περι ενισχυτή με phono

Reaction score
0
Ψάχνω να βρω ενισχυτή στα 300-400 ευρω, με δυνατότητα σύνδεσης phono, έχω ένα επιτραπέζιο garad 303 (αν θυμάμαι καλά) τι προτείνεται, μήπως να πάω για δικάναλο στα 300 και έναν pre-phono κοντά στα 100.

Παρακαλώ γράψτε προτάσεις δικάναλων ενισχυτών , για να έχω έναν μπούσουλα να κινηθώ στα ακούσματα.
νομίζω πάντως ότι για pre-phono θα πάω σε project-audio

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αναμένοντας άμεσες απαντήσεις :137:

Reaction score
4.485
αν πας σε project-audio , παίρνεις phono και το κοτσάρεις σε οποιονδήποτε ενισχυτή χωρίς
phono stage

Reaction score
28
Ψάχνω να βρω ενισχυτή στα 300-400 ευρω, με δυνατότητα σύνδεσης phono, έχω ένα επιτραπέζιο garad 303 (αν θυμάμαι καλά) τι προτείνεται, μήπως να πάω για δικάναλο στα 300 και έναν pre-phono κοντά στα 100.

Παρακαλώ γράψτε προτάσεις δικάναλων ενισχυτών , για να έχω έναν μπούσουλα να κινηθώ στα ακούσματα.
νομίζω πάντως ότι για pre-phono θα πάω σε project-audio

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αναμένοντας άμεσες απαντήσεις :137:
μαλλον garard θα εννοεις. παλια μαρκα τωρα δεν βγαινουν πλεον.

Reaction score
0
ναι αυτό το πικαπ έχω.

λοιπόν προτείνεται ενισχυτή, παρακαλώ που είτε να έχει καλό phono είτε να μπορεί να δεχτεί το pre-phono amp. Στα 400 max. επιπλέον, τα ακούσματά μου είναι κλασσική και ολίγη τζαζ, καθώς και παραδοσιακά, ροκ και άλλα τέτοια δεν ακούω.

οι ενισχυτές τησ dared αξίζουν;

Reaction score
0
Συγνώμη για την καθηστερημένη απάντηση, αλλά η δολεία τον έχει φάει τον αφέντη.

Λοιπόν τα ηχεία που έχω τώρα θα τα αντικαταστήσω, οπότε με σιγουριά δε μπορώ να 3έρω. Για αυτόν τον λόγο ζητάω μία πρόταση για έναν καλό ενισχτή στα λεφτά πο προανάφερα, τησ Dared μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση, τα οποία θα συνδιαστο΄ν με αντίστοιχα ηχεία με έμφαση πάντα στην σωστή απόδοση, και αναλυτική εικόνα για κλασσική μοσική.

Συγνώμη, αλλά δε μπορώ να γίνω ποιο πολύ συγκεκριμένος.

Ευχαριστώ

Reaction score
8
εφοσον τον συνοδευσεις με ενα σχετικα ευαισθητο ηχειο

Dared MP-5 γυρω στα 280

και γυρω στα 90 PROJECT PHONO BOX II MM-MC

Reaction score
0
πολύ καλός φαίνεται, για ηχεία δηλαδή τι προτείνετε; που να παίζουν ωραία και σε καλή ένταση, με καλή ανάλυτικότητα και στα 500 ευρω, πάνω κάτω.

Πολύ μου αρέσει πάντως ο dared

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm