ποια dslr να παρω???

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους!!
θα ηθελα να μου προτινεται καποια DSLR στα 1500 ευρω μαζι με φακο..
ευχαριστω πολυ!:129:

Reaction score
164
Kαλωσήλθες στην παρέα μας Πάνο. :123:

Για τι χρήση τον προορίζεις τον φακό; (πχ θέλεις έναν που να μην τον βγάζεις σχεδόν ποτέ από πάνω; θέλεις έναν καλό ευρυγώνιο και σιγά-σιγά θα πάρεις τα υπόλοιπα; Σου αρέσει να φωτογραφίζεις άγρια φύση;)
Έχεις υπολογίσει και τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς για σοβαρή χρήση; (πχ τρίποδο, φλας, άλλος φακός)

Γενικά περίγραψε τι θέλεις να κάνεις...

Reaction score
1
γιατι δεν παιρνεις κατ`ευθειαν προβολεα??

εχουν σημασια ολα αυτα που σε ρωταει ο unfo κ θα σε βοηθησει εαν του δωσεις τις λεπτομερειες

Reaction score
0
Απάντηση: ποια dslr να παρω???

η φωτογραφικη που θα ηθελα θα εχει χρηση για γαμους και εκδηλωσεις..
εχω κοιταξει την canon eos 40d θα ηθελα την γνωμη σας οσο αφορα αυτη την μηχανη αν ειναι καλη??
και ποιον φακο μου προτινεται για αυτο που την θελω??
ευχαριστω..
εχω προβολεα εναν epson tw 2000 πριν απο λιγους μηνες τον αποκτησα!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ποια dslr να παρω???

η φωτογραφικη που θα ηθελα θα εχει χρηση για γαμους και εκδηλωσεις..
εχω κοιταξει την canon eos 40d θα ηθελα την γνωμη σας οσο αφορα αυτη την μηχανη αν ειναι καλη??
Καλή είναι.
Υπάρχουν και καλύτερες.
Έξω από το budget σου.

Αλήθεια όμως...η λέξη καλή τι σημαίνει για εσένα;
Ή αλλιώς....τι περιμένεις από μια... ''καλή'' μηχανή;

και ποιον φακο μου προτινεται για αυτο που την θελω??
ευχαριστω..
Αν η χρήση είναι επαγγελματική (για κάποιο λόγο αμφιβάλλω) διαλέγεις τον ακριβότερο/φωτεινότερο που υπάρχει στο εύρος εστιακού μήκους που σε ενδιαφέρει.

Αν είναι ερασιτεχνική με έναν Sigma 17-70 2,8-4,5 είσαι μια χαρά.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: ποια dslr να παρω???

...

Αν είναι ερασιτεχνική με έναν Sigma 17-70 2,8-4,5 είσαι μια χαρά.
Πολύ καλός φακός, χωρίς κάποιο πρόβλημα εμφανές στα δικά μου "ερασιτεχνικά" μάτια, έχει το εύρος που δε σε αφήνει εκτεθειμένο πουθενά, εκτός εάν είσαι ζουμάκια, και αρκετά φωτεινός ακόμα και στο tele άκρο του. Είναι ο δικός μου φακός ο οποίος πάνω σε ένα σώμα D80 έχει τραβήξει τον τελευταίο χρόνο περισσότερες από τις μισές φωτογραφίες των συγκριτικών προβολέων του site. Είναι και MACRO ή κάτι σαν MACRO, αλλά τα καταφέρνει αρκετά καλά σε πολύ κοντινά

Reaction score
164
Η 40d είναι κατά τη γνώμη μου, μακράν η καλύτερη στα χρήματά της.
Αν το ποσό που ανέφερες είναι συνολικά για τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς, δεν σου φτάνουν.
Υπολόγισε 400€ για το απαραίτητο φλας. Αν μιλάμε για επαγγελματική δουλειά, πρέπει να βάλεις πολύ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Reaction score
0
Για την 40D συμφωνώ και εγώ. Έχει πέσει και η τιμή της.

Reaction score
164
Πάντως είναι κρίμα να μπαίνει κάποιος να ρωτάει, να κάνουμε σχετική κουβέντα, να ζητάμε διευκρινήσεις για να τον βοηθήσουμε περισσότερο και ποτέ να μην τις παίρνουμε.
Εντελώς φιλικά, αφού ρωτάτε κάτι, δεν σας ενδιαφέρει η απάντηση και μετά εξαφανίζεστε; Κρίμα, γιατί κάποιοι σπαταλούν τον προσωπικό τους χρόνο για να απαντήσουν.

Reaction score
0

φιλε το να ρωταει καποιος εδω μεσα κατι δεν ειναι κακο ισα ισα μαθαινει και ενημερωνεται...
απο εκει και περα στο αν δεν μπαινει μεσα συνεχεια λογο διαφορων πραγματων οπως δουλειες και ελειψη χρονου δεν σημαινει οτι καποιος στο να δωσει μια απαντηση σε καποιο θεμα παει να πει οτι χανει και τον χρονο του....
παντοσ να ειστε καλα με την βοηθεια που μου δωσατε πριν 2 μερες εγινα κατοχος canon eos 40d .... ευχαριστω σε ολους να ειστε καλα!

Reaction score
164
Εφ' όσον επέστρεψες και ακολούθησες τη συμβουλή μας, προφανώς δεν ανήκεις σε αυτούς που ρωτάνε και μετά εξαφανίζονται... :126:

Καλορίζικη, πήρες ένα εξαιρετικό μηχάνημα. Με φακό τι έκανες ή τι σκοπεύεις να κάνεις;

Reaction score
0

855 ευρω την πηρα και πηρα και φακο μαζι με την μηχανη τον Canon EF-S 17-85mmf/4.0-5.6 IS USM και αφησα για αργοτερα καποια στιγμη να παρω και αλλα οπως φλας,τριποδο κ.α.λ
καρτα πηρα 2gb ..

Reaction score
0
Θα πέσουν ανακοινώσεις από (σχεδόν) όλες τις εταιρείες για τα νέα τους μοντέλα μαζί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88