νεος πολυκαναλος μεχρι 250€

Reaction score
6
Προκειται για ενισχυτη που θα τοποθετηθει σε υπνοδωματιο, σαν δευτερο συστημα. αρχικα θα παιζει μονο με 2 ηχεια και στην πορεια βλεπουμε. τα ηχεια ειναι κατι παλια ilinois, με tweeter της μανας τους, και woofer philips αν θυμαμαι καλα.

ποιος ειναι ο καλυτερος σε αυτη την κατηγορια τιμης;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: νεος πολυκαναλος μεχρι 250€

θα κοίταζα σε μεταχειρισμενο (250e)μεγαλύτερης κατηγορίας YAMAHA-DENON.

Reaction score
6

με τα μεταχειρισμενα δεν ειμαι πολυ φιλος. οχι πως απαραιτητα θα εχουν κατι ή θα τα εχει κακομεταχειριστει ο προηγουμενος, απλα μ' αρεσει να 'ναι καινουρια.

δηλαδη, σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο καινουριο; δεν θελω να ανεβω πιο πολυ, μιας και τα ηχεια δεν ειναι τιποτα τρομερα.

τα ηχεια ηταν τετραδα, αλλα λογω αγορας καινουριου ηχοσυστηματος, θα στειλω τα δυο στο εξοχικο με τον προπολεμικο ενισχυτη που ειχα (Pioneer SA-7300), και τα αλλα δυο θα τα συνδυασω με αυτον που σκοπευω να παρω.

Reaction score
6

μη μου δινετε πολλες επιλογες, γιατι δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.:119:

απο θεμα τιμης ειναι ιδιοι, απο θεμα ποιοτητας, σε λειτουργιες κλπ ποιος ειναι καλυτερος;

Reaction score
448

Παρε τον γιαμαχα και εισαι κομπλε...μη το ψαχνεις και πολυ... ειχα για 3 χρονια τον 357 και τον ειχα ξεζουμησει... δε διαμαρτυρηθηκε ποτε, και ακομα περιστασιακα παιζει..

Reaction score
6

καλο αυτο, αν και για να πω την αληθεια, πιο πολυ προς τον pioneer πηγαινα.

να εξηγησω το γιατι. αρχικα, γιατι εχω απο τον πατερα μου τον pioneer που αναφερω πιο πανω, μηχανημα γυρω στα 20 30 χρονια, ουτε που ξερω ποσο. στα νιατα του τον χρησιμοποιουσε σε ερασιτεχνικο ραδιοφωνικο σταθμο, και στη συνεχεια μπηκε στο σπιτι σαν ηχοσυστημα. φανταστειτε ποσο εχει παιξει, χωρις πραγματικα να εχει παθει το παραμικρο.
επισης, για τους yamaha εχω ακουσει πως ειναι καπως σκληροι, και γενικοτερα πιο «συναυλιακα» μηχανηματα.
οποτε, αν και για το κυριο ηχοσυστημα που αγοραστηκε προσφατα δεν κοιταξα καν καποιον pioneer, εξαιτιας των λογων που αναφερω ημουν πιο κοντα σε αυτον.

προσφερει ο ενας κατι παραπανω σε σχεση με τον αλλο, ωστε να τον θεωρησω μονοδρομο, ή ειναι ιδια μηχανηματα και οποιον κι αν παρω θα 'ναι το ιδιο;

Reaction score
448

μανα μου, το τι θα ακουσεις εξαρτατε κυριως απο το ηχειο σου..ειναι σα να χεις datsun και ψαχνεις τωρα αν θα βαλεις τα bridgeston potenza η ξερω γω καποιο αντιστοιχο pirreli!!.. παρε οποιον βρεις ποιο φθηνα και σου καθεται στο ματι καλα! εγω απλα δε χωνευω τα ενυσχητικα της pioneer για εναν ανεξηγητο λογο..λοξα ειναι...
νομιζω η μονη διαφορα τους ειναι οτι ο παιονιρ εχει αποσπωμενο καλωδιο ρευματος!:116:

Reaction score
6

βρε το ξερω αυτο, αλλωστε το αναφερω και πιο πανω, πως τα ηχεια δεν ειναι κατι το τρομερο, οποτε δε θελω να δωσω πολλα λεφτα για τον ενισχυτη.

απλα ρωτησα, ανεξαρτητως ηχειων και γενικα του υπολοιπου συνολου, ποιος θεωρειται καλυτερος.

θα παω να τους δω κι απο κοντα, και θα αποφασισω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas