λιγο help για αγορα 32' (ps3 + xbox + hd video απο pc)

Reaction score
0
καλως σας βρηκα..
ψηθηκα να παρω tv και μου προτειναν αυτο το site για να βοηθηθω..:138:
καταρχην εχω κλειδώσει στις 32 ιντσες, δεν παιρνει παραπανω λογου χορου και αποστασης. επεισης θελω απαραίτητα να εχει dvb-t.
budjet καπου στα 600E+
με μια ερευνα που εκανα μονος μου βρηκα την 32lg300 στα 550Ε και την sammy r86 στα 600Ε.... στο mediamrkt τις ειχε διπλα διπλα και τις συγρινα, εβαλα deafult ρυθμίσεις και η εικονα στα ψηφιακα και αναλογικα ελληνικα καναλια ειναι η ιδια, δεν ξερω ομως την συμπεριφορα τους στο hd σημα... με τα τορινα δεδομενα θα αγορασω την lg γιατι μου αρεσε το μενου της εχει καλυτερο design και ι sammy μου φερνει μια αίσθηση πλαστηκουρας μπροστα της, ειναι και ποιο φθηνη:142:
εχετε εσεις καμια αλλη τv να μου προτείνετε?

Reaction score
73
Δεν μας λες αναλύσεις που εχουν αυτες οι δύο...

Σε ενα πραγμα θα εκφράσω επιφυλάξεις... Το ποσό που διαθέτεις ειναι μικρό για να έχεις σοβαρες απαιτησεις
να πάρεις ωραια εικόνα σε SD & HD... Ολες οι φτηνές σημερα δεν έχουν τις τελευταίες βερσιον από τους αλγορίθμους
επεξεργασιας εικόνας ... η δεν εχουν καθόλου.

Σήμερα... για μια αξιοπρεπή εικόνα σε HD είμαι της γνώμης ότι πρέπει να φτάσεις τα 1000 Ε...
Εφόσον μπορεις να τα φτασεις... δες τα σημερινά μοντέλα... που έχει τεστ το τωρινό περιοδικό ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (IOYNIOS 2008)
ψαξτο στα περιπτερα... Εχει παρουσίαση τεστ TV LCD-32''...

Reaction score
94
Δεν μας λες αναλύσεις που εχουν αυτες οι δύο...

Σε ενα πραγμα θα εκφράσω επιφυλάξεις... Το ποσό που διαθέτεις ειναι μικρό για να έχεις σοβαρες απαιτησεις
να πάρεις ωραια εικόνα σε SD & HD... Ολες οι φτηνές σημερα δεν έχουν τις τελευταίες βερσιον από τους αλγορίθμους
επεξεργασιας εικόνας ... η δεν εχουν καθόλου.

Σήμερα... για μια αξιοπρεπή εικόνα σε HD είμαι της γνώμης ότι πρέπει να φτάσεις τα 1000 Ε...
Εφόσον μπορεις να τα φτασεις... δες τα σημερινά μοντέλα... που έχει τεστ το τωρινό περιοδικό ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (IOYNIOS 2008)
ψαξτο στα περιπτερα... Εχει παρουσίαση τεστ TV LCD-32''...
Γιατι φιλε μου η LG 32LC56 einai ασχημη τηλεορασιτσα εχει και XD engine!!!!Και τη βρισκεις και ενα 450ευρω.!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.525
Νεότερο μέλος
opanamas