λαβωμενο kef iq5se :(

Reaction score
54
Δυστυχως μια ατυχη στιγμη ειχε ως αποτελεσμα το ενα απο τα δυο μου kef iq5se (μια βελτιωμενη εκδοση των iq5) να πεσει κατω. Απο τοτε και μετα το tweeter να βγαζει παραμορφωμενο τον ηχο ενω μεσα στο γουφερ φαινεται να εχει μετακινηθει κατι :110:

Στεναχωρια τεραστια γιατι τη ηχεια τα ειχα αγαπησει παρα πολυ. Δυστυχως η αντιπροσωπεια απο οσο με ενημερωσε δεν φερνει πια τα συγκεκριμενα μοντελα.

Τι θα κανατε εσεις στη προκειμενη περιπτωση; Επισκευη;
Σκεφτομαι ειτε να τα πουλησω σε καποιον που θελει να ασχοληθει ωστε να τα επισκευασει. Αλλωστε το ενα δεν εχει το παραμικρο προβλημα.
Απο την αλλη σκεφτομαι να παω το λαβωμένο kef στην αντιπροσωπεια για επισκευη αλλα φοβαμαι το κοστολογιο η ακομα χειροτερα να μου πουν πως δεν παιζει επισκευη.
Τι θα κανατε εσεις;

Reaction score
4
Απάντηση: λαβωμενο kef iq5se :(

εγώ για αρχή αν δεν έχει πάθει ζημιά η καμπίνα θα έψαχνα για ανταλλακτικά στο εξωτερικό αλλιώς μετά σαν έσχατη λύση θα πήγαινα τα μεγάφωνα για επισκευή σε κάποιον μάστορα με @ρχιδι@ και ΟΧΙ σε κάποιον @ρχιδι@ μάστορα...κρίμα πάντως!!!

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
713

Το πιο πιθανό να είναι παράκεντρο, από την πτώση, το tweeter με το mid.
Αν βγάλεις το μεγάφωνο, στην πίσω πλευρά έχει μία βίδα που στηρίζει το tweeter, ξεβίδωσε την προσεκτικά, κοίτα τον τύπο του tweeter και παράγγειλε στην αντιπροσωπεία το ανταλλακτικό.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
713

Δε θυμάμαι αν φαίνονται οι βίδες ή αν είναι καλυμμένες με ένα πλαστικό ή ελαστικό.
Αν ναι, βγαίνει εύκολα.
Κοίταξε μήπως μπορείς να φέρεις το tweeter πάλι, αν μπορείς δε χρειάζεται να παραγγείλεις τίποτα.

Reaction score
54

οι μονες βιδες που βρηκα ειναι αυτες

τι λετε;

Reaction score
460

Εαν εχεις αγαπησει τα ηχεια,οπως λες,και σε ικανοποιουν ηχητικα τοτε απευθυνσου στην Ελλ.αντιπροσωπεια.Εαν δεν εχουν το εξαρτημα,ξεκινα το ψαξιμο παντου.Εαν εχει παθει ζημια η καμπινα,τοτε........Οταν μου εριξε κατω μια θεια μου το jbl l80 και ειχα αναλογα με τα δικα σου συμπτωματα(μαλιστα ειχε ξεκολησει και ο μανητης στο μιντ,και επεσε μεσα στην καμπινα)τα πηγα στον Μυλανακη(τον γερο)και ολα ΟΚ!

Reaction score
968
Mιλάμε για ομοαξονικές μονάδες της KEF. Δύσκολα τα πράγματα για σωστή επισκευή πέραν της αντιπροσωπείας (η οποία μάλλον θα προβεί σε αντικατάσταση μεγαφώνων).

Reaction score
460

Ας προβει με το αναλογο κοστος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera