ποιο καλωδιο?

Reaction score
0
κατ'αρχην καλως σας βρηκα.:happy_4: σκεφτομαι να αλλαξω inc και ειμαι αναμεσα σε 2 nordost το ενα ειναι το spm μεταχ.σαν καινουριο και το αλλο το heimdall καινουριο. ποια ειναι η γνωμη σας?

Reaction score
13
κατ'αρχην καλως σας βρηκα.:happy_4: σκεφτομαι να αλλαξω inc και ειμαι αναμεσα σε 2 nordost το ενα ειναι το spm μεταχ.σαν καινουριο και το αλλο το heimdall καινουριο. ποια ειναι η γνωμη σας?
H γνωμη μου ειναι οτι στελνεις πολλα SMS

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Οκ, δεν ειμαι ο αρμοδιος για να σου απαντησω αλλα μηπως τα παιδια θα επρεπε να γνωριζουν και το υπολοιπο set up σου?

Reaction score
0
Απάντηση: ποιο καλωδιο?

ηχεια virgo- cd destiny creek- εν. sy.line rg 10 τα spm ta brika 380euro-0.6m

Reaction score
0

ποια ασ πουμε,να ταιριαζει με το set up και χωρις διαφορα φουσκοματα στις μεσαιες και παχοι στα χαμηλα,με την ταχυτητα των nordost?

Reaction score
0

Για τα φουσκώματα στις μεσαίες, αν έχεις πολύμπριζο Audio Agille να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό.
Μιλάμε για το χειρότερο πολύμπριζο ever.
O RG-10 είναι μυστήριος ενισχυτής. Δοκίμασε τπτ VDH

Reaction score
10
Kαλα το audio agile ειναι οντως απαραδεκτο.Απλα καταστρεφει τον ηχο.
Ειχα τα spm και εχω πολυ καλη αποψη γενικως για τα καλωδια της nordost.
Τι καλωδια εχεις τωρα?
Αν νομιζεις οτι εχεις τελειωσει με το συστημα σου τοτε και μονο να ασχοληθεις με καλωδια αλλιως δεν υπαρχει λογος. Ισως να κερδισεις καποια πραγματα αλλα αλλου ειναι η ουσια και οχι στα καλωδια.

Reaction score
0

νομιζω πως το συστημα μου αρκει ως εχει. εκανα προσφατη αλλαγη στα ηχεια.τωρα εχω τα blue heaven.για πολυμπριζω εχω ενα της legrand

Reaction score
0

Ξαναλέω θεωρώ υπερβολικά τα λεφτά που θες να δώσεις για το συγκεκριμένο σύστημα. Τα blue heaven, είναι λίγα όντως, αν επιμένεις σε Nordost, πάρε τα Red.

Reaction score
0

εγω παλι θεωρω λιγα και τα red για το συγκεκριμενο συστημα:happy_4:

Reaction score
10
ηχειων τι καλωδιο εχεις?Καλο ειναι τα i/c και τα καλωδια ηχειων να ειναι της ιδιας εταιριας!

Reaction score
10
Εγω θα επαιρνα το spm.Eιναι πολυ καλη τιμη, ετσι και αλλιως σε αυτη τη τιμη αν καποια στιγμη δεν σου αρεσει, που δεν το νομιζω αν σου αρεσει ο ηχος των Nordost, το δινεις.

Στα καλωδια το οτι ειναι μεταχειρισμενο δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο εκτος αν του εχει βγαλει τα ματια ο προηγουμενος κατοχος.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp