ποια κάρτα ήχου

Reaction score
0
Γεια σας. έχω ένα cafe και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω pc για την αναπαραγωγή ήχου καθώς και movies. Είμαι πολύ μπερδεμένος μακάρι να με βοηθήσει κάποιος. να βάλω εσωτερική κάρτα ήχου με 3τελικούς για ταινίες; να βάλω και ενα dac όταν πάιζω δικάναλο να μετα την εσωτερικη κάρτα να πάει στον ένα τελικο; εχω κάποια ηχεία απο παλιά τα b&w 602s2 και σκεφτόμουν να πάρω 3 τελικούς rotel. Λοιπόν ότι μπορεί ο καθένας ας βοηθήσει. κάθε γνώμη δεκτή. Αν μπορείτε να μου προτείνετε συνδιασμούς με αυτα τα ηχεία η και καινούργιους .

Reaction score
10
3 τελικούς????? Δεν σε φτάνει μάτια ένας 5κάναλος???Καταρχάς πόσα ηχεία θέλεις να έχεις??

Reaction score
0
είπα για καλύτερα μια και χωρίς να είναι απόλυτο ότι οι δικάναλοι εχουν καλυτερα στάδια απο 1 πεντακάναλο (δεν ισχύει σε ολους τους 5ακάναλους) αλλα και καλύτερους τοροειδείς.

Reaction score
0
Καλή ιδέα . Αλλά θα έχει καλή ποιότητα στην δικάναλη λειτουργία; Και πως 8α παίζει δικάναλα όταν θέλω εννοώ και με ποια καρτα ή dac. Όποια πρόταση και συνδιασμός δεκτά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ποια κάρτα ήχου

Πόσα χρήματα έχεις σκοπό να ξοδέψεις για την κάρτα ήχου;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ποια κάρτα ήχου

Πόσα χρήματα έχεις σκοπό να ξοδέψεις για την κάρτα ήχου;
Για εσωτερική μεχρι 600. για dac μέχρι 1200. μπορεί κάποιος να βγάλει κάποιον συνδιασμό καρτων dac και τελικων?

Reaction score
1.214

Μηπως ειναι πολλα τα λεφτα για cafe ? Γιατι δεν παιρνεις ενα v-dac η ενα dacmagic με 200-300 Ε ? Που και αυτο υπερβολη μου φαινεται..
Bαλε το θεμα κι εδω :

http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=186

MΕ 1200 (αν επιμενεις ) παιζουν πολλα.

Reaction score
1.214

Καλη καρτα ηχου ειναι η asus essence (που αναφερθηκε ) για τα λεφτα της.Αλλα δεν ξερω για τη συνδεση με τελικους πως και αν ...

Reaction score
0
Να τονίσω ότι δεν το βλέπω μόνο επαγγελματικά διότι εγώ θα είμαι πολλές ώρες στο μαγαζί και θα προτιμούσα ένα καλύτερο ήχο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ποια κάρτα ήχου

Μηπως ειναι πολλα τα λεφτα για cafe ? Γιατι δεν παιρνεις ενα v-dac η ενα dacmagic με 200-300 Ε ? Που και αυτο υπερβολη μου φαινεται..
Bαλε το θεμα κι εδω :

http://www.avsite.gr/vb/forumdisplay.php?f=186

MΕ 1200 (αν επιμενεις ) παιζουν πολλα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου έτσι είναι αλλά αν σκεφτεί κανείς πολλά πράγματα στη ζωή μας όταν γίνονται τρόπος ζωής ξεπερνούν την σφαίρα της υπερβολής μέχρι να μας ικανοποιήσουν.'Ετσι και εγώ είμαι σε αυτήν την κατάσταση και ζητώ την βοήθεια κάποιων που έχουν ασχοληθεί εκτενέστερα και έχουν δοκιμάσει κάποιους συνδιασμούς

Reaction score
0
Παρεπιπτώντως έχω και ένα ραδιοενισχυτή av sony str 940 qs δεν ξερω αν πρεπει να τον τοποθετήσω κάπου ανάμεσα στο σύστημα μου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio