περι mp3 players

Reaction score
0
καλημέρα.

το προηγούμενο mp3 player της SONY μετά από πτώση παρέδωσε και πλέον δεν ανάβει. Ήταν το HD-5W (αν θυμάμαι καλά με τα 20 gb).

Ψάχνω για αντικαταστάτη και ενδιαφέρομαι κατά σειρά προτήμησης:
1. εξαιρετική ποιότητα ήχου + εξαιρετική έξοδο για σύνδεση σε ολοκληρωμένο
2α. χωρητικότητα. Τα 8 gb μάλλον είναι λίγα
2β. Επιπλέον, θέλω να μπορεί να διαβάζει, mp3, flak, ogg... χωρίς να πρέπει να περάσει από πρόγραμμα μετατροπής. Drag n' Drop baby από όπου λάχει, από WMP, από Rythmbox...file managers κ.α.
3. Ο οικονομικός παράγοντας
4. Βάρος + εμφάνιση δε με πολυ ενδιαφέρουν

κάθε πρόταση δεκτή.

Reaction score
0
ευχαριστώ για τις επιλογ'ες.
Τα cowon δεν είναι κινέζικα; αξίζουν;
έχει αγοράσει κάποιος και να τα προτείνει, σε βάθος χρόνου τι λένε;

Reaction score
0
χεχε:121:
το ξέρω ότι άργησα αλλά είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου και επιπλέον δανείστηκα ένα ipod από φίλο...το όποιο με έχει εκνευρίσει. και έτσι θυμήθηκα το post αυτό.

OK οπότε λοιπόν καλό φαίνεται, τα 16 GB πρέπει να είναι αρκετά, αλλά μάλλον τα άνω των 100 ευρώ μάλλον δε θα τα γλιτώσω.

Reaction score
122
Απάντηση: περι mp3 players

Αφού σωστά θέλεις να παίζει και flac και να παίζει και καλά πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω...Το συγκεκριμένο όμως δεν βλέπω να το έχει μαγαζί εντός Ελλάδας πλέον. Μόνο το pixmania.

Reaction score
43
Δές και τα Sandisk.

Εδώ και δύο χρόνια έχω ένα Sandisc Sansa Fuze απο το οποίο και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος.

Ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα η εξαιρετική ποιότητα ήχου και η υποδοχή για micro SDHC κάρτα μνήμης που σου λύνει το πρόβλημα χώρου.

Φυσικά παίζουν τα πάντα Flac, Ogg Vorbis κλπ.

Με ένα ζεύγος καλά ακουστικά παίζουν εξαιρετικά.

Το δικό μου έχει αυτονομία περι τις 20 ώρες που γρίνεται εξαιρετική.

Σε κάθε περίπτωση το site που χρειάζεται να μελετήσεις είναι αυτό. :126:

Reaction score
0
φοβερό site, δεν το είχα καν στα υπόψιν.
Ενδιαφέρον πάντως έχει το γεγονός ότι ως εναλλακτικοί (με καλή ποιότητα ήχου και καλή υποστήριξη "ποιοτικών" standart συμπίεσης) αποτελούν οι "μικρές εταιρείες".

Reaction score
2
Απάντηση: περι mp3 players

sansa clip 8g και αγορασε μια Micro sd 8g με 10€ και αν θες να πληρώσεις πήγαινε προς cowon.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.596
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe