λύσεις για lcd tv?

Reaction score
0
Παιδιά αυτός είναι ο χώρος μου και θέλω να δώσω κάποια λύση για την lcd tv μου.
1. θέλω να βρώ κάποια λύση ώστε να βλέπω tv με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δεί κανείς κ από τις δύο πλευρές της κολώνας (καναπές κολώνα είναι 3.5μ
2. εάν δεν μπορώ η εναλλακτική (αντί της lcd) που σκέφτηκα ήταν να μπεί ένας βιντεοπροβολέας (από καναπέ μέχρι παράθυρο είναι 5μ)

Να σημειώσω πως επέλεξα βιντεοπροβολέα επειδή η tv εκεί όπου βρίσκεται είναι μεσα στη μέση του χώρου κ ίσως να εμποδίζει, ενώ ο προβολέας όχι! τί λέτε;

Reaction score
384
Απάντηση: λύσεις για lcd tv?

Ριξε μια ματια στα προιοντα της Future Automation.
Εκει θα βρεις τη λυση σιγουρα!

Reaction score
0

χμμ άψογα φαίνονται, καμιά άλλη εταιρία για περισσότερες επιλογές;

Reaction score
1

Να προτείνω κάτι? Εάν τελικά δεν καταλήξεις σε προβολέα, γιατί δεν χτυπάς ένα όμορφο έπιπλο με μπόλικη λάσκα στα καλώδια ρέυματος έτσι ώστε να γυρνάει 180 μοίρες και να βλέπεις από όλες τις πλευρές?
Στο λέω γιατί τον χώρο κάτω από την Tv δεν θα τον αξιοποιήσεις.

Reaction score
0

Να προτείνω κάτι? Εάν τελικά δεν καταλήξεις σε προβολέα, γιατί δεν χτυπάς ένα όμορφο έπιπλο με μπόλικη λάσκα στα καλώδια ρέυματος έτσι ώστε να γυρνάει 180 μοίρες και να βλέπεις από όλες τις πλευρές?
Στο λέω γιατί τον χώρο κάτω από την Tv δεν θα τον αξιοποιήσεις.
Ναι το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος κ το είχα απορίψει το έπιπλο, δεν ξέρω. Μιας και ανέφερες τα ακλώδια τα οποία θα κρέμονται κλπ. υπάρχει κάποιο σύστημα σαν κουλούρα με έλασμα που να τα μαζεύει όταν θα τραβάω το έπειπλο ώστε να είναι τεντωμένα και μετά να μαζεύουν και να μην κρέμονται παντού;

Reaction score
1

Ξαναδές πάντως και την λύση του επίπλου μιας και θα είναι όλα πιο τακτοποιημένα και θα φαίνεται και η Tv πιο εύκολα για να μην πάει και πέσει καποιος που έρχεται 1η φορά ή κανένα παιδάκι πάνω της. Για λύση τύπου κουλούρας με έλασμα δεν γνωρίζω κάτι. Από ότι έιδα όμως, οι πρίζες είναι χαμηλά ε? Μπορείς να πάρεις ένα σπιράλ καλωδίων Η/Υ 5 μέτρων και να τακτοποιήσεις τα καλώδια μια και καλή. Αυτό όσο και να το αφήσεις εκτεθημένο είναι πιο καλαίσθητο και βολικό.

Reaction score
0

σπιράλ καλωδίων? εννοείς να βάλω τα καλώδιο μέσα στο σπιράλ;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis