μειωση τιμων λογω κρισης.?

Reaction score
28
καλο θα ειναι να καταγραψουμε εδω ,ο καθενας μας τις τυχον μειωσεις (εφ'οσον εχουν γινει γνωστες ) τιμων στα προιοντα που μας ενδιαφερουν.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: μειωση τιμων λογω κρισης.?

Πιστεύω ότι τουλάχιστον οι τιμές των καλωδίων θα καταποντιστούν, αν δεν έχουν ήδη... :126:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: μειωση τιμων λογω κρισης.?

Πιστεύω ότι τουλάχιστον οι τιμές των καλωδίων θα καταποντιστούν, αν δεν έχουν ήδη... :126:
νομιζω οτι καπου διαβασα για κατι κουφες προσφορες σε audiolab σε ποσοστο εως και 50% κατω ,εαν καποιος ξερει ας κοπιασει.

Reaction score
0

νομιζω οτι καπου διαβασα για κατι κουφες προσφορες σε audiolab σε ποσοστο εως και 50% κατω ,εαν καποιος ξερει ας κοπιασει.
Ισχυει ειναι στο site της αντιπροσωπειας!!

Reaction score
28

Και πως μπορει να ερμηνευτει αυτο ? 1ον εβγαζε πολλα ο αντιπροσωπος ? 2ον του εχουν μεινει πολλα απουλητα? 3ον κλεινει η εταιρια ? μεσα ? εξω? τελικα τι γινεται?

Reaction score
10
Με το δολλαριο στο 1,35 και τις ετησιες εργοστασιακες αυξησεις αν κανουν οι εταιριες, αυτη η αποχη ειναι οτι χειροτερο για τα ειδη εκτος Ευρωζωνης.
Η διαφορα σε σχεση με το καλοκαιρι-φθινοπωρο του 2009 ειναι περιπου 100 ευρω παραπανω ανα 1000 δολλαρια.
Τυχον μειωσεις η προσφορες, θα ειναι καθαρα λογω της δικης μας κρισης.

Ερχομενος απο την εκθεση στο Αμστερνταμ, οφειλω να πω οτι οι ξενοι μας χτυπουσαν φιλικα στη πλατη λεγοντας κουραγιο και υπομονη στα δυσκολα.

Φυσικα καθε βραδυ μας παιζει το CNN, και οχι μονο εμας, αρχιζει ο χορος και για τους Ισπανους, Πορτογαλλους και Ιρλανδους.
Εκεινοι που δε καταλαβαινουν τιποτα ειναι οι Ρωσοι κλπ ανατολικοι. Να δειτε επισκεπτες και μπιζνες στις χωρες αυτες να τρελλαθειτε....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ητανε στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γιαδαρος.Με τετοια μυαλα
θα περασετε ακομα καλυτερες μερες.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

καλο θα ειναι να καταγραψουμε εδω ,ο καθενας μας τις τυχον μειωσεις (εφ'οσον εχουν γινει γνωστες ) τιμων στα προιοντα που μας ενδιαφερουν.
αμα δεις τιποτα να μας το πεις και μας, δεν υπαρχουν μειωσεις

εγω πιστευω σε ενα Θεο .....
ναι βλεπω τα γαλιλαιος 30 χιλιαρικα των ηχειων

μηπως την κοβει , ή την κοβουνε ? προσφορες ναι μειωσειςΤΣΟΥ

Και πως μπορει να ερμηνευτει αυτο ? 1ον εβγαζε πολλα ο αντιπροσωπος ? 2ον του εχουν μεινει πολλα απουλητα? 3ον κλεινει η εταιρια ? μεσα ? εξω? τελικα τι γινεται?
να τα εχει κλεψει μηπως? να τα εχει ανταλαξει με κατι ιλιγκαλ?
κατι αλλο σαν κακοβουλα σπεπτομενο?
πως ξερεις τι βγαζει ο καθε αντιπροσωπος?
πως ξερεις τα εξοδα του-χασουρες?
πως πως πως............

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Γεια πε μου Αργύρη κανενα ονοματάκι από τους γνωστούς μας που να μπορέσει πλέον να αγοράασει καλώδιο με πάνω από 3 μηδενικά...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

3 χιλιαρικα κανουν καποια αυτοκινητα
και καποιος πληρωσε 250 χιλιαρικα για αυτοματισμους στο σπιτι του
προσφατα.Το οτι καποιοι αθορυβοι σπρωχνουν καπου χρημα ειναι γεγονος.Το οτι εσυ και καμποσοι εδω μεσα δεν τους γνωριζουν ειναι και αυτο γεγονος.Οι τιμες δεν πεφτουν ... για τους κοινους θνητους....οι καταλληλοι ανθρωποι πετυχαινουν καταλληλες τιμες...
ειτε σε ακριβα , ειτε σε φτηνα προιοντα.
Προσωπικα ξερω καποιους εδω μεσα, που τοσα κανει μονο το καλωδιο ρευματος τους.Αλλα στον αερα δεν δινω ονοματα , για ευνοητους λογους.Ποτε δεν φτηναινουν καποια προιοντα καλυτερα να το κλεισουν παρα να πουλησουν φτηνα.Η κριση αγγιζει τους χαμηλη και λιγο την μεση ταξη , την μερσεντες και μπε εμ βε του ειδους ποτε.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

προσφατα.Το οτι καποιοι αθορυβοι σπρωχνουν καπου χρημα ειναι γεγονος.Το οτι εσυ και καμποσοι εδω μεσα δεν τους γνωριζουν ειναι και αυτο γεγονος.Οι τιμες δεν πεφτουν ... για τους κοινους θνητους....οι καταλληλοι ανθρωποι πετυχαινουν καταλληλες τιμες...
Προσωπικα ξερω καποιους εδω μεσα, που τοσα κανει μονο το καλωδιο ρευματος τους.Αλλα στον αερα δεν δινω ονοματα , για ευνοητους λογους.Ποτε δεν φτηναινουν καποια προιοντα καλυτερα να το κλεισουν παρα να πουλησουν φτηνα.Η κριση αγγιζει τους χαμηλη και λιγο την μεση ταξη , την μερσεντες και μπε εμ βε του ειδους ποτε.
Αντε καλά... Εγώ βλέπω απ' τον εαυτό μου, όταν θυμάμαι τι έχω δώσει και σήμερα λέω "καλά εγώ έδωσα αυτά τα λεφτά?" :139:

Οι τιμές των καλωδιων και λοιπων παραφεναλίων θα υποτετραπλασιαστούν (τουλάχιστον...)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μπα απο το πιο φτηνο μεχρι το πιο ακριβο εχει την μοιρα της τιμης που μεγαλωνει.Και εγω εχω χασει πιο πολλα οταν πουλαω κατι
αλλα οπως ειχε γραψει ο λευτερης
κιπ γουοκιν.
Δεν λυπαμαι για αυτα που εχασα , αντιθετα οι εμπειριες καστιζουν πολυ περισοτερο ,και δεν μετριουνται με λεφτα.
Ποσες εταιριες καλωδιων πηγαν κινα εδω και 4-7 χρονια και τιμη δεν μειωσαν .Δεν υπαρχει η νοοτροπια το πεφτω.καθε χρονο εμφανιζονται ακριβοτερες εταιριες, και το πιο τρελλο ειναι οτι καμμια δεν κλεινει, ολες τρωνε καλα

Reaction score
2.248

Αντε καλά... Εγώ βλέπω απ' τον εαυτό μου, όταν θυμάμαι τι έχω δώσει και σήμερα λέω "καλά εγώ έδωσα αυτά τα λεφτά?" :139:

Οι τιμές των καλωδιων και λοιπων παραφεναλίων θα υποτετραπλασιαστούν (τουλάχιστον...)
Επιτέλους!!! θα πουλήσω το αυτοκινητό μου να αγοράσω ένα καλώδιο stradivari.

Reaction score
6
ετσι που εχουν πεσει οι τιμες των αυτοκινητων δεν θα μπορεσουμε να τα ανταλλαξουμε ουτε με ενα μετριας ποιοτητας:116: καλωδιο interconnect 1 μετρου...:137:που ομως ....κραταει ακομα τιμη:137:

Τουλαχιστον το καλωδιο δεν εχει ....:141:τελη κυκλοφοριας....., δεν θελει service.....και δεν ''πινει'' βενζινη...

Reaction score
28

ειμαι περιεργος τι θα γινει σε λιγο καιρο γιατι φενεται οτι η κριση δεν ειναι απο αυτες που περανε γρηγορα ,τι θα τα κανουν θα τα φανε?

Reaction score
1

+1 στον argi. Εκτός αν η bmw ή η mercedes είναι αγορασμένη με δόσεις... :138:

Reaction score
93

Από όσο ξέρω η audiolab βγάζει καινούργεια σειρα τα ίδια μοντελα με πρόσοψη αλουμινίου και δίνονται τα προηγούμενα στο κόστος .

Reaction score
658

Και εγω εχω χασει πιο πολλα οταν πουλαω κατι
αλλα οπως ειχε γραψει ο λευτερης
κιπ γουοκιν.
Δεν λυπαμαι για αυτα που εχασα , αντιθετα οι εμπειριες καστιζουν πολυ περισοτερο ,και δεν μετριουνται με λεφτα.
Σωστός και παρομοίως, αλλά αν δεν πάθεις, πως θα μάθεις;
Που λέει κι η παροιμία.
Νομίζω η κρίση χτυπάει πιο πολύ την μεσαία και
λίγο πιο κάτω τάξη κυρίως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.186
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe