μετα τον epson tw9000w ποιον;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
205
Παιδια μετα τον επσονα ποιος ειναι κλασης ανωτερος κατα προτιμησης ναναι μιας απροβληματιστης τεχνολογιας (καθως οι lcd δεν φημιζονται γιαυτο),ασπρος για να ταιριαζει με το ταβανο και με ασυρματο hdmi?
Τιμη μαξ 3000

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Να'τος ο ασπρουλιάρης ο JVC που θέλεις:Ddla-x35 με λιγότερο από 3Κ....τώρα κατά πόσο απροβλημάτιστη είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί,D-ILA(Direct-Drive Image Light Amplifier) ποιος ξέρει να σου πει με σιγουριά;συνήθως όσοι τους αγοράζουν δεν τους κρατάνε και πολύ,παίρνουν το καινούργιο αναβαθμισμένο μοντέλο:p...α ναι,δεν νομίζω να έχει ασύρματο hdmi δεν είμαι όμως και 100% βέβαιος:thumbsdown:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
205
O x55 δεν εχει ασυρματο hdmi.... τι κανω τωρα; να βαζα 15μετρο hdmi γυρω γυρω δε ψηνομαι.τα ασυρματα hdmi receivers που κανουν καανα 80αρι ευρω δουλευουν απροβληματιστα;

Reaction score
12
Καλυτερα παρε ενα ξεχωριστο που θα το χρησιμοποιεις παντου αν δε θελεις να μπλεκεις με καλώδια. Εγω που εχω τον 9200w, ναι μεν δεν εχω θεμα καλωδιου, αλλα το κακο ειναι οτι αποτελει μερος του προβολεα και δε μπορει να χρησιμοποιηθει με καμια αλλη συσκευη προβολης παρα μονο μ αυτον.Επισης παρουσιαζει και καποια μικρη καθυστερηση που εμενα με ενοχλει.

Reaction score
12
Είναι τρομερά ενοχλητικές οι καθυστερήσεις.
Που η συγκεκριμενη καθυστερηση δε διορθώνεται εν μέρει ούτε απ τον ενισχυτή, απλα βελτιώνεται ελάχιστα οταν απενεργοποιείται το frame interpolation και ενεργοποιείται αντίστοιχα το fast image processing του επσον που εγω δεν τα συνιστώ..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.557
Συνήθως οι ενισχυτές έχουν κάποια λειτουργία lipsync για διόρθωση του συγχρονισμού.

Reaction score
12
Στο συγκεκριμενο που εχω (pioneer 921) δε μπορω να κανω και πολλα πραγματα δυστυχως, τουλαχιστον απ αυτα που εχω προσπαθήσει...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.466
Βάλε εκτός του auto και λίγα frames καθυστέρηση του ήχου απ' τον Pioneer. Σ' εμένα χρειάστηκαν 4.4 frames.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.557
That is pretty much it for setup via the GUI as, for no easily explainable reason, a lot of features are only accessible from the fascia display. Pressing ‘audio parameter’ or ‘video parameter’ gets you to the lip-sync adjustment (auto and manual) and upscaling controls, for example, which I would have thought were primary functions for the GUI.

Reaction score
12
Βάλε εκτός του auto και λίγα frames καθυστέρηση του ήχου απ' τον Pioneer. Σ' εμένα χρειάστηκαν 4.4 frames.
Σε μενα η εικονα προηγειται κατα πολυ του ηχου. Αν το ανοιξω καθυστερει κι αλλο ο ηχος και γινεται χειροτερα... Ουτε καν στο auto δεν το βαζω! Oλα στο off και φτιαχνει καπως...

That is pretty much it for setup via the GUI as, for no easily explainable reason, a lot of features are only accessible from the fascia display. Pressing ‘audio parameter’ or ‘video parameter’ gets you to the lip-sync adjustment (auto and manual) and upscaling controls, for example, which I would have thought were primary functions for the GUI.
Δυστυχως στον 921 αυτες οι λειτουργιες βρισκονται μονο στο τηλεχ/ριο εκτος αν παιζει καποιος συνδυασμος πληκτρων στην προσοψη που δεν αναφερεται πουθενα βεβαια...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.129
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis