ξεκλειδωμα iphone 4

Reaction score
0
Γεια σας,πριν περιπου εναν χρονο μια φιλη μου αγορασε ενα iphone 4 απο το ebay(αγγλια) το οποιο δεν βγηκε οπως ελεγε στην περιγραφη,εκτος των πολλων αλλα παρα πολλων γρατζουνιων που πραγματικα απορησα πως το καταφερε το μεγαλο προβλημα ειναι οτι ειναι κλειδωμενο σε δικτυο στην Αγγλια και οπου και αν το εχουμε παει δεν ξεκλειδωνει,εννοειται εγιναν προσπαθειες να επικοινωνησω με τον πωλητη και για να μην μακρυγορω δεν τα καταφερα γιατι ο τυπας ηταν ενας Πακιστανος ο οποιος το πουλησε για να φυγει στην χωρα του,και εγινε Λουης!!Τι μπορω να κανω?το κινητο χρησιμοποιειται σαν υπολογιστης αφου δεν παιρνει καρτα και δεν γινεται ουτε να πουληθει!Μπορει καποιος η ξερει καποιος τι μπορω να κανω? Ευχαριστω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Οι επιλογές σου είναι τρεις:

* Unlock από τον carrier που είναι κλειδωμένο. Αυτό προυποθέτει ότι α) ξέρεις ποιος είναι και β) υποστηρίζει unlocking (θα το δεις εδώ). Πρακτικά, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

* Επικοινωνία με κάποια υπηρεσία που προσφέρει unlocking επί πληρωμή. Π.χ. http://www.chronicunlocks.com/. Τα χρήματα που ζητούν είναι πολλές φορές απαγορευτικός παράγοντας.

* Software Unlock με το UltraSn0w, αρκεί να μην έχει γίνει αναβάθμιση της συσκευής στην έκδοση 7.x
Εδώ θα βρεις τη λίστα με το συμβατό unlocker αναλόγως της έκδοσης του iOS.

Γνώμη μου είναι ότι αν χρειαστεί να δώσεις χρήματα δεν αξίζει τον κόπο για μία συσκευή που είναι 4 γενιές πίσω.

Reaction score
0
Ναι,σκοπος ειναι να μην πληρωσω κατι για το ξεκλειδωμα,ξερεις μηπως η τριτη επιλογη που μου προτεινες αν ειναι σιγουρο οτι θα ξεκλειδωσει?Ευχαριστω

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Προς το παρόν δεν θα γράψω κακίες.........
βρε κοπελιά υπάρχουν κι άλλα κινητά

Reaction score
0
Προς το παρόν δεν θα γράψω κακίες.........
βρε κοπελιά υπάρχουν κι άλλα κινητά
Τι ειπα?εχεις εσυ λεφτα να [αρεις καινουριο κινητο?γιατι αν εχεις δςστα μου να παρει και η φιλη μου,μια απλη ερωτηση εκανα,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εκανες ενα σχολιο το οποιο δεν βοηθα πουθενα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
δεν κατάλαβες το πνεύμα μου, συγνώμη αν το πήρες στραβά...
αν μπορείς γράψε πόσα έδωσε η φίλη σου για το iphone 4 αμφιβόλου ποιότητας....

τα θύματα της μόδας κάνουν πάντα κακές επιλογές ;)

Reaction score
0
Το πηρε πριν 1 χρονο και το πηρε 280 η 250.Συμφωνω απολυτα οτι εινα θυμα της μοδας οπως και πολλοι αλλοι μαζι της.Ειναι αυθεντικο iphone απο οτι ξερω!

Reaction score
1.458
Ποιο firmware έχει το iPhone?Θέλω ακριβώς την έκδοση για να δούμε αν μπορεί να γίνει jailbreak αρχικά και μετά unlock.

Reaction score
5.879
Το πηρε πριν 1 χρονο και το πηρε 280 η 250.Συμφωνω απολυτα οτι εινα θυμα της μοδας οπως και πολλοι αλλοι μαζι της.Ειναι αυθεντικο iphone απο οτι ξερω!
Καλα... δεν κοιταξε ποσο εχει εδώ το τηλεφωο? Πριν ένα χρονο από πολύ γνωστο κατάστημα το πηρα 300 ευρω,καινουργιο και με εγγυηση.Τι το ηθελε το ebay ??

Reaction score
0
Καλα... δεν κοιταξε ποσο εχει εδώ το τηλεφωο? Πριν ένα χρονο από πολύ γνωστο κατάστημα το πηρα 300 ευρω,καινουργιο και με εγγυηση.Τι το ηθελε το ebay ??
αστααα,εγινε βλακεια που να περιμενε οτι ηταν κελιδωμενο,εφτιαξε μινι καρτα σιμ το βαζουμε και τιποτα,τσαμπα λεφτα αν δεν το φτιαξει και οχι τιποτα αλλο να το πουλησει τουλαχιστον!

Reaction score
1.458
Παιδιά η κοπέλλα δεν ήξερε,δεν ρώτησε και δε μας ενδιαφέρει αν το πήρε από γνωστό κατάστημα ή από πλανώδιο πακιστανό ή ουζμπέκο ή δεν ξέρω τι άλλο πωλητή στα σοκάκια του Λονδίνου ή της Καμπούλ.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με άμεσες και πρακτικές συμβουλές για το μέσο χρήστη,ας το κάνει ΤΩΡΑ,αλλιώς ας σωπάσει για πάντα!
Αν το τηλέφωνο είναι original θα το βρούμε όπως και νάχει,αλλιώς δεν έχει νόημα!

Reaction score
5.879
Παιδιά η κοπέλλα δεν ήξερε,δεν ρώτησε και δε μας ενδιαφέρει αν το πήρε από γνωστό κατάστημα ή από πλανώδιο πακιστανό ή ουζμπέκο ή δεν ξέρω τι άλλο πωλητή στα σοκάκια του Λονδίνου ή της Καμπούλ.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με άμεσες και πρακτικές συμβουλές για το μέσο χρήστη,ας το κάνει ΤΩΡΑ,αλλιώς ας σωπάσει για πάντα!
Αν το τηλέφωνο είναι original θα το βρούμε όπως και νάχει,αλλιώς δεν έχει νόημα!
Συγνωμη,αλλα μου φανηκε παραξενο γιατι δεν εκανε ερευνα αγορας.
Δεν υπαρχει λογος εκνευρισμου.

Αν μπορεις να βοηθήσεις εσυ την κοπελλα εχει καλως, Θα μιλησω αυριο και εγω στον τεχνικο μας στην δουλεια που γνωριζει πολλα σε ότι εχει σχεση με το μηλαρακι.

Reaction score
0

Αν μπορεις να βοηθήσεις εσυ την κοπελλα εχει καλως, Θα μιλησω αυριο και εγω στον τεχνικο μας στην δουλεια που γνωριζει πολλα σε ότι εχει σχεση με το μηλαρακι.
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια!

Reaction score
7.891
Άλλο παιδάκι ξεκίνησε με τσαμπουκάδες:
"Τι ειπα?εχεις εσυ λεφτα να [αρεις καινουριο κινητο?γιατι αν εχεις δςστα μου να παρει και η φιλη μου,μια απλη ερωτηση εκανα,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εκανες ενα σχολιο το οποιο δεν βοηθα πουθενα"...

Reaction score
1.458

Αγαπητέ φίλε δεν υπάρχει κανένας λόγος εκνευρισμού από την πλευρά μου και προς Θεού δηλαδή!
Το σχόλιο ήταν γενικό και δεν αφορούσε αποκλειστικά εσένα σε καμία περίπτωση.
Να μη τα πάρουμε κι απ'το λαιμό τα κορίτσια όμως!
Από την πλευρά μου ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα,δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν!:)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Εδώ υπάρχει ένας τρόπος προσδιορισμού του παρόχου στον οποίον είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Βρες πρώτα ποιος είναι, έλα σε επαφή μαζί τους, ώστε να μάθεις αν προσφέρουν ξεκλείδωμα δωρεάν. Επίσης, δες κι αυτό το άρθρο.

Reaction score
5.879
Αγαπητέ φίλε δεν υπάρχει κανένας λόγος εκνευρισμού από την πλευρά μου και προς Θεού δηλαδή!
Το σχόλιο ήταν γενικό και δεν αφορούσε αποκλειστικά εσένα σε καμία περίπτωση.
Να μη τα πάρουμε κι απ'το λαιμό τα κορίτσια όμως!
Από την πλευρά μου ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα,δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν!:)
:drinks:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος