ποια ηχεια για atmos ?

Reaction score
4.237
μιας και προχωράει το στήσιμο ποια κατά την γνώμη σας θα επιλέγατε για τροφοδοσία atmos?

τα ηχεία θα βαράνε προς το ταβάνι

Focal sib evo 2
Dali Alteco C-1
Elac Debut A4
RP-140SA
SVS Prime Elevation
KEF R50

Reaction score
4
μιας και προχωράει το στήσιμο ποια κατά την γνώμη σας θα επιλέγατε για τροφοδοσία atmos?

τα ηχεία θα βαράνε προς το ταβάνι

Focal sib evo 2
Dali Alteco C-1
Elac Debut A4
RP-140SA
SVS Prime Elevation
KEF R50
Εχω τα klipsch με marantz 6011 και ειναι οκ

Timaras

Reaction score
2.153
Βάλε και τα Canton gle ar-400 (η τιμή αναφέρεται στο τεμάχιο)

Η Canton έχει και αυτά τα στενούλια για ταβάνωμα (αν σ'ενδιαφέρει!)
gle 416.2 (τιμή τεμαχίου και σ'αυτά)
[DOUBLEPOST=1514928540][/DOUBLEPOST]Τα άλλα ηχεία ποια είναι?

Reaction score
4
ναι ατραμενα προς το ταβανι
βαρανε και εσενα προς το ταβανι?
εχω τα δυο μπροστα αλλα οταν παιζει ατμος ειναι καταπληκτικα...ακους και το υψος που εχουν τα ελικοπτερα ας πουμε ειναι παρα πολυ καλα

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Βάλε και τα Canton gle ar-400 (η τιμή αναφέρεται στο τεμάχιο)

Η Canton έχει και αυτά τα στενούλια για ταβάνωμα (αν σ'ενδιαφέρει!)
gle 416.2 (τιμή τεμαχίου και σ'αυτά)
[DOUBLEPOST=1514928540][/DOUBLEPOST]Τα άλλα ηχεία ποια είναι?
+1 για το ταβάνωμα,και το χειρότερο ηχείο θα παίξει καλύτερα εκεί.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Καλημέρα με τα Focal sib evo είμαι πολύ ικανοποιημενος και είναι πολύ όμορφα
Αλλά τα έχω τοποθετήσει στο ταβάνι.

Reaction score
4.237
σας ευχαριστω για τις προτασεις δυστηχως δεν μπορω να τα βαλω ταβανι, απο θεμα κοστους ειμαι μαλλον προς focal evo sib μιας και απο τον PPG ακουω πολυ καλα λογια.

• Like
Reactions: PPG

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
σας ευχαριστω για τις προτασεις δυστηχως δεν μπορω να τα βαλω ταβανι, απο θεμα κοστους ειμαι μαλλον προς focal evo sib μιας και απο τον PPG ακουω πολυ καλα λογια.
αν δεν μπορεις ταβανι βαλτα καλυτερα σαν surround οσο πιο ψηλα μπορεις κοντα στο ταβανι και να κοιτανε θεση ακροασης, παρα ως ακτινοβολητες.
για μενα atmos ακτινοβολητες ειναι μεγαλη "απατη" , ειναι σαν τις surround ηχομπαρες.
αν ζεις σε ενα κουτι γεματο διαχυση , ναι ισως δουλεψει λιγο, αλλα σε σαλονι με ολες αυτες τις ηχοαπορροφητικες επιφανειες σιγα και ακουσεις atmos ή surround και εκτος αυτου πλεον το atmos ειναι object based αρα diffused ηχοι απο αντανακλαση δεν μας κανουν

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ποιά η διαφορά της τρύπας στον τοίχο από την τρύπα στο ταβάνι?
πολλα ηχεια μπαινουν στο τοιχο με ενα ή δυο καρφια , στο ταβανι θελει τρυπημα , βασεις κτλ αν δεν θελεις να σου ερθει στο κεφαλι καποια μερα.

Timaras

Reaction score
2.153
πολλα ηχεια μπαινουν στο τοιχο με ενα ή δυο καρφια , στο ταβανι θελει τρυπημα , βασεις κτλ αν δεν θελεις να σου ερθει στο κεφαλι καποια μερα.
Ναι,απλά θέλω να πω ότι και στις δύο περιπτώσεις μπορείς να στοκάρεις τις τρύπες και να μην φαίνεται τίποτα.
[DOUBLEPOST=1514974219][/DOUBLEPOST]Ξέρω Bigmac δεν εξετάζεις την περίπτωση του ταβανώματος αλλά λέγε λέγε..πού ξέρεις!!
XTZ Spirit 2 Στενά,Καί λευκά και με έτοιμες βάσεις σαν έξτρα αξεσουάρ.

Timaras

Reaction score
2.153
Να διορθώσω ότι το cinema flushmount kit η xtz το δίνει με τα spirit για τοποθέτηση σε τοίχο μόνο ενώ για ταβάνι το δίνει μαζί με τα cinema s2 μόνο.
[DOUBLEPOST=1514976629][/DOUBLEPOST]
αν δεν μπορεις ταβανι βαλτα καλυτερα σαν surround οσο πιο ψηλα μπορεις κοντα στο ταβανι και να κοιτανε θεση ακροασης, παρα ως ακτινοβολητες.
Άρα πάει για στήσιμο κατά auro3d!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.250
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale