περιφερειακα ηχεια

Reaction score
4
καλημερα θελω να ρωτησω το εξης.εχω μπροστα τα c.a.TX-B1 & THX-C πρεπει να παρω για περιφερειακα ηχεια της ιδιας εταιρειας ή απλα να βρω καποια ηχεια στα ιδια db επειδη θελω να τα κρεμασω ψηλα και αυτα που εχω δεν νομιζω οτι με καλυπτουν(save 345 sony 85db) εκτος κι αν ανεβασω τα db απο τον ενισχυτη.ποια η γνωμη σας με δεδομενο οτι η εταιρεια c.a. θα φερει τα εχεια που θελω bps 2.0(διπολα) θα τα φερει σε κανα 6μηνο και βλεπουμε.ευχαριστω εκ των προτερων για καθε συμβουλη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιας εταιρίας και καλό θα ήταν η ευαισθησία να είναι όσο το δυνατόν πιό κοντά με την μπροστινή 3άδα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
τα πισω δεν εχουν τοση πληροφορια
δεν εχουν τοση αναγκη για ρευμα
οποτε κάθε τι που μπορει γεμισει τον χωρο σου
σου κανει
καλυτερα διπολα αν εχεις τον <χωρο> για αυτά....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
κινεζικα u mean
εχουν,
αλλα όχι τετοιου είδους που να χρήζει ηχεια βαρβατικως ισαξια με τα μπροστινα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Ευκολακιον θυμασαι (αν θυμασαι) καποιους τελικους με αλλα βατ στα μπροστινα- πλαινα καναλια? Θυμασαι τι μελλον ειχαν? Εσυυ τωρα θα αγοραζες ενα τελικο 7*100 η 3*100 + 2*80? Ολοι θελουν περισοτερο ρευμα και ας μην ξερουν το γιατι......οπως σε ενα σετ 5.1 τα πιο ρευματοφαγα ηχεια ειναι τα μπροστινα τυχαιο?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Ευκολακιον θυμασαι (αν θυμασαι) καποιους τελικους με αλλα βατ στα μπροστινα- πλαινα καναλια? Θυμασαι τι μελλον ειχαν?εποχη dolby pro logic Εσυυ τωρα θα αγοραζες ενα τελικο 7*100 η 3*100 + 2*80? Ολοι θελουν περισοτερο ρευμα και ας μην ξερουν το γιατι......το ρευμα ουδεις εμισησε οπως και συ,350w του earth ή 400 του sunfire για να οδηγησεις τα surround κλιπσακια,αρα τωρα ποιος ξερει ή δεν ξερει το γιατι,οπως σε ενα σετ 5.1 τα πιο ρευματοφαγα ηχεια ειναι τα μπροστινα τυχαιο?ειναι και αυτοι που θελουν να εχουν ολα ιδια τα ηχεια
;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Να εχουν ολα τα ηχεια ιδια? Ποιος ειναι ο σωτηρης που απο ορκισμενος bw εγινε καραμουζιος? Ολα τα ηχεια ιδια η μιλαμε για κουτακια βασης η βαρβατα δαπεδου με ενισχυτικα αναλογα, αναλογους χωρους και πρισμενα πορτοφολια, δηλαδη το 5% και αν ολοι οι αλλοι απλα θελουν ρευμα .......οσο για μενα οσοι π
ολυκαναλοι τελικοι περασαν απο τα χερια μου 5 ηταν ολοι ισα βατ δεν φταιω εγω για αυτο ουτε ειχα επιλογη για λιγοτερα ρευματα στα πλαινα καναλια,

:-D

Reaction score
239
Μιας και το θέμα αρχισε την τελευταια βδομαδα να με αφορα θελω να ρωτήσω και εγώ κάτι!
έχω κατι ηχεία βιβλιοθήκης γιαμάχα για πίσω (75βαττ 6ώμ 90δβ ευαισθησία) και έλεγα να πάω στα rs-42II. αξίζει το δι-τουϊτερο, να πάω σε κάτι κλασσικό ή να μείνω όπως είμαι?

Reaction score
239
απο εποχές dolby pro-logic (σχεδόν 20χρόνια πρίν) έχω να δω ενισχυτή με λιγοτερα βάττ πίσω. αυτό τότε είχε νόημα γιατι δεν ήταν κάν πλήρους φάσματος και αν θυμάμαι καλά ήταν το ίδιο περιεχόμενο και στα δύο...μετά απο το ντολμπυ ντίτζιταλ αναβαθμίστηκε ο ρόλος τους σίγουρα!

Reaction score
4
παιδια καλημερα.σε συνεχεια του θεματος περιφερειακα ηχεια και ψαχνοντας κατι μικρο σε μεγεθος για τον τοιχο και σε οικονομικη τιμη ποια η γνωμη σας για τα MAGNAT SYMBOL PRO 110 89db θα ταιριαξουν με τα μπροστινα c.a.tx-b1 & thx-c; ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια.

Reaction score
4
παιδια καλημερα ριξτε καμια ιδιεα για μικρα περιφερειακα περιπου 90db για να ταιριαζουν με τα μπροστα.Ευχαριστω

Reaction score
10
Καλημέρα. Βρήκα σε καλή τιμή τα bw 686 (όχι τα bw 686 s2) και σκέφτομαι να τα βάλω για πίσω μαζί με το bw htm62 για κεντρικό και τα bw 602 s3 για μπροστά. Κάποια γνώμη;ευχαριστω.

Reaction score
10
Τελικά μετα απο ζορισμα,απέκτησα τα bw 686 για πίσω ηχεία. Υπέροχα ηχεία,τίμια για τα λεφτά τους.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.685
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis