οθονη

Reaction score
31
φιλος αφου εφτιαξε εναν χωρο ο οποιος ειναι μονο για ταινιες dvd & bluray. ειναι κλειστος μια πορτα μονο για να μπαινει και να βγαινει
χρωμα μαυρο 1.50 μετρo μπροστα απο την οθονη και το αλλο μπορντο κεραμιδι
κατι τετοιο τελος παντων. πηρε λοιπον τον optoma hd87 θελει να παρει και οθονη σταθερη οριο ευρο μεχρι τα 1000 ιντσες μεχρι 120-125
τι format τι gain?

Reaction score
0
Απάντηση: οθονη

Ας το ψαξει λιγο λενε οτι θα βγουν σε λιγο στην αγορα οθωνες ειδικευμενες στο 3d....Ακουγεται παραξενο αλλα ειναι αληθεια...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ας το ψαξει λιγο λενε οτι θα βγουν σε λιγο στην αγορα οθωνες ειδικευμενες στο 3d....Ακουγεται παραξενο αλλα ειναι αληθεια...
Υπαρχουν ηδη οθονες εξειδικευμενες στο 3D οπως υπαρχουν και οθονες που παιζουν και τα δυο(3D&2D)
Για το τελευταιο βεβαια θα επρεπε να εχω χρησιμοποιησει ενικο μαλλον(οθονη)

Εαν τον φιλο σου δεν τον απασχολει το 3D τοσο πολυ θα ελεγα να κοιταξει σε λευκη οθονη με κερδος οσο το δυνατον πιο κοντα στην μοναδα.
Το φορμα ειναι σχετικο και υποκειμενικο.Μπορω να σου πω τι θα επαιρνα εγω σημερα αλλα δεν ξερω εαν αρεσει στον φιλο σου...

Reaction score
31

ανδρεα λεγε εσυ μεχρι τα 1000 και απο εκει και περα βλεπουμε
οσο για το 3d απο οσο ξερω τον ενδιαφερει αλλα οχι για τωρα σε 1 με 2 χρονια ναι γιατι και εγω για
3d του ελεγα αλλα δεν ηθελε για τωρα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

ανδρεα λεγε εσυ μεχρι τα 1000 και απο εκει και περα βλεπουμε
οσο για το 3d απο οσο ξερω τον ενδιαφερει αλλα οχι για τωρα σε 1 με 2 χρονια ναι γιατι και εγω για
3d του ελεγα αλλα δεν ηθελε για τωρα
Εννοουσα τι φορμα θα επελεγα, οχι μαρκα οθονης.
Στις οθονες, τα εχουμε πει.
Υπαρχει μια και οι υπολοιπες ακολουθουν.
Το "κακο" ειναι πως βρισκεται πανω απο το χιλιαρικο, οποτε ο φιλος σου θα πρεπει να επιλεξει μια απο τις runner ups
Φορμα θα επελεγα 2.35:1

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Re: Απάντηση: οθονη

Εαν τον φιλο σου δεν τον απασχολει το 3D τοσο πολυ θα ελεγα να κοιταξει σε λευκη οθονη με κερδος οσο το δυνατον πιο κοντα στην μοναδα.
Το φορμα ειναι σχετικο και υποκειμενικο.
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Οθόνη με gain μονάδα. Δε νομίζω να έχει και κανένα πρόβλημα στο 3d (αν και μιλάμε για 125 ίντσες). Εγώ βέβαια θα πήγαινα σε 16:9 οθόνη και με δεδομένο ότι θα έπαιζα σε σταθερή, να φώναζα τα παλικάρια του forum για masking. :102:
Η ιδανική λύση θα ήταν μια studiotek, αλλά με τις τιμές της stewart, ας πάει ο φίλος σε καμιά dalite ή lumene και με τα ρέστα ας κάνει masking.

Reaction score
31

οταν πηγαμε να παει να παρει τον οπτομα μας ειπαν οτι περνει κατι φακους
για μακρια κοντα και αναμορφικο αν θυμαμαι καλα ισχυει κατι τετοιο.?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC