πικαπ , turntable με 300Ε

Reaction score
4.477
Ζαχαρώνω αυτό Pro-Ject DEBUT III + 5E
πιο πολυ για την εμφάνιση!!!!!!
Ναι , ναι , αν είναι να κάθεται πάνω και όχι μέσα σε έπιπλό, πρέπει να δείχνει και όμορφο!

Πια η γνώμη σας ή αντιπρόταση?

Reaction score
100
Απάντηση: πικαπ , turntable με 300Ε

Αν θες οποσδηποτε pro-ject, γνωμη μου ειναι να παρεις το 1-Xpression III με το ακρυλικο πλατω και με βραχιονα απο ανθρακονηματα....μονο και μονο απο τα υλικα παιζει πολυ καλυτερα, και ο βραχιονας εχει ρυθμιση VTA και αζιμουθιο. Εγω το πηρα απο το www.hifisound.de και με τα εξοδα αποστολης μου βγηκε στα 448 ευρω!!! Ελπιζω να βοηθησα....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Αν θες οποσδηποτε pro-ject, γνωμη μου ειναι να παρεις το 1-Xpression III με το ακρυλικο πλατω και με βραχιονα απο ανθρακονηματα....μονο και μονο απο τα υλικα παιζει πολυ καλυτερα, και ο βραχιονας εχει ρυθμιση VTA και αζιμουθιο. Εγω το πηρα απο το www.hifisound.de και με τα εξοδα αποστολης μου βγηκε στα 448 ευρω!!! Ελπιζω να βοηθησα....
Ναι αλλά έχεις ήδη πάει 50% πάνω από τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο asikamin.

Στα 300€ εκτός από Pro-ject το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο Rega P1 ή P2.

για review του Rega δες εδώ: http://www.stereophile.com/turntables/507rega/

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

με λίγα παραπάνω λεφτά πάς στο Rega P2

Τώρα εκτός από τα Rega μπορείς να δεις και τα goldring GR1.2 ή GR2 τα οποία είναι κλώνοι των Rega.

εδώ ένα review για το GR1: http://www.6moons.com/audioreviews/goldring/gr1.html

Reaction score
0

με ενδιαφερει και εμενα το θεμα.
σκεπτομουν να επαιρνα το denon σε αυτα τα λεφτα.

καποια γνωμη επ'αυτου?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.936
Αυτά τα φθηνά, σύγχρονα πικάπ δεν είναι παρά μια πλάκα προϊόντος του ξύλου, (που θα φιλοδοξούσε πολύ να γίνει σανίδι), η οποία εδράζεται επάνω σε τρία ή τέσσερα λαστιχένια πόδια, δίκην -και καλά- απομόνωσης από τους κραδασμούς. Εάν -λέω, εάν- δεν σας δυσκολεύει η έννοια του μεταχειρισμένου, αναζητήστε κάποιο μεταχειρισμένο Dual ή Systemdeck ή Walker ή Manticore με ανάρτηση, των οποίων η απόδοση είναι μακράν ανώτερη από αυτά τα κατ' ευφημισμόν σανίδια, Debut, P2, P3, κλπ. Επίσης, αναζητήστε κάποιο από τη νέα γκάμα της Thorens, αλλά με ανάρτηση.

Reaction score
1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα .
Εδώ το πουλάμε το 1-XPRESSION III- 420,00 με βραχίονα απο ανθρακονήματα . Μήπως το πήρες ακριβό ?

Reaction score
100

Λοιπον....1)προς τον Μπλάτσιο: συμφωνω για το κοστος αλλα η ηχος απογειωνεται....2)προς τον nickolas : το παλιο μου πικαπ ειναι ενα DENON DP-300F και το πουλαω με δυο κεφαλες η μια (ortofon OM 5E) ειναι ολοκαινουργια...την εβγαλα απο το Pro-Ject χωρις να παιξει καθολου.....3)προς τον ΧΡΗΣΤΟ (studio hifi): επειδη μενω στο βολο δεν εχω και πολυ προσβαση στην Αθηνα...και απο τα site που εψαξα αυτη ηταν η καλλυτερη τιμη....σε ενα αμερικανικο το ειχαν 650 $!!!!!! by the way......ποσο ειναι η τιμη καταλογου για το 1-Xpression III?

Reaction score
0

σε ευχαριστω αλλα στο πικαπ λογω κινουμενων μερων και της φθορας που επερχεται (και ειναι δυσκολο εδω στην επαρχια να στο φτιαξει καποιος), αλλα και λογω μικρου κοστους για το συγκεκριμενο, θα προτιμησω ενα καινουριο.
η γνωμη σου για το συγκεκριμενο πλατο?

Reaction score
100

Εχεις δικιο για το μικρο κοστος....αλλα μην το λες παραεξω μπας και το πουλησω...χαχαχαχαχα!!!!! Τωρα η γνωμη μου για το DENON για τα λεφτα του....και συγκρινομενο με τιμες καινουργιων και οχι με τι μεταχηρισμενο βρησκεις με 330 ευρω...παιζει πολυ καλα....εγω του ειχα βαλει την κεφαλη της BENZ micro MC20E2 και επαιζε πολυ καλλυτερα...αλλα ανεβαινει σημαντικα το κοστος.....το μονο ασχημο ειναι οτι δεν εχει ρυθμιση VTA και αζυμουθιου....και δεν μπορεις να παιξεις......κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ τιμιο πικαπ....και βρισκεις και ανταλλακτικα!

Reaction score
1

προς τον ΧΡΗΣΤΟ (studio hifi): επειδη μενω στο βολο δεν εχω και πολυ προσβαση στην Αθηνα...και απο τα site που εψαξα αυτη ηταν η καλλυτερη τιμη....σε ενα αμερικανικο το ειχαν 650 $!!!!!! by the way......ποσο ειναι η τιμη καταλογου για το 1-Xpression III?[/quote]

1-Xpression III 420,00
1-Xpression III (COMFORT) + AT-95E 600,00

:happy_4:

Reaction score
100

ΧΡΗΣΤΟ 420 ευρω ειναι η τιμη καταλογου η τοσο το πουλατε στο hi-fi studio?
παντως οπως και να εχει με τα οδοιπορικα στην αθηνα το ιδιο περιπου θα μου εβγαινε...αν γενικως εχεις καλυτερες τιμες απο τις ονομαστικες....(στον ηχο πχ) με ενδιαφερει....:)

Reaction score
1

mikekam Τοσο το πουλάμε .
Να με συγχωρείς που θα σου το πώ αλλα αφου ειναι η ιδια τιμή όπως λές θυμάσε την παροιμία που ελεγαν οι γονείς μας. Παπουτσι απο το τόπο σου... και σε αυτή τη περίπτωση χωρίς να ειναι μπαλωμένο ομως .
Και πάλι συγνώμη ετσι .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός