παρασιτο απο τα ηχεια της τηλεορασης

Reaction score
0
καλημερα παιδες .εχω ενα προβλημα με την καινουρια πλασμα 42'' τηλεοραση που πηρα και θελω να ακουσω τη γνωμη σας και τυχον βοηθεια.λοιπον το προβλημα ειναι οτι ακουγεται ενα σιγανο παρασιτο απο τα ηχεια και γινεται αντιληπτο οταν χαμηλωνω την φωνη στο ελαχιστο.οταν κλεινω την φωνη τελειως σταματαει το σφυριγμα.επισης παρατηρησα οτι αλλαζει η ενταση του παρασιτου οταν αλλαζω τα καναλια. και το πιο κουφο, αλλαζει η ενταση του παρασιτου στο ιδιο καναλι οταν αλλαζει η εικονα -πλανο του καναλιου.το εχει συναντησει καποιος αυτο το προβλημα;παρατηρησα επισης το θορυβο και οταν παιζω DVD .βοηθεια νομιζω οτι ακουω τον θορυβο και οταν δεν ειμαι μπροστα στην τηλεοραση.ευχαριστω

η τηλεοραση ειναι η 42PF5331 την ξερει κανενας η μαπα το καρπουζι;αναλυση 1024χ1080ι και 1290 ευρω

Reaction score
3
Mήπως είναι μάρκας CROWN;
Γιατί μια φορητή αυτής της μάρκας που πήρα στη μητέρα μου κάνει τέτοιο παράσιτο θόρυβο. Αλλά δυστυχώς, και άλλες 2 που δοκίμασα στο μαγαζί που την πήρα έκαναν το ίδιο. Μάλλον είναι από τροφοδοτικό όπως μου είπαν.
Άντε τώρα να βγάλεις άκρη. Κατά τα άλλα όμως είναι πολύ καλή.

Reaction score
7
καλημερα παιδες .εχω ενα προβλημα με την καινουρια πλασμα 42'' τηλεοραση που πηρα και θελω να ακουσω τη γνωμη σας και τυχον βοηθεια.λοιπον το προβλημα ειναι οτι ακουγεται ενα σιγανο παρασιτο απο τα ηχεια και γινεται αντιληπτο οταν χαμηλωνω την φωνη στο ελαχιστο.οταν κλεινω την φωνη τελειως σταματαει το σφυριγμα.επισης παρατηρησα οτι αλλαζει η ενταση του παρασιτου οταν αλλαζω τα καναλια. και το πιο κουφο, αλλαζει η ενταση του παρασιτου στο ιδιο καναλι οταν αλλαζει η εικονα -πλανο του καναλιου.το εχει συναντησει καποιος αυτο το προβλημα;παρατηρησα επισης το θορυβο και οταν παιζω DVD .βοηθεια νομιζω οτι ακουω τον θορυβο και οταν δεν ειμαι μπροστα στην τηλεοραση.ευχαριστω

η τηλεοραση ειναι η 42PF5331 την ξερει κανενας η μαπα το καρπουζι;αναλυση 1024χ1080ι και 1290 ευρω
Χμ, το ίδιο πράγμα μου παρουσίασε κι εμένα η τηλεόρασή μου μετά από 7 χρόνια ξαφνικά. (philips CRT). Είναι σίγουρο πρόβλημα, να πας να στη φτιάξουν. Εγώ την άνοιξα να την ψαχουλέψω και της έριξα κι ένα καθάρισμα (είχε κροκόδειλους μέσα) και μετά το παράσιτο ως δια μαγείας έχει ελαττωθεί (έφαγε και μερικές κλωτσιές). Πάλι ακούγεται αλλά πολύ πιό σπάνια και λιγότερο αισθητά. Επειδή θα μου πάρουν κανένα 100άρικο για επισκευή όσο αντέχω την κρατάω έτσι. Αλλά με τον προηγούμενο θόρυβο που έκανε αρχικά δεν άντεχες με τίποτα ! Και είναι και δύσκολο να το περιγράψεις..

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.477
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo