πικαπ Dual

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους,
Βρισκομαι προς αναζήτηση πικαπ καθώς πρέπει να επιστρέψω το δανεικό stanton στον ιδιοκτήτη του.Πιο πριν είχα ενα sony το οποίο απεβίωσε επειτα απο συμβίωση 12 ετών .
Ενδιαφέρωμαι για το dual CS-455 καθώς συγκεντρώνει αρκετά καλά χαρακτηριστικά (μασίφ ξύλο,ανάρτηση κλπ.) και κινείται στα επίπεδα τιμής που έχω θέσει (μεχρι 350 €).Είδα και το denon 300 αλλά δεν ενθουσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής καθώς μου φάνηκε αρκετά πλαστικό.
Περιμένω γνώμες αν υπάρχουν για το συγκεκριμένο πικαπ ή για κάποιο άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμής και αν ξέρει κανείς αντιπρόσωπο dual στην Θεσαλλονίκη....

Ευχαριστώ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954

Τί κοιτάς εσύ; Αυτά είναι ακατάλληλα δι' ανηλίκους. Να πας να πάρεις κανένα απ' αυτά τα σύγκρυα, που είναι με πλεξιγκλάς και έχουν σουβλιά για πόδια. :happy_9:

Attachments

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: πικαπ Dual

Όπως θα διαβάσεις εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_(brand)

η Dual δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον σαν εταιρία. Μόνο αν βρεις κάτι στοκαρισμένο σε κανένα μαγαζί, η μεταχειρισμένο.

Τελευταία φορά είδα πρόπερσι σε ένα μαγαζί έξω από την Κατερίνη δύο Dual CS435 που τα έδινε όσο όσο για να τα ξεφορτωθεί. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να δω αν υπάρχουν ακόμη...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: πικαπ Dual

Εδώ μπορείς να βρεις στην Γερμανία κάποια πικάπ που κατασκευάζει κάποιος που αγόρασε τα δικαιώματα να χρησιμοποιεί το όνομα της Dual.

http://www.alfredfehrenbacher.de/Dual-Phono/Produkte/43.html?lang=en

Δεν ξέρω όμως πως στέκονται ποιοτικά...

Reaction score
0
Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Βρήκα στο megamarket το CS 455 και μάλιστα με 2 χρόνια εγγύηση (αρα πρόκειται για στοκαρισμένο προϊόν) αλλά με προβληματιζει η υποστηριξη αν ποτέ την χρειαστώ.
Έίναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site η καλλύτερα να ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο (dual ή άλλης μάρκας)?Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσαλλονική?

Ευχαριστώ
Παναγιώτης

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.954
Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Βρήκα στο megamarket το CS 455 και μάλιστα με 2 χρόνια εγγύηση (αρα πρόκειται για στοκαρισμένο προϊόν) αλλά με προβληματιζει η υποστηριξη αν ποτέ την χρειαστώ.
Έίναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site η καλλύτερα να ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο (dual ή άλλης μάρκας)?Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσαλλονική?

Ευχαριστώ
Παναγιώτης
Δεν είναι το καλύτερο Dual που θα μπορούσες να βρεις, αλλά προχώρει. Το μόνο που θα χρειαστείς κάποτε είναι ανταλλακτικός ιμάντας, αλλά θα βρεις σίγουρα. Ομιλώ εξ ιδίων.

Reaction score
0
Τελικά η αναζήτηση έληξε εχθές με την παραγγελία του Pro-Ject 1 Xpression III με το ακρυλικό πλατώ και τον carbon βραχίονα.Σαν κεφαλή επιλέχτηκε η ortofon 2m blue.
Κατέληξα στην αγορά καινουργιου συστήματος καθώς τα μεταχειρισμένα που βρήκα δεν ήταν και ότι καλλυτερο.
Εντυπώσεις με την πρώτη ακρόαση την επόμενη εβδομάδα.

Reaction score
0
Το πλατώ εβγαινε στα 420 € και η κεφαλή στα 120 € αλλά τελικά κλείσαμε πακέτο στα 500€ μετρητοις.
Πάντος οι άνθρωποι του Orpheus Audio μου υποσχέθηκαν ότι το setup του συστήματος θα γίνει ενώπιον μου την άλλη εβδομάδα .Είδωμεν........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera