νεα εγκατασταση σε υπογειο!

Reaction score
158
γεια χαρα στην παρεα ετοιμαζω και εγω σιγα σιγα το υπογειο εχω φτιαξει την οθονη το προβολεα και εχω προς το παρον 2 κολωνες απο τα ηχεια που ειχα απο το αυτοκινητο.το ερωτημα ειναι να βαλω γυψοσανιδα στο ταβανι και τα ηχεια με τα twitter πανω και τα 4 woofer κατω στις 4 ακρες του δωματιου?η να φτιαξω 4 κολωνες με 1 woofer 1 twitter και 2 mid ηχεια πανω?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.540
Ενα ηχείο δεν είναι βάζω χύμα σε μια "κολώνα" κάμποσες μονάδες ήχου. Αν καταλαβαίνεις τι λέω, οπότε ξέρεις πάνω-κάτω τι σημαίνει φτιάχνω ηχείο, τότε δεν θα έπρεπε να ρωτάς. Αν δεν ξέρεις πως μπορεί να φτιαχτεί ένα τέτοιο ηχείο τότε πρέπει να αγοράσεις ένα ζευγάρι ηχεία.

Reaction score
158
αυτες τις κολωνες τις ειχε φτιαξει αυτος που ειχε φτιαξει και το ηχοσυστημα στο αυτοκινητο οποτε ειναι μετρημενες και μπορει να βοηθησει στην κατασκευη και των αλλων..ρωταω αν θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα να παω σε ηχεια σε γυψοσανιδα οροφης και woofer κατω οπως σε σινεμα...θα εχει καλο αποτελεσμα?

Reaction score
7.110
και με τι σκοπευεις να οδηγησεις αυτες τις κολωνες? κοιτα ,να δεν εχεις αγορασει ακομα ενισχυτη και δεν εχεις φτιαξει τα υπολοιπα ηχεια,τοτε απλα ξεφορτωσου αυτες τις κολωνες που σου εφτιαξαν ή απλα βαλτα σε ενα δευτερο δωματιο και στησε ενα κανονικο πολυκαναλο συστημα (ηχεια-υπογουφερ-ενισχυτης) σταδιακα αν δεν μπορεις μια και εξω.

Reaction score
2.357
Καταρχας τι θέλεις να στήσεις στο υπόγειο? 5.1, 7.1, 11.1 5.1.2, 5.1.4? Ποσο μεγάλο ειναι το υπόγειο? Τι σχήμα, υψος? Τι μηχανηματα έχεις? Τι σκοπευεις να αγοράσεις? Δεν ειναι ευκολα τα πράγματα φίλε μου :headbang:

Reaction score
2.357
Εχεις μπόλικο χωρο να γεμίσεις. Ενδιαφεροντα σαν κατασκευή τα ηχεια σου, πως παίζουν, εισαι ικανοποιημένος? Πρωτα απ ολα θα χρειαστεις ενα κεντρικο ηχειο να ταιριαξει με τα κύρια, μηπως θα μπορουσε να σου φτιαξει και ενα τέτοιο ο τεχνίτης σου?
Με τι ενισχυτές θα οδηγείς αυτά τα θηρία?

Last edited:

Reaction score
158
επισης dls a5 dls15 απο ενισχητες candence twitter και ηχεια
[DOUBLEPOST=1480367782][/DOUBLEPOST]
Εχεις μπόλικο χωρο να γεμίσεις. Ενδιαφεροντα σαν κατασκευή τα ηχεια σου, πως παίζουν, εισαι ικανοποιημένος? Πρωτα απ ολα θα χρειαστεις ενα κεντρικο ηχειο να ταιριαξει με τα κύρια, μηπως θα μπορουσε να σου φτιαξει και ενα τέτοιο ο τεχνίτης σου?
Με τι ενισχυτές θα οδηγείς αυτά τα θηρία?
παιζουν πολυ καλα με εναν απλο ενισχητη..coda νωμιζω

Attachments

melina

Cargo 200
Reaction score
45.540
Με ποιον (προ)ενισχυτή θα παίζεις; έχει preouts να τροφοδοτήσει τους τελικούς; αυτοί οι τελικοί είναι 12v για αυτοκίνητα;

Reaction score
158
Με ποιον (προ)ενισχυτή θα παίζεις; έχει preouts να τροφοδοτήσει τους τελικούς; αυτοί οι τελικοί είναι 12v για αυτοκίνητα;
εκει τα μπερδευω λιγο... εχω δει σε βιντεο οτι μπορεις να δωσεις ρευμα σε ενισχητες αυτοκινητου με τροφοδοτικο

Reaction score
7.110
εκει τα μπερδευω λιγο... εχω δει σε βιντεο οτι μπορεις να δωσεις ρευμα σε ενισχητες αυτοκινητου με τροφοδοτικο
και για να μην τα μπερδεψεις περισσοτερο (τροφοδοτικα,τελικοι ενισχυτες αυτοκινητου,επεξεργαστης για να δωσει σημα σε ολα αυτα),κανε αυτο που σου ειπα.Κανονικος πολυκαναλος (ναι θα κοστισει για τετοιο χωρο) και κανονικα ηχεια με υπογουφερ. Θα πεταξεις χρηματα και δεν θα καταφερεις κατι καλο,με τις συσκευες αυτοκινητου.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp