να παρω τα MONITOR AUDIO RX6 ???

Reaction score
0
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ AUDIOLAB 8000P ΓΙΑ ΔΥΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟ AUDIOLAB 8000Q.
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΡΙΑΞΩ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΖΕΥΓΟΣ ΗΧΕΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ *DALI IKON 7 *B&W 683 K' MONITOR AUDIO RX6.
ΧΩΡΟΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΤΑ 45ΤΜ (ΠΕΡΙΠΟΥ 6Χ7.5). ΟΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.
ΚΥΡΙΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΞΕΝΗ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ.
ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑ RX6 !
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ???

Reaction score
59
Απάντηση: να παρω τα MONITOR AUDIO RX6 ???

ΧΩΡΟΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΤΑ 45ΤΜ (ΠΕΡΙΠΟΥ 6Χ7.5). ΟΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ.
ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑ RX6 !
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ???
Περίμενα και 'γω με αγωνία να έρθουν τα καινούρια rx6 για να τα ακούσω για να προβώ στην αγορά τους αλλά δυστυχώς όταν τα άκουσα δεν ήταν αυτό που περίμενα ηχητικά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το φτωχό χαμηλό ενω τα πρώτα revews μίλαγαν για πιό πλούσιο χαμηλό απο τα προηγούμενα rs6.Ετσι τα απέρριψα δυστυχώς γιατί ήταν και οικονομικά ηταν και στο χρώμα που ήθελα έβγαιναν και με βόλευε η αγορά τους.Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να τα ακούσεις με τα αυτιά σου, αν μπορείς ,για πιο σωστά συμπεράσματα.

Reaction score
47
Aπό 683 είμαι κατευχαριστημένος. Δε νομίζω να έχεις και πρόβλημα οδήγησης με τους ενισχυτές σου. Όσο για το χαμηλό, τουλάχιστον επαρκές για το μέγεθός τους. Εγώ προσωπικά έκλεισα τις οπές bass reflex με τα σφουγγαράκια που έχουν τα ηχεία και ο ήχος βελτιώθηκε. Βέβαια ο χώρος μου είναι μικρότερος (20-25τμ).

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν θα μετανιώσεις την αγορά τους

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.233

3 μέρες φυλακή για τα κεφαλαία φίλε @vmed_cha_gr.:105:

Reaction score
1

ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑ RX6 !
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ???

ΑΝ βρεις παρε τα RS8 ειναι η προηγουμρνη σειρα,...και κατα την γνωμη μου η πιο ολοκληρωμενη. Οπως αλλωστε συνεβει και με την σειρα bronze η καινουργια ειναι χειροτερη απο την παλια. Ετσι εγινε και με την καινουργια RX . πολυ απλα η RS ειναι καλλιτερη σειρα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l