πικάπ Michell Gyro SE MKII

Μηνύματα
462
Reaction score
346
Πωλείται το πικάπ μου Michell Gyro SE ΜΚΙΙ σε υπεράριστη κατάσταση με armboard για Rega / Michell Technoarm, στα 1000 ευρώ.

Το έχω χρησιμοποιήσει λίγο σχετικά αλλά πολύ προσεκτικά. Πρακτικά είναι σαν καινούργιο χωρίς εμφανή σημάδια ή γρατσουνιές. Είναι το ΜΚΙΙ μοντέλο με το DC μοτέρ, δηλ. όπως κυκλοφορεί πλέον από τη Michell Engineering. Η κούτα του δεν υπάρχει και τώρα βρίσκεται αποσυναρμολογημένο στην κούτα του δικού μου Orbe SE. Στην τιμή του δίνω και το έξτρα clamp της Michell που φαίνεται και στις φωτό, και ένα δεύτερο armboard Rega που όμως είναι σημαδεμένο. Πιστεύω ότι με κάποια αλοιφή γυαλίσματος και λίγη υπομονή θα γίνει καινούργιο και αυτό.

Στις φωτό το πικάπ μου όταν το είχα μονταρισμένο στο ρακ. Τώρα είναι ξεμονταρισμένο και όταν πουληθεί θα το συσκευάσω πολύ σχολαστικά σε κούτα με ξεχωριστή προφύλαξη για το κάθε εξάρτημα.

Δεν περιλαμβάνεται βραχίονας (ή μάλλον υπάρχει και ο ασημένιος Technoarm που έχω στείλει πίσω στη Michell για ανακαλωδίωση και που πρακτικά θα γίνει καινούργιος - αν κάποιος ενδιαφέρεται και για αυτόν το βλέπουμε.)

Ευχαριστώ.
 

Attachments



Μηνύματα
462
Reaction score
346
Re: Απάντηση: πικάπ Michell Gyro SE MKII

Καλησπέρα Αντώνη. Ναί, το έχω ακόμη.
Σου στέλνω στοιχεία με p.m.
 



Μηνύματα
462
Reaction score
346
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: πικάπ Michell Gyro SE MKII

Το σετ Michell Gyro SE / Technoarm / Grado Reference Sonata πουλήθηκε.
Ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή.
Ευτυχισμένες ακροάσεις!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.619
Μηνύματα
2.868.245
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top