- Reaction score
- 143.787
Έλα ντε. Το ότι κάτι ακούει ο φίλος μου δεν σημαίνει ότι μειώνεται και το jitter...Mπορεί απλά να αλλάζει για κάποιον λόγο ο ήχος (ίσως το επιπλέον καλώδιο)!Ωραία. Άρα αφού ήταν απολύτως βέβαιος πως είναι άχρηστο, γιατί ακούγεται στο φίλο σου με το esoteric?
Εδώ σε θέλω....
[bad mode]Ωραία. Άρα αφού ήταν απολύτως βέβαιος πως είναι άχρηστο, γιατί ακούγεται στο φίλο σου με το esoteric?
Εδώ σε θέλω....
[really bad]Ωραία. Άρα αφού ήταν απολύτως βέβαιος πως είναι άχρηστο, γιατί ακούγεται στο φίλο σου με το esoteric?
Εδώ σε θέλω....
ετσι ακριβως....Eγώ πιστεύω ότι έχουμε δαιμονοποιήσει το jitter και αγνοούμε συνεχώς μία άλλη εξίσου σημαντική παράμετρο που είναι το αναλογικό στάδιο του DAC. Kαι 0 jitter να έχεις αν το αναλογικό στάδιο είναι για τα μπάζα, πάλι στο γάμο του καραγκιόζη θα ακούς.
όχι βρε, δε ξεχνάμε καθόλου τα αναλογικά στάδια. Τέτοια λάθη μακριά από μας. εσύ βέβαια το έλυσες το θέμα με το βέις, έχει ένα οπ-αμπ και μετά διακριτά τρανζίστορ. εμείς μείναμε στα οπ-άμπς. σκέτα νέτα (άντε, βάλαμε κι ένα μετασχηματιστή).Eγώ πιστεύω ότι έχουμε δαιμονοποιήσει το jitter και αγνοούμε συνεχώς μία άλλη εξίσου σημαντική παράμετρο που είναι το αναλογικό στάδιο του DAC. Kαι 0 jitter να έχεις αν το αναλογικό στάδιο είναι για τα μπάζα, πάλι στο γάμο του καραγκιόζη θα ακούς.
αρα να καταργησουμε το ντακ και να βαλουμε κανα "ψηφιακο" μοντουλ καμια 500αρια βαττακια ανα καναλι να τελειωνουμε?
ε γιατρε?
Ε οχι και πεντακοσια... καντα κανα τριχιλιαρο να ειναι και χρησιμα...ναί, σαφώς...