πικάπ REGA PLANAR 3

Status
Not open for further replies.
Reaction score
330
Πωλείται πικάπ rega planar 3 με βραχίονα RB300 με κεφαλή stanton 681 ( + extra βελόνα καινούργια ελλειπτική + καινούργιος ιμάντας σιλικόνης isokinetik + 1 μπουκαλάκι λίπανση ) . Μου είχε προκύψει σαν ανταλλαγή αλλά τρία πικάπ είναι πλεονασμός , είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εγώ αυτή τη στιγμή το ακούω με μια ortofon MC-25 ( που θα αντικατασταθεί με τη stanton άμα ενδιαφερθεί κανείς ) . Δεν έχει γρατσουνιές ( στη φώτο είναι ανακλάσεις )
Τιμή 350 ευρώ
χωρίς κεφαλή και βελόνα 300 ευρώ ( ώστε να κρατήσω εγώ κεφαλή και βελόνα όχι να τα πουλήσω )
μόνο το πλατό 170 ευρώ ( χωρίς βραχίονα ,κεφαλή , βελόνα )
IMG_2876.JPG

Last edited:

Reaction score
17
Πωλείται πικάπ rega planar 3 με βραχίονα RB300 με κεφαλή stanton 681 ( + extra βελόνα καινούργια ελλειπτική + καινούργιος ιμάντας σιλικόνης isokinetik + 1 μπουκαλάκι λίπανση ) . Μου είχε προκύψει σαν ανταλλαγή αλλά τρία πικάπ είναι πλεονασμός , είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εγώ αυτή τη στιγμή το ακούω με μια ortofon MC-25 ( που θα αντικατασταθεί με τη stanton άμα ενδιαφερθεί κανείς ) . Δεν έχει γρατσουνιές ( στη φώτο είναι ανακλάσεις )
Τιμή 350 ευρώ
χωρίς κεφαλή και βελόνα 300 ευρώ ( ώστε να κρατήσω εγώ κεφαλή και βελόνα όχι να τα πουλήσω )
μόνο το πλατό 170 ευρώ ( χωρίς βραχίονα ,κεφαλή , βελόνα )
View attachment 74399 [/QUOTE

φίλε μου, μήπως θα ενδιαφερόσουν να πουλήσεις την orthophone ΜC-25 ή να την ανταλλάξεις με μια orthophone OM5 (με την διαφορά πληρωμένη από μένα)? Έχω ένα dual 503/2 και σκέπτομαι να τοποθετήσω μια καλύτερη κεφαλή ή βελόνα...
[DOUBLEPOST=1494275341][/DOUBLEPOST]φίλε μου, μήπως θα ενδιαφερόσουν να πουλήσεις την orthophone ΜC-25 ή να την ανταλλάξεις με μια orthophone OM5 (με την διαφορά πληρωμένη από μένα)? Έχω ένα dual 503/2 και σκέπτομαι να τοποθετήσω μια καλύτερη κεφαλή ή βελόνα...

Reaction score
330
φίλε μου, μήπως θα ενδιαφερόσουν να πουλήσεις την orthophone ΜC-25 ή να την ανταλλάξεις με μια orthophone OM5 (με την διαφορά πληρωμένη από μένα)? Έχω ένα dual 503/2 και σκέπτομαι να τοποθετήσω μια καλύτερη κεφαλή ή βελόνα...
Η MC-25 προφανώς δεν δίνεται μια αφού στη κατάσταση που είναι μάλλον κάνει περισσότερο από το πικάπ . Θα παρακαλέσω να μείνουμε σε ότι πουλάω και ότι απορία έχει κανείς ( ή πρόταση ) να στείλει προσωπικό μήνυμα για να μη θεωρηθεί up η αγγελία ώστε να είμαστε μέσα στους κανόνες του site . ( ελπίζω στην ανοχή των διαχειριστών ....) ευχαριστώ !!!

Ένα μέρος των χρημάτων θα μπορούσε να καλυφθεί από ανταλλαγή με πικάπ technics SL-23 ( σε καλή κατάσταση ) μιά που το συμπαθεί το μικρό της οικογένειας .

Last edited by a moderator:

Reaction score
330
Μια προσπάθεια πριν αποσύρω την αγγελία ( ώστε να αναβαθμιστεί και να το πάρει ο κληρονόμος του ) κάνω μείωση τιμών κατά 10% ώστε να είμαι μέσα στους κανόνες του site ( για μετρητά πάντα – και όχι για ανταλλαγή ). Ποιο κάτω δεν θα πάει δεδομένων των τιμών που κυκλοφορούν στην αγορά ( άτιμο e-bay ) . Ένα μέρος των χρημάτων μπορεί να καλυφτεί από SL-23 και βλέπουμε τη διαφορά .

350 > 315

300 > 270

170 > 153

Απορίες σε PM .

Reaction score
330
Αφού ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν ( και κυρίως όσους με έστησαν ...... .... σε τηλέφωνα ή ραντεβού) να παρακαλέσω να κλείσει η αγγελία μια που το πικάπ ανήκει πλέον σε πολλά υποσχόμενα νέο !!!!!

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός