μια ερωτηση απο αρχαριο

Reaction score
0
καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!!
εχω κατι ερωτησεις να σας κανω και ελπιζω να απαντηθουν..

εχω την samsung ue40b8000 και συνδεω πανω της ps3 με hdmi,εναν αποκωδικοποιητη με hdmi και το media player της lg hxf2.
τωρα σκεφτομαι να αγορασω ενα 2.1 ηχοσυστημα και θελω να ρωτησω

1.πως μπορω να συνδεσω το home cinema με τον αποκωδικοποιητη ετσι ωστε να βλεπω απο τηλεοραση και να ακουω απο το home cinemα ετσι ωστε να μην εχω και απωλεια ηχου??διαβασα καπου οτι με οπτικη ινα συνδεω την τηλεοραση με το home cinema και ολα καλα..ισχυει?? η θα υπαρχει απωλεια στον ηχο αν και η τηλεοραση βγαζει καλο surround ηχο?

2.το ιδιο με το πρωτο ερωτημα αλλα με το media player αντι του αποκωδικοποιητη..γινεται??

να πω οτι τα ηχοσηστηματα που βλεπω εχουν μονο ενα hdmi και αυτο νομιζω output..

αυτα τα ερωτηματα ...ευχαριστω πολυ...

Reaction score
1
Απάντηση: μια ερωτηση απο αρχαριο

Απλά τα πράγματα μη πελαγώνεις :126: με την οπτική κάνεις τη δουλειά σου μιά χαρά στο θέμα του ήχου...για τις υπόλοιπες συνδέσεις χρειάζεσαι ένα HDMI Splitter.

Βασικά αυτό κατάλαβα από την ερώτηση σου φίλε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: μια ερωτηση απο αρχαριο

To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε την τηλεόραση με οπτική στο home cinema που θα επιλέξετε.Οι άλλες συσκευές μπορούν να μείνουν συνδεδεμένες στην τηλεόραση καθότι η οπτική θα γίνει η κύρια έξοδος ήχου.
Βέβαια πριν τη οποιαδήποτε αγορά δείτε στο μανιουαλ της τηλεόρασης αν όντως οι συσκευές που συνδέονται μέσω της hdmi μπορούν να δώσουν τον ήχο απ την οπτική.

Πάντως με 2.1 δεν θα έχετε surround ήχο.Χρειάζεται 5.1 σετ για αυτό..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp