κρυφά χαρίσματα και στις απλές tv;

Reaction score
0
Διαβάζοντας το άρθρο
http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-hd/2384-panasonic--p50r1--p46r1-a-th-p42r1.html
είδα πως λέει σε κάποιο σημείο την κρυφή δυνατότητα της tv αυτής πως διαθέτει τόσο ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 500GB όσο και διπλούς επίγειους ψηφ. δέκτες.

Τα ερωτήματα που έχω είναι δύο.

1. στις tv που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, μπορώ εγώ να συνδέσω από τη θύρα USB έναν δικό μου εξωτερικό σκληρό; Εάν όχι με τί άλλο τρόπο έστω κ πατέντα μπορώ να συνδέσω έναν σκληρό δικό μου;

2. Οι διπλοί επίγειοι ψηφ. δέκτες, εκτός που επιτρέπουν την ταυτόχρονη εγγραφή δύο προγραμμάτων σε τί άλλο μπορούν να φανούν χρήσιμοι;

3. Οι διπλοί ψηφιακοί δέκτες μπορούν να χρησιμεύσουν στο να εμφανίζουν 2 παράθυρα με δύο διαφορετικά κανάλια στην οθόνη;

Reaction score
180
Απάντηση: κρυφά χαρίσματα και στις απλές tv;

1. Μπορεις, αλλα δεν θα μπορεις να γραφεις προγραμματα απο την TV. Και εαν δεν εχει και multimedia δυνατοτητες η TV δεν εχεις και λογο να συνδεσεις σκληρο.

1. Μαλλον με το ενα βλεπεις, και με το αλλο γραφεις.

2. Με τοσα χαρακτηριστικα, μαλλον θα το κανει και αυτο. (χωρις να ειμαι βεβαιος)

Reaction score
0

...και εαν δεν εχει και multimedia δυνατοτητες η TV δεν εχεις και λογο να συνδεσεις σκληρο.
multimedia δυνατότητες; δηλαδή;
η Philips 8404 έχει τέτοιες δυνατότητες;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Έχει.Δηλαδή μπορεί να προβάλει βίντεο,μουσική και φωτογραφίες είτε απο θύρα usb είτε συνδεόμενη σε οικιακό δίκτυο(μέσω dlna)

Όσον αφορά το 3. ναι είναι δυνατόν αρκεί να 'εχει τέτοια λειτουργία η τηλεόραση(αλλιώς ονομάζεται PaP/Picture and Picture).Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν το υποστηρίζει,αν και μπορείτε πολύ ευκολα να το διαπιστώσετε πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα που την έχει.

Reaction score
1.844

Υπάρχει και έτερο θέμα. Αν η διαφορά τιμής μιας "απλής" με κάποια που διαθέτει ενσωματωμένο player είναι στο κατοστάρικο, παίρνεις καλύτερα χωριστό media box, που έχει περισσότερα πλεονεκτήματα. Παίζει ας πούμε και DTS ήχο. :126:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497