νεος στο φορουμ

Reaction score
2
γεια σας.ειμαι καινουριος στο φορουμ.χαιρομαι που θα μπορω να επικοινωνω με ατομα που εχουν τη χαρα να κατασκευαζουν τα μηχανηματα τους.εχω φτιαξει εδω και πεντε περιπου χρονια ενα ζευγαρι polynatalia με σχεδια που πηρα απο τον ηχο.θελω να τα αναβαθμισω με καλυτερα υλικα στο crossover εχω χασει ομως τα σχεδια και το αντιστοιχο τευχος του ηχου δεν υπαρχει.? τα αρχικα σχεδια του dick olsher εχουν διαφορετικο crossover. μηπως γνωριζετε που μπορω να τα βρω? ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
2
Απάντηση: νεος στο φορουμ

ευχαριστω πολυ αλλα αυτα ειναι τα πρωτοτυπα.η εκδοση που παρουσιαστηκε στον "ηχο"εχει τουιτερ focal td120k και λιγο διαφορετικο crossover(τουλαχιστον στις υψηλες).δεν γνωριζω αν κανεις εχει φτιαξει αυτην την εκδοση.οταν αγορασα τα μεγαφωνα μου ειπαν οτι δυο ακομα ζευγη ηταν υπο κατασκευη.η αρχικη εκδοση πρεπει να εχει φτιαχτει περισσοτερες φορες

Reaction score
2

τα μπασσα του δεν ειναι οτι καλυτερο.στα δυσκολα ζοριζονται στην περιγραφη (υψηλες εντασεις και metallica)κατεβαινουν ομως πολυ χαμηλα.ειναι ομως ταχυτατα,δυναμικα και με καταπληκτικη εικονα.(σε metal δεν εχει και τοση σημασια)

Reaction score
342

θυμασαι τευχος η χρονια?

το βρηκα! θα προσπαθησω να στο στειλω...

Reaction score
2

αψογα!!! σε ευχαριστω πολυ.σημερα κιολας θα παραγγειλω τα υλικα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.623
Members
38.725
Νεότερο μέλος
Weeman