argi
"Επαγγελματίας"
- Μηνύματα
- 30.020
- Reaction score
- 6.880
Το ολο θεμα με τα ινδικα ειναι να βαζεις μεσα ινδικα προιοντα, αν βαλεις <αλλα> θα φας μαμουκελς....
Χτυπαμε ενα στηθος κοτοπουλου , και το κανουμε μπουκιες (κατα γουστο το μεγεθος)
το τσιγαριζουμε σε χαμηλη θερμοκρασια , σε λαδι (προτιμω ελληνικο) και στο τελος βαζουμε λιγο ρυζοκρασο γλυκο (ενα κουταλακι του γλυκου)
εξοριζουμε το πτηνο** και μεσα βαζουμε μια μικρη κονσερβα γαλα καρυδας , λιγο μαυρο ινδικο πιπερι,
(αν δεν ξερουμε πως ) μειγμα μασαλα για κοτοπουλο * λιγο καρι ,
Αν θελουμε να του δωσουμε ενα τονο ελληνικης επαρχιας βαζουμε λιγο γαλα με φετα τριμενη, ή κεφιρ σκετο.
Διαλυουμε ενα κουταλι της σουπας ταμαριν , (προσοχη στα κουκουτσια),
Και σερβιρουμε με ρυζι μπασματι (στον ατομομαμαγειρα το ιδιανικο).
** στο φουρνο αφου το τρυπησουμε σταυρωτα με καλαμακι απο σουβλακι για να παει το ζουμι (που θα βαλουμε στο 5λεπτο) και σε αλλα πεντε λεπτα αποσυρουμε.........
* αποξειραμενα μπαμπου (ριζες) μινι καλαμποκακια , μανιταρια μαυρα, πιπερι ασπρο κοκινο ροζ, καρι λευκο, παρπικα (νορμαλ οχι καυτερη ή γλυκια)
Υλικα προμηθευομαι απο ινδους γιατι θεωρ κοροιδια να πληρωσω ακριβως τα ιδια πραματα σε 5πλασια τιμη......
επομενη συνταγη μασαλα μοσχαρακι.................ή παπια................
Χτυπαμε ενα στηθος κοτοπουλου , και το κανουμε μπουκιες (κατα γουστο το μεγεθος)
το τσιγαριζουμε σε χαμηλη θερμοκρασια , σε λαδι (προτιμω ελληνικο) και στο τελος βαζουμε λιγο ρυζοκρασο γλυκο (ενα κουταλακι του γλυκου)
εξοριζουμε το πτηνο** και μεσα βαζουμε μια μικρη κονσερβα γαλα καρυδας , λιγο μαυρο ινδικο πιπερι,
(αν δεν ξερουμε πως ) μειγμα μασαλα για κοτοπουλο * λιγο καρι ,
Αν θελουμε να του δωσουμε ενα τονο ελληνικης επαρχιας βαζουμε λιγο γαλα με φετα τριμενη, ή κεφιρ σκετο.
Διαλυουμε ενα κουταλι της σουπας ταμαριν , (προσοχη στα κουκουτσια),
Και σερβιρουμε με ρυζι μπασματι (στον ατομομαμαγειρα το ιδιανικο).
** στο φουρνο αφου το τρυπησουμε σταυρωτα με καλαμακι απο σουβλακι για να παει το ζουμι (που θα βαλουμε στο 5λεπτο) και σε αλλα πεντε λεπτα αποσυρουμε.........
* αποξειραμενα μπαμπου (ριζες) μινι καλαμποκακια , μανιταρια μαυρα, πιπερι ασπρο κοκινο ροζ, καρι λευκο, παρπικα (νορμαλ οχι καυτερη ή γλυκια)
Υλικα προμηθευομαι απο ινδους γιατι θεωρ κοροιδια να πληρωσω ακριβως τα ιδια πραματα σε 5πλασια τιμη......
επομενη συνταγη μασαλα μοσχαρακι.................ή παπια................