ποιοτητα......!!!!!!!!

Reaction score
1
Με πρόλαβες, μόλις γύρισα με την T-Rex αναβαθμισμένη! Όσοι έχετε δέκτες υψηλής ευκρίνειας και διαθέτετε Dragon και T-Rex τρέξτε και αναβαθμίστε την με τον νέο Predator 3.66!

Αυτή τη στιγμή μπροστά στα ματάκια μου ορθάνοιχτο το ORF1 HD και ο αγώνας Σουηδίας - Τσεχίας!!!!!! :126:

Η εικόνα είναι 720p, όχι απολύτως κορυφαία σε αναλυτικότητα, αλλά υπεραρκετή για να απολαύσετε ζωντανό το Euro στους προβολείς σας! Ήχος γερμανικός Dolby Digital και δικάναλος, καθώς και δικάναλος αγγλικός.

Επιτέλους παιδιά, πίτσες και μπύρες και εννιά έχει ο μήνας!!! Κοντεύω να κατουρηθώ από τη χαρά μου!!! :139:

Reaction score
187
και εγω βλεπω με skystar hd σε 22 μονιτορ,και διπλα μου εχω την 32αρα και βλεπω νετ.

ε ενταξει βλεπω euro με 2 δεκαετιες διαφορα στην εικονα.παντως το orf που δειχνει euro με το premiere hd Που ειχα δει το τελικο του cl ειναι πολυ κατωτερη αλλα δεν μας χαλαει!

Reaction score
1
Φυσικά από λάθος έγραψα πριν Σουηδίας – Τσεχίας, ο αγώνας ήταν φυσικά Ελβετία – Τσεχία! :116:

Λοιπόν, εμένα δεν με χαλάει καθόλου η εικόνα από το ORF1 HD, τα χρώματα είναι ζεστά και πλούσια κορεσμένα, ενώ από ότι φαίνεται όλες οι κάμερες που μεταδίδουν είναι υψηλής ευκρίνειας, με εξαίρεση ίσως αυτές που είναι τοποθετημένες μέσα στα τέρματα.

Παρόλο που το original σήμα είναι 720p, εγώ αναγκάζομαι και δίνω 1080i από τον Humax 2000 στον BenQ 8700, γιατί στα 720p, η εικόνα μου κάνει tearing, δηλαδή σχίζεται η εικόνα στα δύο στο κάτω μέρος του πάνελ, ενώ και η κίνηση δεν είναι πολύ καλή. Αντίθετα στα 1080i, το tearing εξαφανίζεται και η κίνηση είναι βούτυρο! :126:

Βέβαια, με αυτό τον τρόπο το σήμα δέχεται δύο επιπλέον επεξεργασίες που κανονικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν: upscaling από τα 720p στα 1080i και downscaling από τα 1080i στα 720p, σε έναν 720p προβολέα! Ας πειραματιστεί ο καθένας στο δικό του setup, για το πού έχει την καλύτερη εικόνα, στα 720p ή στα 1080i.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Φυσικά και εγώ μόλις το είδα στο ορφ...

Εικόνα σαφώς καλύτερη (σε bitrate) από αυτή που είχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 από το αραβικό κανάλι αλλά λίγο πιο κάτω από άλλα αθλητικά γεγονότα που έχουμε δει... βέβαια εδώ ισχύει το "σου χαρίζανε γάιδαρο"... ας μην είμαστε αχάριστοι...

Επειδή δεν έχει αγγλικό ήχο και η μετάδοση στα γερμανικά δεν μου λέει, από αύριο θα χρησιμοποιήσω το setup που είχα και το 2006...

Για όσους έχουν htpc με μια απλή κάρτα τηλεόρασης τότε τα βήματα είναι τα εξής:

1. Βρίσκουμε στο htpc το ελληνικό κανάλι που το δείχνει
2. Εγκαθιστούμε ένα delay πρόγραμμα (http://www.hitsquad.com/smm/win95/EFFECTS_DELAY_ECHO/).
3. Ακούμε ΝΕΤ μέσω του ενισχυτή μας αφού πρώτα έχουμε περίπου ρυθμίσει το delay στα απαραίτητα sec ώστε να μην ακούμε πρώτα το γκολ και μετά να το βλέπουμε...

Αύριο θα δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα:

http://www.hitsquad.com/smm/programs/PSP608MD/

Reaction score
187
ειδαμε με τη παρεα και τα 2 σημερα παιχνιδια.απολαυση.επειδη ηθελα και ηχο απο την νετ δεν γινετε ρε γμτ ομως με το εσωτερικο tuner που εχω στο pc και ετσι αναγκαστηκα να παρω ηχο μεσω scart απο την 32αρα και το εριξα στο line in του pc.το εβαλα στα 5 sec και ο ηχος ηταν τελεια συχρονισμενος.

ακουγες την μπαλα που τη κλωτσαγε ο παικτης και ακουγοταν ακριβως!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv