ποιο player για ματροσκες

Reaction score
2
Καλησπερα σας!Δεν ξερω αν ειναι εδω το σωστο section για το thread μου αμα κανω λαθος παρακαλω ας μεταφερθει..

Εφτιαξα αυτο το thread για να συζητησουμε με τι players στον υπολογιστη αναπαραγει ο καθενας μας τις ματροσκες..

Εγω χρησημοποιω το media player classic 4,9 νομιζω με το cccp codec pack,ειχα δοκιμασει παλεοτερα και το k-lite αλλα ειχα απολεια στην ποιοτητα της εικονας ενω με το cccp ειμαι κομπλε και εχω και ευαναγνωστους υποτιτλους...

Ας ακουσουμε ομως και αλλες γνωμες...

Reaction score
2
Καλως ήρθες φίλε μου.Κατ'αρχάς να σου πω πως τέτοιο thread υπάρχει εδώ.

Για εμένα την ιστορία πάντως κατ'εμέ μια είναι η λύση.Media player classic home cinema,Core AVC και ΑC3.Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο.Και δεν νομίζω να υπάρχει... :414:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Καλως ήρθες φίλε μου.Κατ'αρχάς να σου πω πως τέτοιο thread υπάρχει εδώ.

Για εμένα την ιστορία πάντως κατ'εμέ μια είναι η λύση.Media player classic home cinema,Core AVC και ΑC3.Δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάτι καλύτερο.Και δεν νομίζω να υπάρχει... :414:
Γιώργο με το υλικό που έχεις πλέον καλό είναι να δοκιμάσεις και total media theatre.:126:

Reaction score
2
Γιώργο με το υλικό που έχεις πλέον καλό είναι να δοκιμάσεις και total media theatre.:126:
Ρε φίλε ήθελα να σου στείλω Pm και το ξέχασα!......................
PS:Υποστηρίζει external subs?Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς περιμένω να πάρω και τον AVR255 και να το λιώσω!!!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Ρε φίλε ήθελα να σου στείλω Pm και το ξέχασα!Το serial του Total media theatre που το έχεις?

PS:Υποστηρίζει external subs?Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα καθώς περιμένω να πάρω και τον AVR255 και να το λιώσω!!!
...............................137:Όπως έγραψα στο άλλο θέμα δοκίμασε το titledrome. Μεσοβέζικη λύση, αλλά καλή.

Reaction score
14
Απάντηση: ποιο player για ματροσκες

εμένα η ιδανική λύση μέχρι τώρα είναι η εγκατάσταση του CCCP, και φυσικά το Playback με το media player classic home cinema που περιλαμβάνεται στο πακέτο CCCP.

Τίποτε αλλο δεν βάζω και τίποτε άλλο δεν χρειάζομαι.

Κάρτα γραφικών απο σήμερα μια ATI - SAPPHIRE RADEON HD4670 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL Που παίζει νεράκι όλα στον προβολέα και στο 24άρι μονιτορ

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Στο htpc είναι εγκατεστημένα τα:
  1. Media player classic
  2. Kmplayer
  3. Nero 7 και 8
  4. Total media player 3
Για codecs δουλεύω τα coreavc,ac3.
Εννοείται ότι το media player είναι το πιο ελαφρύ απ'όλα και παίζει υπεράνετα τα πάντα, αλλά όποιος έχει ενισχυτή με τις ανάλογες δυνατότητες ή την xonar hdav, ας δοκιμάσει καμία ματρόσκα με truehd ήχο με το tmt3. Εκπληκτικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ποιο player για ματροσκες

Στο htpc είναι εγκατεστημένα τα:
  1. Media player classic
  2. Kmplayer
  3. Nero 7 και 8
  4. Total media player 3
Κι εγώ όλα αυτά, συν άλλα, έχω όμως κολλήσει στον kmp. Από codecs στο k-lite, χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα.
Τελικά είναι και λίγο η συνήθεια, όπως και το configuration του καθενός. Η λεγόμενη "ψυχή" του υπολογιστή.
Ίδιο software σε φαινομενικά ίδια μηχανάκια, αλλού παίζει καλά, αλλού όχι! :118:

Reaction score
453

Option -> Preferences -> Subtitle Processing -> Font Style

Reaction score
0

ΚΜΡ και τιποτα αλλο !!!!

Παιζει ΑΨΟΓΑ Blue Ray rip ( κανεις κλικ στο Stream αρχειο ....κοπανας και τους srt υποτιτλους απο ματροσκα .... υπαρχουν με το κιλο υποτιτλοι πλεον... ) mkv , κτλ, χωρις να βαλεις τιποτα απο Codec!!!

Αν θες ομως του κοτσαρεις και τον CoreAv pro για την εικονα και το AC3 για τον ηχο !!!!!!! η οποιον αλλον Codec θελεις !

ειναι με διαφορα ο καλυτερος για μενα πλευερ που παιζει με διαφορα καλυτερα και στα 2 πισια που εχω !

μετα ερχεται ο mpc με καπως υπερκορεσμενα χρωματα ......

Reaction score
2
Μια διευκρύνιση στον συντονιστή ο οποίος είδα πως έκανε edit τα posts:

Δεν μιλούσαμε για παρανομο λογισμικό αλλά για αυθεντικό μιας και αγόρασα από τον φίλο loggeo την Xonar HDAV 1.3 και μέσα στο πακέτο όπως ξέρετε υπάρχει και το Total Media Theatre.Απλώς τον ρώτησα που βρίσκεται γραμένο το serial της εφαρμογής.Οπότε νομίζω πως δεν χρειαζόταν η διόρθωση.Anyway,άνθρωποι είμαστε.Κανένα πρόβλημα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ποιο player για ματροσκες

Μια διευκρύνιση στον συντονιστή ο οποίος είδα πως έκανε edit τα posts:

Δεν μιλούσαμε για παρανομο λογισμικό αλλά για αυθεντικό μιας και αγόρασα από τον φίλο loggeo την Xonar HDAV 1.3 και μέσα στο πακέτο όπως ξέρετε υπάρχει και το Total Media Theatre.Απλώς τον ρώτησα που βρίσκεται γραμένο το serial της εφαρμογής.Οπότε νομίζω πως δεν χρειαζόταν η διόρθωση.Anyway,άνθρωποι είμαστε.Κανένα πρόβλημα.
Δεν ήταν ξεκάθαρο αυτά που γράψατε, θα μπορούσατε να το είχατε διευκρινίσει καλύτερα.

Reaction score
2
Όλα είναι θέμα codecs.Το player είναι καθαρά και μόνο design.Θεωρητικά πάντα αν το KM και το MPC τα ρυθμίσετε να παίζουν με τον Core AVC η απόδοση θα είναι η ίδια.

Αν βασιστείτε στους codecs που έχει by default το KM πιθανότατα να μην έχετε το ίδιο καλή απόδοση.Εμένα πχ πολλά m2ts μου τα "μάσαγε"!

Εμένα μου αρέσει το MPC HC γιατί είναι απλό,δεν έχει 1 κάρο λειτουργίες τις οποίες ποτέ δεν χρησιμοποιώ και τέλος έχει εξαιρετικό seeking.Έχω βέβαια να δουλεψω καιρό το KM οπότε πιθανότατα να είναι στο θέμα seeking στο ίδιο επίπεδο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.620
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis