ποιον απο τους δυο

Reaction score
0
παιδια ειμαι αναμεσα σε δυο επιλογες Infocus In 76 ή Optoma Hd 72 τους βρηκα και τους δυο περιπου στην ιδια τιμη (1800) Εχω δει και τους δυο αλλα οχι μαζι, μου αρεσαν και οι δυο, αλλα (παντα υπαρχει αυτο το "αλλα") ποιον? Αν υπαρχει κανεις απο εσας που τους ειδε μαζι και εχει βγαλει νικητη σας παρακαλω βοηθηστε εναν απειρο στην επιλογη και αν δεν σας κανει κοπο πειτε μου και το γιατι

Reaction score
1
Προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία ενός φόρουμ. Έχεις δημιουργήσει 4 θέματα για το ίδιο ζήτημα. Σε παρακαλώ πολύ να σεβαστείς τον χρόνο των ανθρώπων που ασχολούνται μαζί σου, όπως αυτοί σέβονται τους προβληματισμούς σου.

Reaction score
0
Απάντηση: ποιον απο τους δυο

ζητω συγνωμη αν γινομαι βαρετος αλλα δεν τα εβαλα ολα μαζι για να μη κουραζω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
ferrarip, ελα να κανουμε μια συμφωνια.
Πρεπει να ξερεις πως μιλας για δυο βιντεοπροβολεις που βρισκονται πολυ κοντα με καποια υπερ για τον ενα και καποια για τον αλλο.
Η συμφωνια που θελω να σου προτεινω ειναι να ερθεις να τους δεις και τους δυο μαζι να παιζουν πλαι-πλαι με την προοπτικη ομως να μην τους αγορασεις απο εμενα αλλα απο τα καταστηματα που τους εχεις ηδη δει.
Συμφωνεις?;-)

Reaction score
4
Εμενα γιατι μου εχει κατσει οτι κατι τρεχει με τις λαμπες των infocus και καιγοντε πολυ πολυ γρηγορα. Εχω ακουσει πολλους να παραπονιουντε.
Ηδη τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου για αυτον τον λογο. Αλλα μπορει να κανω και λαθος. Παντως η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αμα δεν βλεπεις rainbow παρε τον οπτομα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.638
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale