παλι εγω ο κακος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
βλεπω με χαρολυπη μου καποιους που αναφερονται ως διαχειριστες απλα να υπαρχει το ονομα τους στο αναλογο πινακακι
αληθεια τι παιζει με αυτο
γιατι στην εκθεση ακουσα κατι για παραγκα
ρηχτε λιγο φως σε μας τους αφωτους-αφωτιστους

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Argi, επειδη δεν καταλαβαινω απο κατι τετοια...
Θες να μας πεις σε ποιους αναφερεσαι?
Ποια ειναι η παραγκα?
Φωτισε με για να σε φωτισω!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ενω καθομουν στη δεξια παραγκα και περιμενα να αρχισει ο james πισω μου καθησαν 2 παληκαρακια και ειχαν τον ανω διαλογο
σκεφτηκα να τους ρωτησω τι εννοουν αλλα κατι με κρατησε δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι
πιθανα εννοουσαν γνωστο διαχειριστη που τον αποκαλουσαν φαντασμα
ωρες ωρες δεν ξερω αν ειναι καλο να επεμβαινω η οχι (εννοω εκτος φορουμ)
αραγε ειμαι κοτα η δεν εχω δουλεια να μπαινω σε ξενα χωραφια
και για ποσο καιρο θα συνεχισω να ειμαι κοτα
το αποεμα θα περασω αλλη μια
βλεποντας

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Επειδη αυτη η θεωρια συνωμοσιας ακουγεται και "φοριεται" ολο και πιο πολυ το τελευταιο διαστημα,ας μας πουνε εκεινοι που το λενε και το πιστευουν και το διαλαλουν παντου,για τι ειδους παραγκα μιλανε οτι υπαρχει στο site...
Eαν εννοουν τις παρεες που εχουν δημιουργηθει και κανουν τρελλιτσες καπου-καπου,δεν μου λεει κατι..
Εαν εννοουν τις φατριες που ταχα εχουν δημιουργηθει με τα αντιστοιχα θεματα,γι'αυτο εχουν ανοιχτει αλλα θεματα στις αντιστοιχες κατηγοριες.
Ποια παραγκα??Ποιος την ελεγχει??Ποιος ειναι αυτος που κατευθυνει τετοιες συνωμοσιες και βλεπουν τα μελη και μπερδευονται??
Εαν ειναι καποιος Συντονιστης σε καποια κατηγορια και δεν γραφει ή εχει καιρο να γραψει ,μαλλον θα εχει καποιο λογο που θα ειναι γνωστος στους υπευθυνους..Τι θα πρεπει να με νοιαζει εμενα?Γι'αυτο μπαινω στο site??Για να δω ποιος ειναι online και ποιος οχι?Η θα πρεπει να γνωριζω μηπως και τους περισσοτερους εδω μεσα για να μπορω να γραφω αναλογα??
Αρκετα πια !!!Εχω βαρεθει να βλεπω καθε τρεις και λιγο ν'ανοιγεται ενα θεμα ,πανω σε αλλο θεμα, για το ταδε θεμα, του δεινα θεματος!!!
Και οχι τιποτε αλλο,αλλα δεν υπαρχει ουσια σε ολα αυτα,και κανουν τους περισσοτερους να αδιαφορουν για τα θεματα και να διαβαζουν και να γραφουν για ασχετα ....
Σταματηστε πια το κυνηγι με τις μαγισσες!!Εαν θελετε να πιστευετε σε κατι τετοιο ,δικαιωμα σας.Δειξτε μας ομως και ποιοι αποτελουν την παραγκα να ξερουμε κι εμεις..Νισαφι πια!!!

Υ.Γ Η μοναδικη παραγκα εδω μεσα ειναι του Ανδρεα απο την εποχη του Διογενη.....:happy_9: :happy_9: :happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το κακο ειναι οτι καποιοι το κανουν καιρο
και ο χορος συνεχιζεται
και το ονομα αυτου Β.Λαμπρου μιας και πιστευαν οτι οπου επεμβαινει το κανει μονο για επαγγελματικους λογους
εμενα ξερετε τι γνωμη μου τι εσθει Βαγγελης:happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
το κακο ειναι οτι καποιοι το κανουν καιρο
και ο χορος συνεχιζεται
και το ονομα αυτου Β.Λαμπρου μιας και πιστευαν οτι οπου επεμβαινει το κανει μονο για επαγγελματικους λογους
εμενα ξερετε τι γνωμη μου τι εσθει Βαγγελης:happy_4:
Μπούρδες ολκής!
Ο Βαγγέλης απέχει από το site λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι οποίες κάποτε θα τελειώσουν (και πρέπει να σεβαστούμε). Φυσικά αν μετά το πέρας των υποχρεώσεών του για οποιονδήποτε λόγο, δεν δύναται να συμμετάσχει με τον τρόπο που αρμόζει σε έναν συντονιστή, θα αντικατασταθεί. Και επειδή όλοι είμαστε στην ίδια μοίρα, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με τον καθένα από εμάς.

Είμαι στη διάθεσή σου να με ρωτήσεις και για οποιοδήποτε άλλο όνομα θέλεις.
...

Reaction score
19
Είναι απλό, επαγγελματίας ή όχι, από τη στιγμή που προσφέρει αφιλοκερδώς και με πολύ χαρά τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στην κοινότητά μας και κυρίως στα συγκριτικά, από τα οποία επωφελούμαστε όλοι, είναι τιμή όλων των μελών που βρίσκεται ανάμεσά μας και πολύ καλά κάνει και είναι έστω και τιμητικά διαχειριστής.
Αν αυτή η δραστηριότητά του τον διαφημίζει και επαγγελματικά, πολύ καλά κάνει.

Οι διαχειριστές, εκτός από το να τραβάνε αυτιά (κάτι που εδώ δεν συμβαίνει, για τέτοια κόμπλεξ υπάρχουν άλλα site), είναι και ο καθρέπτης της ποιότητας ενός forum. Πολύ ορθά ο Β. είναι ανάμεσά τους.

Απλα, ντροπή τους! :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ο Νικος με καλυψε απολυτα.
Δεν υπαρχει ασυλια οποιασδηποτε μορφης στο AVSite.
Τελεια και παυλα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
το κακο ειναι οτι η μπουρδολογια συνεχιζεται
με καποιους μπουρδολογους να ζυνεχιζουν να μπουρδολογουνwall_1

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιλα ξεκαθαρα ρε Αργυρη, ποιοι ειναι αυτοι?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ε και? Χεστήκαμε πες τους...
Να σου πω και κάτι άλλο? Ο ΒΛ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας του χώρου του. Εσύ τι λες να μην έχει εχθρούς?

Το ίδιο και το AVSite! :cool_4:

...

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Τα εχουμε ξαναπει κυριως για το Βαγγελη και στο παρελθον...
Σαχλαμαρες...
Εκτος εαν τους ενοχλει που τωρα πια θα υπαρχει dedicated χωρος για παρουσιασεις..Ας προσεχαν..:happy_4:
Αλλαξτε θεμα γιατι σημερα εχω πολυ βρωμοστομα και θα πω κι αλλα......:cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Ε και? Χεστήκαμε πες τους...
Να σου πω και κάτι άλλο? Ο ΒΛ είναι αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας του χώρου του. Εσύ τι λες να μην έχει εχθρούς?

Το ίδιο και το AVSite! :cool_4:

...
το σιχαίνομαι να συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!!!:happy_8:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν καποιοι δεν εχουν το θαρρος να βγουν επωνυμα να που τη γνωμη τους
δεν θα γινω εγω το δεκανικι τους
εγω τουλαχιστον εχω το θαρρος της γνωμης μου
ανοιχτηρι μυαλου και συνειδησης δεν γινομαι:cool_4:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Αναγνωρίζω οτι έχω λέιψει από του χώρους μας πολύ.
Πάρα πολύ.
Το ίδιο έπραξα και με κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες.
Ελειψα πάρα πολύ.

Ο Ανδρέας μου έλεγα καθημέρινά "Βαγγέλη δίνεις χώρο, αδικαιολόγητο χώρο". Το ήξερα. Με αγαπάει και μού έλεγε την αλήθεια.

Το ίδιο και ο Νίκος που με ένα PM καταπέλτη του στον Ανδρέα (που ακόμη το διαβάζω για ψυχανάλυση) έγραφε ενα βαθύ κατηγορώ για την ανυπαρξία μου.

Οχι γιατι ήμουν και είμαι διαχειριστής, αλλά γιατι είμαι Ο Β.Λ. που θα έπρεπε να γράφω γιατί υπάρχει κάποιος κόσμος που περίμενε γραπτά μου.

Ελειψα λοιπόν.

Πολλοί απο τώρα υποστηρίζουν οτι έλειψα δικαιολογημένα.
Γνωρίζουν και καταλαβαίνουν.
Κάποιοι άλλοι δεν θέλουν να καταλάβουν.

Προσωπικά δεν θέλω να πείσω κανένα. Γιατι τα έργα είναι ο καλύτερος μάρτυς.
Και μάρτυς μου τα έργα μου για να καταλάβετε σε λίγο καιρό για ποιον έλειπα όλο αυτό το διάστημα.
Για ποιόν πραγματικά έλειπα.... Για τη παράγκα ή για το AVSite.

Τώρα τελευταία ώρα Κυριακής αξιώνομαι να πάω στην έκθεση.
Μέχρι τώρα μεσημέρι Κυριακής, μην το ξεχνάμε, δούλευα ή για τη παραγκα ή για μας.
Σε λίγο θα γνωρίζετε για ποιόν για να πέιτε και σε μένα.

Reaction score
3
Απάντηση: παλι εγω ο κακος

Ήρεμα boys and girls, ο Βαγγέλης, ακόμα και αυτές τις μέρες με το δικό του μεγάλο τρέξιμο, και τη βοήθειά του στο τελευταίο συγκριτικό την έδωσε και ας το δούμε από μια μικρή απόσταση το θέμα, ετοιμάζει κάτι που και όλους εμάς που μας ενδιαφέρει η εικόνα, οι προβολείς και το HomeCinema θα μας εξυπηρετήσει. Ας περιμένουμε λίγο και ας τουφεκίσουμε τον Λάμπρου αργότερα.:)
Κάτι που πολλές φορές ξεχνάμε είναι ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό το forum προσφέρουν σε όλους εμάς, για οποιοδήποτε λόγο, αφιλοκερδώς τις γνώσεις, τις γνώμες, τις απόψεις τους. Όμως για να έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν αυτό θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει πριν την επαγγελματική τους επιβίωση και ανάπτυξη. Αλήθεια σας λέω πολλές φορές μου είναι αδύνατο να καταλάβω πως κάποιοι όπως ο Κόγιας, ο zoglair, ο γνωστός χειρούργος μας αλλά και τόσοι άλλοι, βρίσκουν το χρόνο και την ηρεμία να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα τους και να συμμετάσχουν – βοηθούν στο avsite.gr.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός