λύση για καλή μουσική?

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά, είναι το πρώτο μου ποστ και ζητώ συγνώμη αν ειναι off topic. Ακούω καθημερινά μουσική και ψάχνω την ακρη για καλή απόδωση ποιότητας στη μουσική. δλδ από τι θα παίζω μουσική? Cd player?, mp3?, pc? Τί ηχεία θα συνδέσω? Να πώ ότι μέχρι τώρα έχω το sonyericsson aino με 3000 τραγούδια μέσα σε μορφή mp3 το οποίο συνδέω είτε με τα creative 2.1 μου ( δε θυμάμαι κοδικό, πάντως έκαναν γύρω στα 50 ευρά ) και στα harman cardon soundsticks II χωρίς να με καλύπτει από πλευράς ποιότητας. Είχα το creative zen και σίγουρα έπαιζε καλύτερα αλλά δεν μπορούσα να επεξεργαστώ τα τραγούδια χωρίς pc π.χ. να σβήσω κάποια, και από την άλλη δεν είχε π.χ. bluetooth για να δεχτώ κομάτια από άλλη συσκευη. Θα μ άρεσε μια λύση με bluetooth. Πέρα από αυτό χρησιμοποιώ το κινητό γτ το συνδέω στα ηχεία του αυτοκινήτου και έτσι παράλληλα έχω και τις κλήσεις.
Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

Ά για ηχεία σκέφτομαι τα Creative gigaworks t3 2.1 http://us.store.creative.com/GigaWorks-T3/M/B001S10DDO.htm

Φιλικά Θοδωρής.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: λύση για καλή μουσική?

Αν λεγοντας καλη μουσικη εννοεις τα τραγουδια ,καλη ειναι οτι σου αρεσει(Μπιθικωτσης,Οπερα,Jazz,New age κλπ)Αν εννοεις καλη αποδοση της μουσικης,τοτε εισαι μακρυα.....πολυ μακρυα.3000 mp3 καρασυμπιεσμανα για να χωρανε σε κινητο ειναι πολυ μακρυα απο αυτο που θεωρειται καλη αποδοση.Χανεις παρα πολυ πληροφορια απο την συμπιεση.Χρειαζεται αναθεωρηση πλευσης

Reaction score
0

Έχω 16 gb στο κινητό και τα περισσότερα τραγούδια π έχω είναι 196kbps και πάνω. Καλή μουσική εννοώ καλή απόδοση. Ακούω τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα αλλά κυρίως ροκ παλιό και παλιό μέταλ. Αυτά.

Το καταλαβαίνω ότι με τα παρόντα έχω απλά μια ποιότητα π απλά και με συγκατάβαση ακούγονται γι αυτό και ζήτησα βοήθεια :D Απλά θα ήθελα κάποια συνδεσημότητα για μετάδωση δεδομένων, να μ πείτε τι αρχεία πρεπει να βρώ π.χ. mp3 στα 192? Fluck? και τέλος να μην μ φύγει μια περιουσια.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.293

Ναι, αλλά πόση περιουσία θέλεις να ξοδέψεις μπρε καρντάση μ';

Reaction score
0

ΑΝ γίνεται κάτι με 200-300 περίπου για ηχεία, όπως τα gigaworks t3 2.1 και άλλα τόσα για τον player.

Reaction score
0

Από τα προτινόμενα ηχεία τα Motiv 2 μ φαίνονται καλά. Για τα creative gigaworks t3 2.1 ποιά είναι η γνώμη σας? Επίσης τα Teufel πού μπορώ να τα βρώ? Και τέλος, πες ότι καταλήγουμε σε ηχεία, να πάρω mp3 player? Πρόχειρα κοίταξα λἰγο για mp3 player με bluetoth και βρήκα αυτό http://www.samsung.com/us/consumer/...AA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features.

Reaction score
0

Γνωρίζω το παραπάνω sonyericsson αξεσουάρ και έχω ήδη αυτό http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds200?undefined που κάνει την ίδια δουλειά. Το bluetooth το θέλω περισσότερο για μεταφορά αρχείων και μετά για το πρωτόκολο A2dp που επιτρέπει ασήρματη αναπαραγωγή μουσικής. Το Samsung p3 έχει και τα 2, αναπαράγει όμως και πλήν των άλλων και flac. Τώρα το πόσο καλα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red