17 Μαρτίου 2009 #1 S steliosg Μηνύματα 3 Reaction score 0 Ειμαι καινουργιος στο forum και ηθελα να ρωτησω αν γινετε να φτιαξω αυτο το ηχειο μου εχει φυγει το πλαστικο μερικες εικονες αν φτιαχνετε που θα βρω υλικα ? ευχαριστω
Ειμαι καινουργιος στο forum και ηθελα να ρωτησω αν γινετε να φτιαξω αυτο το ηχειο μου εχει φυγει το πλαστικο μερικες εικονες αν φτιαχνετε που θα βρω υλικα ? ευχαριστω
18 Μαρτίου 2009 #2 G gdevelek Μηνύματα 415 Reaction score 5 Απάντηση: μια ερωτηση!! σίγουρα επισκευάζεται, είναι από τις πλέον συνήθεις βλάβες μεγαφώνων δεν ξέρω πού μπορείς να πας αφού δεν το έχω πάθει κιόλας προσωπικα, όμως αν πας Κάνιγγος και ρωτήσεις σε μαγαζιά τύπου Βενιέρης θα ξέρουν να σου πούν κάποιον στην περιοχή
Απάντηση: μια ερωτηση!! σίγουρα επισκευάζεται, είναι από τις πλέον συνήθεις βλάβες μεγαφώνων δεν ξέρω πού μπορείς να πας αφού δεν το έχω πάθει κιόλας προσωπικα, όμως αν πας Κάνιγγος και ρωτήσεις σε μαγαζιά τύπου Βενιέρης θα ξέρουν να σου πούν κάποιον στην περιοχή
18 Μαρτίου 2009 #3 PeterMeni DIY - "Επαγγελματίας" Moderator Μηνύματα 9.940 Reaction score 13.387 Το Κέντρο Μεγαφώνου στη πλατεία Κάνιγγος κάνει τέτοιου είδους επισκευές. τηλ. 210 3826276.
18 Μαρτίου 2009 #4 J john tsos Μηνύματα 122 Reaction score 0 Πετρος Μιλανακης. Αριστειδου10-12, Αθηνα 2ος οροφος 210-3224885 ή 210-3254840 απλά τέλειος
18 Μαρτίου 2009 #6 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Απάντηση: μια ερωτηση!! Το καλυτερο ολων θα ηταν να ρωτησεις στην αντ/πεια αν υπαρχει ανταλλακτικο μεγαφωνο. Οσο για το κοστος επισκευης ,αναλογα το μεγεθος του μεγαφωνου.
Απάντηση: μια ερωτηση!! Το καλυτερο ολων θα ηταν να ρωτησεις στην αντ/πεια αν υπαρχει ανταλλακτικο μεγαφωνο. Οσο για το κοστος επισκευης ,αναλογα το μεγεθος του μεγαφωνου.
19 Μαρτίου 2009 #7 H haralas Μηνύματα 1.651 Reaction score 28 Re: Απάντηση: μια ερωτηση!! steliosg said: θα κοστισει πολυ?? Click to expand... οπως το κοβω το πολυ 50 euros και τα δυο.
Re: Απάντηση: μια ερωτηση!! steliosg said: θα κοστισει πολυ?? Click to expand... οπως το κοβω το πολυ 50 euros και τα δυο.