πικάπ με προενίσχυση και ενσωματωμένα ηχεία

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
...υποπσιαζομαι μικρο ηλικιας, οποτε απο περιεργια...τι μουσικες ακουτε ?
(και πως τις ακουτε-αν δεν υπαρχει καποιο συστημα?!)

Reaction score
12.543
...υποπσιαζομαι μικρο ηλικιας, οποτε απο περιεργια...τι μουσικες ακουτε ?
(και πως τις ακουτε-αν δεν υπαρχει καποιο συστημα?!)
Με φορητό jbl 3w ακούει μουσική.
Μαϊμουδίτσο, μήπως ήρθε η ώρα να πας σε οφθαλμίατρο;;; :p

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
ηταν πολυ μικρο δεν το ειδα 🐒 8-)
-
ας παρει με 100 ευρο μεγαλητερο μοντελο , περισσοτερο θα το ευχαριστηθουν και οι δγυο... ή ας υλόποιησουν ενα απλο συστημα(τακι) -εκτως και αν ακουν εντελως αντιρροπα ειδη - δεν ειναι ποτε απλα τα πραματα αστροναφτα και λοιποι :)

Last edited:

Reaction score
7
ηταν πολυ μικρο δεν το ειδα 🐒 8-)
-
ας παρει με 100 ευρο μεγαλητερο μοντελο , περισσοτερο θα το ευχαριστηθουν και οι δγυο... ή ας υλόποιησουν ενα απλο συστημα(τακι) -εκτως και αν ακουν εντελως αντιρροπα ειδη - δεν ειναι ποτε απλα τα πραματα αστροναφτα και λοιποι :)
Εγω εχω ενα νορμαλ συστημα σπιτι μου, η φιλη μου απλα ακουει μουσικη απο λαπτοπ η τηλεοραση... και απλα ειδε καπου τα μικρα τα πικαπακια τα ΑΚΑΙ και ενθουσιαστηκε. ε για πλακα να μην τις χαλασω το χατηρι θα της παρω ενα! το θεμα μου ειναι μηπως καποιο απο ολα αυτα τα "πικαπ" αξιζει εστω και λιγο παραπανω απο τα υπολοιπα, ειτε σε θεμα πλαστικουρας ειτε σε θεμα ποιοτητας ηχου (ναι οκ αποκλειτε καποιο απο αυτα να ειναι εστω και αποδεκτο σε ηχο στα εξοικοιωμενα σε καλο ηχο αυτια) :)

gid

Reaction score
10.153
Έτσι όπως το περιγράφεις η σίγουρη επιλογή είναι μία και μοναδική, ΑΚΑΙ.

Δε μπαίζουνε με τέτοια πράματα....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
Εγω εχω ενα νορμαλ συστημα σπιτι μου, η φιλη μου απλα ακουει μουσικη απο λαπτοπ η τηλεοραση... και απλα ειδε καπου τα μικρα τα πικαπακια τα ΑΚΑΙ και ενθουσιαστηκε. ε για πλακα να μην τις χαλασω το χατηρι θα της παρω ενα! το θεμα μου ειναι μηπως καποιο απο ολα αυτα τα "πικαπ" αξιζει εστω και λιγο παραπανω απο τα υπολοιπα, ειτε σε θεμα πλαστικουρας ειτε σε θεμα ποιοτητας ηχου (ναι οκ αποκλειτε καποιο απο αυτα να ειναι εστω και αποδεκτο σε ηχο στα εξοικοιωμενα σε καλο ηχο αυτια) :)
Ας κανω μια εξαιρεση, το Lenco που προταθηκε - επειδη μπορει να παρει πανω καμμια νεκροκεφαλη υποτυπωδη.. και δεν ειναι "τερμα πλαστικουρα"... ηχητικα δεν το εχω ακουσει , αλλα δε φενεται να μας απασχολει κατι τετοιο ... 8-)
υγ: οφειλουμε να πουμε οτι ο χρηστης χρειαζεται να πληροφορηθει τοσο για τα υπολοιπα φορματ ηχου , τα υπολοιπα συστηματα παθητικων - ενεργων, υπογουφερ , dsp και ηχητικη φροντιδα του χωρου , τα χαρακτηριστικα τους, καθως και το κοστος αυτων.
- τουτων λεχθεντων, καλως ηρθατε και καλως μας βρηκατε - πως μας βρηκατε?! και τι μουσικη ακουτε (που προσπεραστηκε) ?! 🐒

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891