ονκυο 905 προβλημα.

Μηνύματα
17
Reaction score
0
Σας παρακαλω...τα φωτα σας!!! προκειται για εναν ονκυο 905 που υστερα απο μετακινηση με το που τον ανοιξα εκαψε την ασφαλεια του με θεαματικο τσαφ. Να αλλάξω ασφαλεια ετσι απλα? Το θεμα ειναι πως τωρα που τον αναβω χωρις την ασφαλεια ανοιγει κανονικα η οθονη και ακουγεται ενα ζζζζζζζζζζ. Ειναι φυσιολογικο?
 

Μηνύματα
29.943
Reaction score
29.673
Απάντηση: ονκυο 905 προβλημα.

Aνοιξέ νεο θέμα στους πολυκάναλους ενισχυτές. Και οχι μην τον ανάβεις καθόλου. Θέλει service.
 

Μηνύματα
17
Reaction score
0
Εχει παει κανενας στο εξουσιοδοτημένο σερβις της ονκυο στην θεσσαλονικη? Με μια επισκεψη καταλαβαινεις πως δεν γνωριζουν το αντικειμενο!!! μηπως ξερεις κανενας πολυ καλο τεχνικο Θεσσαλονικη? Γιατι τα μεταφορικα για θεσσαλονικη πανε-ελα ειναι πανω απο 150 ευρω με ελτα(29 κιλα με την κουτα)!!!
 

Μηνύματα
203
Reaction score
8
Απάντηση: ονκυο 905 προβλημα.

εχεις αλλαξει την καμμενη ασφαλεια με ιδια ? Λογικα εαν υπαρχει προβλημα θα στην ξανακαψει !
Εαν θελεις να σου στειλω το κινητο τεχνικου που μπορει να στον φτιαξει πες μου, εισαι Αθηνα ?
 

Μηνύματα
17
Reaction score
0
Re: Απάντηση: ονκυο 905 προβλημα.

οτι και ασφαλεια να βαλω την καιει στο πρωτο δευτερολεπτο. η μανισια ειναι 125v αλλα και 220v που εβαλα (το ξερω μεγα λαθος) την εκαψα κατευθειαν. καπου γινεται χοντρο βραχυκύκλωμα...η στο τροφοδοτικο η στους μετασχηματιστες. Θελω καλο τεχνικο στην θεσσαλονικη! εαν ειναι Αθηνα το στελνω και στην ονκυο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Μηνύματα
3.037.649
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos
Top