οι απορίες ενός newbie!!!Home cinema κ αν συνδεεται πανω του το πικ απ της Stanton!

Reaction score
12
Σκέφτομαι να αγοράσω το εξής home cinema:

LG HB954PB Home Theater (5.1)

επιπλέον έχω μια Plasma panasonic P42G20 και είμαι επι πλέον ακούω πολύ μουσική απο το stanton T.60.

Η απορία μου είναι η εξής: συνδέεται το stanton σε έτοιμο set Home Cinema?

Τώρα έχω τον πιο φθηνό KODA ενισχυτή κια έχω προενίσχυση για το πικ άπ!

θα χρειαστεί πάλι στο LG να έχω την προενίσχυση?

thanks παίδες!sorry για τις βλακώδεις απορίες!:108::108::108:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Re: οι απορίες ενός newbie!!!Home cinema κ αν συνδεεται πανω του το πικ απ της Stanto

Λογικά συνδέεται σε αυτή
1xΕίσοδος Composite RCA (L/R)
αλλά θα χρειαστείς προενίσχυση για το πικαπ.Αν έχει ο koda τότε βάζεις το πικαπ στον koda και από το tape out του στέλνεις το σήμα στην ως άνω είσοδο του LG.

Reaction score
12
Απάντηση: οι απορίες ενός newbie!!!Home cinema κ αν συνδεεται πανω του το πικ απ της

θέλω να τον καταργήσω τον KODA και λογικά θα πουληθεί εξευτελιστικά ή θα χαριστεί σε κανένα φίλο ή θα πάει στην αποθήκη!

ο KODA ούτως ή άλλως δεν είχε προ ενίσχυση!είχα αγοράσει ένα μηχανάκι με 9Volt μπαταρία και μετά σε σειρά σύνδεα πικ απ και ενισχυτή!

θέλω να έχω μόνο το LG με το πικ απ και την plasma!γίνεται?την προενίσχυση θα την συνδέω πάνω στo LG?έχει είσοδο?

κια πάλι χίλια ευχαριστώ!

αααα by the way είναι καλό σαν σύστημα αυτό το LG???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Re: οι απορίες ενός newbie!!!Home cinema κ αν συνδεεται πανω του το πικ απ της Stanto

την προενίσχυση θα την συνδέω πάνω στo LG?έχει είσοδο?
1xΕίσοδος Composite RCA (L/R)
Δεν με προσέχεις:137:

Μια χαρά είναι το lg.

Reaction score
12
Απάντηση: οι απορίες ενός newbie!!!Home cinema κ αν συνδεεται πανω του το πικ απ της

xixixixixixiixixi!!! σε προσέχω ρε συ απλά απορίες έχω!!! :) :) :) :)

είσαι Θεός όμως!;)

καλή σου μέρα και σε όλα τα παιδιά και ας ελπίσω ότι το LG τα αξίζει τα λεφτά του! :) :)

Reaction score
12

επειδή δεν πρόλαβα να το τσιμπήσω διότι το πλαίσιο το απέσυρε πείτε μου τί σημαίνει αυτό που αναφέρει στην κορυφή της σελίδας τί σημαίνει!!!

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/home-theater-system/LG-blu-ray-home-theater-system-HB954PB.jsp

HB954PB DISCONTINUED PRODUCT???το απέσυραν ακόμα δεν το βγάλανε???γιατί?ή κατάλαβα κάτι λάθος?

gstriftos τί λές για αυτά?αξίζουν?τα κοιτάω μονο και μόνο της Panasonic επειδή πηρα την G20!!!έχουν αυτά τα 2 σύνδεση για το πικ απάκι μου???το stantoνάκι μου?ε?

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...123E951AD&pa=0A3AF4713673DA4EACCA1C0EB1EFF1A7

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...42179B916&pa=0A3AF4713673DA4EACCA1C0EB1EFF1A7

ααααα και ποιο απο τα 2 αυτά panasonic θα πρότεινες???εννοείτε όποιος άλλος θέλει λέει την γνώμη του απλά μόνο ο gstriftos απάντησε σε αυτό το Post μου εδώ και τόσες μέρες και γι'αυτό είσαι θεός ρεεεεε!!χαχαχαχα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Όντως το απέσυραν.Αυτό βέβαια δεν πάει να πεί ότι έχει εξαφανιστεί απ τα καταστήματα

http://www.skroutz.gr/s/92492/LG-HB954PB.html?keyphrase=HB954PB

Όσον αφορά τα πανασονικ δεν έχω ακούσει ποτέ κανένα οπότε ό,τι και να σου πω..
Επίσης στα link που μου έχεις δώσει δεν βλέπω κάπου τεχνικά χαρακτηριστικά.

Reaction score
12

τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Panasonic - SC-BT330

απλά πές μου ρε συ τα ψηλά είναι για πίσω ή τα frond?επειδή δεν ξέρω!sorry για την ασχετοσύνη μου!

και του Panasonic - SC-BT230

οπότε δες και απο τα 2 τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πές μου αν μου κάνουν για να συνδέσω και το πικ απ!:) :)

χιλια συγγνώμη που σε κουράζω ρε συ!:) :)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.364

τα ψηλά είναι για πίσω ή τα frond

Συνήθως τα μεγαλύτερα ηχεία πάνε μπροστά.

Reaction score
12

αρα εφόσον τα δεν έχω χώρο για τα ψηλά ηχεία μπροστά (λόγω του περιορισμένου χώρου) θα πάω για το Panasonic - SC-BT230!!!

επειδή τα βλέπω πολύ μικρούλικα λέτε να μην έχουν καλή απόδοση του ήχου???χιχιχιχιχιχιχι!

είμαι και λίγο οπτικός τύπος!δεν πιστεύω να έχουν παραμόρφωση στον ήχο!!!τί λέτε???

ακομα μια σελιδα με τεχνικά χαρακτηριστηκα για τα μικρούλικα!χαχαχαχαχ

http://www2.panasonic.com/consumer-...-BT230.S_11002_7000000000000005702#tabsection

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Η παραμόρφωση είναι συνάρτηση της έντασης.Απο ένα σημείο και πάνω όλα παραμορφώνουν(για διάφορους λόγους).Οπότε αν κινήσαι σε φυσιολογικά επίπεδα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Όσον αφορά την σύνδεση με το πικαπ βλέπω line in,απλά είναι με μορφή καρφιού(jack) οπότε θα χρειαστείς και το αντίστοιχο καλώδιο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike