ποιό πικαπ και βινύλιο;;;;

Μηνύματα
172
Reaction score
131
αν ακούσετε αυτό το SACD, φυσικά σε ανάλογο σύστημα 4.0 που να το εκπροσωπεί άξια και αναπαράγει ανάλογα, θα χρειαστείτε pumpers!! 😆 😆 😆 😆
 


Μηνύματα
19.376
Reaction score
23.374
Τι ειναι αυτό το sacd ; Τα τετράμπιτα που μας λέγανε και νομίζαμε ότι είναι ανώτερα μονόμπιτα για δεκαετίες ; :D

Παίζουν ωραία τα χαμηλά περάσματα που έχει η κλασική, εντός του "χαμηλού" noise floor τους. Τα λέω στον Prince αλλά αυτος δεν με ακούει. :D

P.S. Το noise floor δεν έχει καμιά σχέση με τον θόρυβο (noise). 'Ολα παραπλάνηση στην ορολογία του audio. Λες και το κάνουν επίτηδες χα χα. (επίτηδες το κάνουν).
 

Μηνύματα
172
Reaction score
131
Για πες…
για το συστημά μου εννοείς;; δεν είναι δεκάδων χιλιάδων 😂 αλλά με ικανοποιεί απόλυτα αυτό που ακούω. Oppo 205 player, W4S pre + mono amplifiers, PROAC D28 μπροστα στα 2 μετρα και πλαγια στο 1 μετρο OMEGA 3XRS με λαμπατο ενισχυτη. ενταξει ρυθμίζω με το αυτί τα πλάγια, λίγο το κακό από το να έχω κάτι τέρατα ενισχυτες.


γραφω για τη συγκεκριμένη ηχογράφηση και αρκετές ακόμη ανάλογες φυσικά, όχι για ότι κυκλοφορεί στο σύμπαν. αλλού το βινύλιο είναι μονόδρομος.
 




Μηνύματα
5.011
Reaction score
4.250
αν ακούσετε αυτό το SACD, φυσικά σε ανάλογο σύστημα 4.0 που να το εκπροσωπεί άξια και αναπαράγει ανάλογα, θα χρειαστείτε pumpers!! 😆 😆 😆 😆

Αυτο ..... Santana – Abraxas (2016, SACD) - Discogs το ακουσες σε sacd? Μιας και ξεκινησες τη συζητηση για παμπερς.

Φυσικα και το βινυλιο ειναι μονοδρομος σε ορισμενα αλμπουμ (εκει που δεν εχει κυκλοφορησει ακομη σε .....sacd!!!). Ομως ακομη και σ αυτο τυχερε highendfan εχεις λυση. Βαζει να παιξουν και τα τρια πικαπ τον ιδιο ακριβως δισκο ταυτοχρονως κι εχεις ενα σουπερ ακαταμαχητο εξακαναλο :headbang: Βινυλιο - τρεις λαμπατοι δικαναλοι ενισχυτες και ας τους αλλους να κουρευονται.

Παντως χτες αργα το βραδυ με την ευκαιρια του ποστ που ανεβασες ξαναεβαλα τον δισκο που προτεινες να παιζει σε 7 ηχεια. Ειναι αλλου!
 

Attachments


wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
15.488
Reaction score
22.581
@highendfan Μόνο και μόνο που έχεις W4S προενισχυτή, σε συμπάθησα! ✌

Για τα υπόλοιπα... κολοκυθόπιτα!:biggrin:
 

Μηνύματα
172
Reaction score
131


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Μηνύματα
3.038.212
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos
Top