μια i ερωτηση ..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
λοιπον κυριοι Μακαδες τα φωτα σας......
απο εξωτερικο κουτι που εχει δυο 500δες σκληρους και τους εβλεπε μεχρι τωρα το πισι μου με Windows 7 και δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα που συνδεσα το εξωτερικο κουτι(Raidsonic icy box )στο Μακ εδω και 10 μερες οσες προσπαθειες και αν εχω κανει μονιμως βλεπει τον εναν και καθολου τον αλλον........

Το ξανατσεκαρα προ ολιγου στα Windows και τους βλεπει κανονικα!

Τι στα διαλα συμβαινει?

Παιζει καποιο προγραμμα για το Μακ ωστε να τους δω και τους δυο?

Εε?????:120::120:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.626
Απάντηση: μια i ερωτηση ..

Tον βλέπω τον Μ(π)αγιάτικο να έρχεται........ :204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μωρή κουρούνα Κορινθιακή πρώτα πας και κάνεις τη μ@λακία και μετά τρέχεις να τη μαζέψεις.
Άμα αρχίσω τα μπινελίκια τώρα με την ευκολία χειρισμού και την φιλικότητα προς τον χρήστη εγώ θα φταίω;
Έχει 10 μέρες που άνοιξε η κατηγορία και τα μισά θέματα έχουν να κάνουν με πράγματα που ΔΕΝ κάνει μια apple συσκευή και χακερίστικους τρόπους για να την κάνουμε να τα κάνει.

...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.120
Είσαι άδικος. Σκέψου την ομορφιά, σκέψου την ανώτερη ποιότητα ήχου, σκέψου το μικρό μέγεθος, σκέψου την αίσθηση ανωτερότητας της χρήσης Apple προϊόντων, κτλ.

Reaction score
74
Έχω την εντύπωση διαβάζοντας όλο το iCorner Ότι ο amberjack η παίρνει λεφτά απο android για να κακολογει τα apple προϊόντα η είναι κρυφός του πόθος να αποκτήσει ένα ( η ολα ). Δεν έχω ξαναδεί σε forum κάποιον να μην συμφωνεί με την πολιτική μιας εταιρείας αλλα με κάθε ευκαιρία να γράφει για αυτήν. Μην τολμήσει κάποιος να ανοίξει θέμα για apple αμέσως να απαντήσει :)

Υ. Γ. Μην παρεξηγηθώ για τον χαβαλέ το έγραψα αλλα όσοι δεν το είχατε παρατηρήσει δείτε το ! Amberjack apple lover :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.147

Έχω την εντύπωση διαβάζοντας όλο το iCorner Ότι ο amberjack η παίρνει λεφτά απο android ...
...κι από τη Μαικροσοφτ! :616:

Reaction score
1.848

Απλά τρολλάρει ρε για να ανέβουν τα χιτς!

Άμα τον δεις έχει ένα galaxy για τη δουλειά αλλά στην εσωτερική τσέπη έχει το 4s το 64ρι...

:105:

Reaction score
17.817

Έχω την εντύπωση διαβάζοντας όλο το iCorner Ότι ο amberjack η παίρνει λεφτά απο android για να κακολογει τα apple προϊόντα η είναι κρυφός του πόθος να αποκτήσει ένα ( η ολα ). Δεν έχω ξαναδεί σε forum κάποιον να μην συμφωνεί με την πολιτική μιας εταιρείας αλλα με κάθε ευκαιρία να γράφει για αυτήν. Μην τολμήσει κάποιος να ανοίξει θέμα για apple αμέσως να απαντήσει :)

Υ. Γ. Μην παρεξηγηθώ για τον χαβαλέ το έγραψα αλλα όσοι δεν το είχατε παρατηρήσει δείτε το ! Amberjack apple lover :)
Μπα,δεν θα παρεξηγηθει...Απλως εσυ εισαι νεος και δεν εχεις καταλαβει ακομη τον 'μειλιχιο' χαρακτηρα του...Και να φανταστεις,πως οσο μεγαλωνει,γινεται και καλυτερος!:127::137:

Reaction score
4

Δεν μας λες και περισσότερες πληροφορίες για το κουτί αυτό το raidsonic? πως το συνδέεις? φαντάζομαι USB? ή είναι δικτυακό?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το 4άρι είχα με 16GB αλλά δεν έβγαλε ούτε δίμηνο.
Καλά που έσπασε γιατί θα το έσπαγα εγώ (ευτυχώς δεν το πλήρωσα). Τώρα έχω android αλλά κοιτάω και προς την MS γιατί μ' αρέσει το γαλάζιο Lumia σαν συσκευή (τρομερή αίσθηση). Και τα δύο είναι περίπου 10.000 φορές πιο user friendly από την πατάτα που τα κάνεις όλα μέσω Λαμίας εξαρτώμενος συνεχώς από το itunes. Αρκεί να έχεις ένα mail (gmail ή hotmail αντίστοιχα). Άκου εκεί, εν έτη 2012 να χρειάζεται να εγκαταστήσω εφαρμογή στο PC μου για να ελέγχω το κινητό μου, να το συγχρονίζω κλπ, ενώ χωρίς πατέντες (jailbreak) δεν μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα. User friendly my ass. Οι χρήστες iphone ασχολούνται πολύ περισσότερο απ' ότι άλλοι με το κινητό τους προσπαθώντας να το κάνουν ανθρώπινο. Εκτός από τις ξανθιές που δεν ενδιαφέρονται για πολλά πολλά και είναι ευχαριστημένες απλά που το κρατάνε (σβηστό χωρίς κάρτα sim :116:).

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Βλάση γράψε το μοντέλο του Icy-Box, πως έχεις διαμορφώσει τους δίσκους και πως το συνδέεις.

Reaction score
74
Το 4άρι είχα με 16GB αλλά δεν έβγαλε ούτε δίμηνο.
Καλά που έσπασε γιατί θα το έσπαγα εγώ (ευτυχώς δεν το πλήρωσα). Τώρα έχω android αλλά κοιτάω και προς την MS γιατί μ' αρέσει το γαλάζιο Lumia σαν συσκευή (τρομερή αίσθηση). Και τα δύο είναι περίπου 10.000 φορές πιο user friendly από την πατάτα που τα κάνεις όλα μέσω Λαμίας εξαρτώμενος συνεχώς από το itunes. Αρκεί να έχεις ένα mail (gmail ή hotmail αντίστοιχα). Άκου εκεί, εν έτη 2012 να χρειάζεται να εγκαταστήσω εφαρμογή στο PC μου για να ελέγχω το κινητό μου, να το συγχρονίζω κλπ, ενώ χωρίς πατέντες (jailbreak) δεν μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα. User friendly my ass. Οι χρήστες iphone ασχολούνται πολύ περισσότερο απ' ότι άλλοι με το κινητό τους προσπαθώντας να το κάνουν ανθρώπινο. Εκτός από τις ξανθιές που δεν ενδιαφέρονται για πολλά πολλά και είναι ευχαριστημένες απλά που το κρατάνε (σβηστό χωρίς κάρτα sim :116:).

...
Αλλα λένε οι πωλήσεις και τα reviews όλου του κόσμου και πρέπει να είσαι ο μοναδικός που απο apple πηγές σε android συνήθως το αντίθετο γίνεται. Κουράζονται να ασχολούνται με την πολυπλοκότητα των android και πανε στην απλότητα των apple. Είχα όλη την σειρά communicator της Nokia μετα πήγα σε windows ( με reset κουμπάκι δίπλα στην μπαταρία ) μετα σε android και επιτέλους πήρα apple και ηρεμησα. Το αν κάποιοι θέλουν να πανε το κατα τα αλλα σταθεροτερο λειτουργικό που έχω βγει ποτε σε κινητό ακόμα παραπέρα στηριζόμενοι σε τρίτους λογικό είναι να μην είναι και τόσο σταθερό. Πάρε ένα αμάξι για παράδειγμα αν το αφήσεις "μαμα" θα λειτουργεί πολυ καλύτερα απο όταν το "πειραξεις". Έτσι είναι σε ολα τα πράγματα. Factory knows best....
Εννοείται Ότι αυτο ισχύει και για τα Mac. Δεν μπορείς καν να συγκρίνεις την σταθερότητα και την απλότητα των Mac με οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκει έξω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ δεν μπορείς να τους πιάσεις από πουθενά.
Μια έτσι μια γιουβέτσι. Ό,τι να 'ναι. :114:

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μα περιμένουν να βγει πρώτα το jailbreak και μετά κάνουν αναβάθμιση στο iOS, άσχετα με το τι προβλήματα διορθώνει η νέα έκδοση.:204:

Reaction score
74
Ρε παιδια τώρα σοβαρά θέλετε να μου πείτε Ότι για παράδειγμα τα windows είναι καλύτερα απο το iOS ??? θα τρελαθούμε ??? εδω και 25 Χρόνια προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα πι σι χωρίς προβλήματα ( ιούς και φόρματ ... ) και κάθε φορά που βάζουμε κάτι πάνω πρέπει να ψάχνουμε τους drivers ??? και μετα restart και κάτι δεν πήγε Καλά με την registry και πάλι restart ... Έλεος
Ο μόνος λόγος που εδω στην Ελλάδα δεν υπερτερούν τα Mac ( ακόμα ) είναι καθαρά marketing. Και αν σκεφτείς Ότι το γελοίο κλείδωμα των windows είναι επίτηδες τέτοιο για να σπάει εύκολα και να " μπει" σε ολα τα σπίτια. Υπάρχει λόγος που η apple έχει κύρος και δεν λέγεται η εταιρεία του λαού και υπάρχει λόγος που δεν έχει τέτοιες τιμές όπως όλοι οι άλλοι . Το θέμα είναι Ότι υπάρχει μια εταιρεία που επαναστατει στον χώρο με νέες και καινοτόμες υπηρεσίες και γενικότερα προϊόντα και εμείς είμαστε κολλημένοι στα windows γιατι φοβόμαστε Ότι αν θα πάμε σε Mac δεν θα ξέρουμε να το λειτουργήσουμε. Ειδικότερα απο το 2007 με το πρώτο iPhone που μας έγινε γνωστή η apple. Για της πωλήσεις δεν χρηματιστηριακά την μετοχή της Microsoft ( περίπου 25$ και της apple στα 334$ ). Ξέρεις τι λένε αν ήταν η ζήλια χώρα θα την είχε όλη η χώρα.
Το είπα και το ξαναλέω δεν είναι το iPhone που είναι τόσο καταπληκτικό αλλα το λειτουργικο του. Γιαυτο έκανε το 4 ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών και το μόνο που το ξεπέρασε ήταν το 4s. Ας κάνει οποιοδήποτε άλλη εταιρεία πάνω απο ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε μια ημέρα και το ξανά συζητάμε. Έχουμε να δούμε πολυ καιρο κάτι καινούριο απο άλλη εταιρεία όπως το iPhone, iPad.
Εμείς σαν άνθρωποι αυτο χρειαζόμαστε όχι τα ίδια και τα ίδια. Όταν βγάλει άλλη εταιρεία κάτι που θα με κάνει να πω ουαου μετα χαράς να το δοκιμάσω ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο μόνος λόγος που εδω στην Ελλάδα δεν υπερτερούν τα Mac...
Γιατί ΠΟΥ στον πλανήτη τα Mac πουλάνε περισσότερο από τα PC; Για δώσε εκείνες τις "έρευνες" που έλεγες :114:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.556
Members
38.571
Νεότερο μέλος
ArisKoukorinis