- Reaction score
- 73
Και κατα 3ον κανενα rca δεν ειναι 75ωμ.
ουτε αυτο ?Και κατα 3ον κανενα rca δεν ειναι 75ωμ.
Δεν ακούγεται η διαφορά στα καλώδια ψηφιακού σήματος.
Αλλα πράγματα συμβαίνουν και ενδεχομένως δημιουργούν μικροπροβλήματα.
Δεν κάνει.επειδη μλησα με ενα μελος μου εβαλε ιδεα οτι τα van den hul first ultimte κανουν και για coaxial και μαλιστα με πολυ καλα αποτελεσματα σε σχεση με αλλα που ειχε ακουσει σε test και ετσι εβαλα και γω ενα first ultimate που μου περισευε και κανω τη δουλεια μου μεχρι να φτιαξω ή να βρω αυτο που θελω ....δηλαδη belden με canare ή και ενα van den hul digi-coupler που ειναι και σχετικα οικονομικο ...
Έχει ειδικά βύσματα με πιστοποιημένη προδιαγραφή 75ωμ που είναι η ιδανική επιλογή για ψηφιακό καλώδιο, είτε μιλάμε για RCA είτε για XLR.Δεν έχει σχέση η ομοαξονικότητα ή η πλαγιότητα.
50 , 75 , 110 ωμς είναι η αντίσταση τερματισμού στο κύκλωμα , όχι το βύσμα ούτε το καλώδιο .
Μην μπερδεύεστε.
Δεν βρίσκεις ετοιμοπαράδοτο Canare στην Ελλάδα;αθ αργησει λιγο να επιτευγθει η λυση belden με canare γιατι πρεπει να πεσει παραγγελια απο Γαλλια για canare
Δεν έχει σχέση η ομοαξονικότητα ή η πλαγιότητα.
50 , 75 , 110 ωμς είναι η αντίσταση τερματισμού στο κύκλωμα , όχι το βύσμα ούτε το καλώδιο .
Μην μπερδεύεστε.
Γιάννη άσχετα με το τρέχον θέμα , όσον αφορά το douk usb to coaxial adapter , αν σπέρμα ένα ακριβό μηχάνημα να κάνει αυτή τη δουλειά, θα άκουγα διάφορα?Η canare μόνο καλώδια κατασκευάζει , όχι βύσματα .
Παρόλα ταύτα οι τύποι βάζουν ότι βύσμα θέλεις . wbt , neutric , ότι θέλεις.
ρωταω ρε συ φιλε γιατι το σετακι παιζει γαμ...τα , δηλαδη αναρωτιεμε τι μπορει να παιξει καλυτερα σε αυτη την αλυσιδαΔεν νομίζω.
Δεν είναι και καμία επιστήμη η μετατροπή του ψηφιακού από usb σε coaxial - optical.