πληροφοριεs για ΕΡΟS M22!

Reaction score
7
Απάντηση: πληροφοριεs για ΕΡΟS M22!

εχω τα els303 και ο αδελφος μου εχει τα m22i.

πιο γεματος ηχος απο τα δικα μου πιο καλο μπασο, για τα αυτια μου πολυ αναλυτικο και λιγο κουραστικο στις μεγαλες εντασεις.

γενικα τα epos μου αρεσουν παρα πολυ σαν ηχεια

μπορεις να πας στον κυριο χρηστο, studio hifi να τα ακουσεις

οτι αλλο θες ρωτα με

Reaction score
5

Ευχαριστω alykou για τις πληροφοριες.Με τι ενισχητη το παιζει ο αδερφος σου το Μ22! Εγω θα το παιξω με λαμπα 2Χ20W.Ακουω πιο πολυ κλασικη μουσικη σε normal ενταση.Το εχω βρει στο internet νομιζω σε καλη τιμη καινουργιο 1190,00ε .Ειμαι Κρητη και δεν μπορω να το ακουσω.Εχω το els 3 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.Εχω τωρα μετακομισει σε μεγαλο χωρο και μου λειπει λιγο το χαμηλο,που το els 3 δεν μπωρει να βγαλει.

Reaction score
7

τα παιζει με τον creek evo2. η τιμη που γραφεις ειναι η κανονικη. τοσο πουλιουνται.
γνωμη μου να ερθεις αθηνα να τα ακουσεις. να παρεις και τον ενισχυτη σου μαζι. οτι και να σου πουμε αλλα ψαχνει ο ενας στον ηχο αλλα ο αλλος.

Reaction score
7

αν σου λειπει μονο το χαμηλο θα σου αρεσαν τα δικα μου που εχουν τον δικο σου ηχο με παραπανω χαμηλο.

το m22i ειναι διαφορετικο. ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις. πρεπει να το ακουσεις. μην κανεις αγορα ετσι

Reaction score
5

Θα ακουσω τη γνωμη σου και δεν κανω αμεση αγορα.Θα το ψαξω ακομα,ειδα καινουρια μοντελα απο την EPOS.Μπορει να παω και για αλλη εταιρια πχ HARBETH mod 5 που το εχω ακουσει αλλα ειναι στα διπλα χρηματα.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: πληροφοριεs για ΕΡΟS M22!

Μαλλον το epos δεν θα παιξει σωστα με 2*20 λαμπατο , το θελουν το ρευματακι τους

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα epos θελουν λιγο ρευμα για να υπαρχει σχετικος ελεγχος χαμηλα. Ο φιλος που θελει να οδηγησει ηχειο με λαμπατο των 2χ20 βατ, ας τσεκαρει πρωτα κατι σε Klipsch που θα διευκολυνει το εργο του ενισχυτη και που με λαμπες παιζουν πραγματικα καλα κατα γενικη ομολογια

Reaction score
5

Τα Klipsch ειναι πραγματι μια λυση.Αλλα θελω να ξεφυγω απο τα τυπου κορνας.Εχω ζησει στο παρελθον με κορνες βασης και δαπεδου και τις εχω λιγο πολυ χωρτασει.Ψαχνω για πιο σιμβατικες σχεδιασεις που αποτελουν πιστευω και την χρυση τομη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef