- Reaction score
- 0
Καλησπερα
Πριν απο κανα μηνα περιπου απεκτησα το διπλωμα μου οποτε σιγουρα θα αποκτησω ενα gps. Διαβασα μια παλαιοτερη συζητηση που ειχατε κανει σε τοπικ για φορητο gps. Εμενα δε με ενδιαφεριε να ειναι φορητο καθως αν θελω σ αλλες περιπτωσεις μπορω να χρησιμοποποιω το htc kaizer(titan 2) που εχω..
Βασικα απο προδιαγραφες αυτων των συστηματων δε ξερω καθολου...
Αν θα μπορουσατε να με διαφωτισετε...
Θελω ενα μηχανημα καλο ποιοτικα, με πληρεις χαρτες, μεγαλη οθονη(μεγαλυτερη των 3.5''), φωνητικες οδηγιες.. γενικα μια συσκευη που μου δειχνει ευκολα κ λεπτομερως τη διαδρομη που πρεπει ν ακολουθησω
Απο τα ποστς που διαβασα καταλαβα οτι καλυτερο προγραμμα ειναι το destinator..?
Μοντελο?? Σ ενα ταξι ειχα μπει μια φορα κ μου χε κανει εντυπωση το tibo :116: αλλα... μηπως υπαρχει καποιο καλυτερο? ή αυτο ειναι πανακριβο?
Απο τιμες.. μεσαια.. ουτε πχ 150 ουτε κ καμια 450αρα..
και αν υπαρχουν καποιες προδιαγραφες που θα πρεπει να κοιταξω/προσεξω
*δε με ενδιαφερει να παιζει mp3, ουτε να ναι ανοιχτη ακροαση κλπ..
βεβαια δε θα με χαλαγε αν γινονταν κ αυτα! απλα δεν ειναι βασικο κριτηριο..
πχ ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113291&catalog=21&category=69977967 που λεει οτι παιζει κ ταινιες κ ενθουσιαστηκα:114:
Πριν απο κανα μηνα περιπου απεκτησα το διπλωμα μου οποτε σιγουρα θα αποκτησω ενα gps. Διαβασα μια παλαιοτερη συζητηση που ειχατε κανει σε τοπικ για φορητο gps. Εμενα δε με ενδιαφεριε να ειναι φορητο καθως αν θελω σ αλλες περιπτωσεις μπορω να χρησιμοποποιω το htc kaizer(titan 2) που εχω..
Βασικα απο προδιαγραφες αυτων των συστηματων δε ξερω καθολου...
Αν θα μπορουσατε να με διαφωτισετε...
Θελω ενα μηχανημα καλο ποιοτικα, με πληρεις χαρτες, μεγαλη οθονη(μεγαλυτερη των 3.5''), φωνητικες οδηγιες.. γενικα μια συσκευη που μου δειχνει ευκολα κ λεπτομερως τη διαδρομη που πρεπει ν ακολουθησω
Απο τα ποστς που διαβασα καταλαβα οτι καλυτερο προγραμμα ειναι το destinator..?
Μοντελο?? Σ ενα ταξι ειχα μπει μια φορα κ μου χε κανει εντυπωση το tibo :116: αλλα... μηπως υπαρχει καποιο καλυτερο? ή αυτο ειναι πανακριβο?
Απο τιμες.. μεσαια.. ουτε πχ 150 ουτε κ καμια 450αρα..
και αν υπαρχουν καποιες προδιαγραφες που θα πρεπει να κοιταξω/προσεξω
*δε με ενδιαφερει να παιζει mp3, ουτε να ναι ανοιχτη ακροαση κλπ..
βεβαια δε θα με χαλαγε αν γινονταν κ αυτα! απλα δεν ειναι βασικο κριτηριο..
πχ ειδα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113291&catalog=21&category=69977967 που λεει οτι παιζει κ ταινιες κ ενθουσιαστηκα:114: