νεος πανασονικ ΑΧ 200

Reaction score
0
Παιδια καλημερα μολις πηρα τον προτζεκτορα απο Αμερικη και συνειδητοποιησα οτι τωρα αρχιζουν τα προβληματα.Αρχικως αντι για μαστορες χρειαζομουν δικηγορο.Τελικα το γλυτωσα(το διαζυγιο).Τωρα χρειαζομαι οθονη και παντεντες.Σκεφτομαι να φτιαξω ενα κουτι -ραφι για να βαλω το προτζεκτορα στον τοιχο στα 4,5 μετρα απο τον τοιχο προβολης.Ερωτηση 1η Θα εχει κανενα προβλημα υπερθερμανσεως μεσα στο κουτι;
Ερωτηση 2η Η αποσταση θεασης ειναι ακριβως 4 μετρα.Τι οθονη 16:9 χρειαζομαι σε ιντσες.Μια 100'' ειναι καλα η θα ειναι σα να καθομαι πρωτη σειρα στο σινεμα;Ασπρη η γκρι;γυρω στα 200 ευρω ποια να παρω(μαλλον χειροκινητη);Ξερω ζηταω πολλα αλλα προσπαθω να γλυτωσω το διαζυγιο ξερετε.Ερωτηση 3η Πρεπει να μεταφερω εικονα λιγο μακρια απο την πηγη γυρω στα 15 μετρα γυρω γυρω.κανα καλο HDMI καλωδιο και φτηνο;
Ευχαριστω

Reaction score
1
Καλοθέατος ο νέος σου προβολέας.

1. Το κουτί είναι συνταγή για σοβαρά προβλήματα. Μόνο εαν βάλεις στο κουτί ανεμιστήρα εξαγωγής του θερμού αέρα με ικανή ροή δεν θα έχεις πρόβλημα.
2. Με 4 μέτρα μπορείς να πάς και στις 106-110 ίντσες αλλά και οι 100 καλές είναι.
3. Αν ψάξεις εδω μέσα θα βρείς κάποιες εισηγήσεις από την τοπική αγορά. Προσωπικά έχω πάρει από monoprice.com και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Reaction score
0
φιλοι μου σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας μαλλον κατεληξα σε αυτα τα δυο.οσο για το κουτι του προτζεκτορα θελει μελετη

Reaction score
384
O ανεμιστηρας σε ποιο σημειο ειναι στον προτζεκτορα? Δες που ειναι η εισαγωγη-εξαγωγη, και ισως να ειναι εφικτο ενα ειδος κουτιου.
Θα μπορουσες ισως να βαλεις μονο τα πλαινα και το καπακι, εαν ο εξαερισμος ηταν απο μπροστα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
φτιαξε ενα εξυπνο κουτι
ειναι ευκολο
να ανοιγει και απο τις πλευρες εισαγωγης εξαγωγης αερα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members