μπορεί κάποιος να μου δώσει μια επαφή στους προγραμματιστές του ultima Hivion

Reaction score
0
Υπάρχει οποιαδήποτε επαφή στους προγραμματιστές για το ultima HIVION και τους κλώνους του; Χρειάζομαι αυτήν την επαφή για το δόσιμο των informations από τα γερμανικά μέλη συμβουλίων... Είναι ένα λεπτό θέμα σε μερικούς χρήστες, επειδή μερικοί δέκτες συντρίβουν συνεχώς με τρέχον firmware... (άρχισε με x1.05.x έως τις x1.06.x)
Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
για να μην σου έχει απάντηση κανεις φιλε μέχρι τώρα μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς αυτό που ψάχνεις.και ομόλογο ούτε εγώ έχω καταλάβει τα firmware βγαίνουνε για να διορθώσουνε κάποια bugs σε θέμα εικόνας και ήχου.
γερμανικά meli συμβουλιου έτσι από περιέργεια τι είναι??
πάντως τους προγραμματιστές πολύ θέλουμε να τους γνωρίσουμε και εμείς αλλα που τέτοιο θαύμα.

Reaction score
0
Ευχαριστίες για την απάντησή σας.

Θλιβερός, μεταφράζω πάντα με ALTAVISTA και ο μεταφραστής μου δίνει μερικές φοβερές μεταφράσεις. Δεν κατάλαβα... θλιβερό

Κανένας που δεν είναι η απάντηση που ήλπισα για .... Χρειάζομαι την ειδική επαφή, επειδή σε μια γερμανική επιτροπή υποστηρίζω για τον κλώνο HF8800 και HF8900 στιλβωτικής ουσίας... Το πρότυπο χωρίς USB κάνει το πρόβλημα επειδή firmware φέρνει μόνο το δέκτη για να ξαναφύγει. Όλος ήταν καλός μέχρι 1.05.x αρχίζοντας με αυτήν την έκδοση που όλες οι νεώτερες εκδόσεις δεν θα τρέξουν χωρίς προβλήματα. Για τον 8900-κλώνο το χηβηον-φηρμωαρε είναι το καλύτερο! Τι μπορώ να κάνω; Μπορείτε να με βοηθήσετε για να αποκτηθεί η σωστή επαφή έτσι οι χρήστες μπορεί να είναι ευτυχής πάλι;
Σας ευχαριστούμε

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: μπορεί κάποιος να μου δώσει μια επαφή στους προγραμματιστές του ultima Hivi

προφανώς ο φίλος eumel κάνει αυτόματη μετάφραση κειμένου και εμφανίζονται όλα ακαταλαβίστικα.

Μαλλον δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε...

For eumel :
We dont know the members or programmers from the company of Hivion Ultima HD Satellite Receiver. If you have any other question please ask it in English.

Panos

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv