ποσο απαραιτητη ειναι η θυρα fireware

Reaction score
0
Γεια σας ειμα ετοιμος να αγορασω μια απο τις 2 καμερες που θα βρειτε παρακατω http://www.jvc.gr/product.php?id=GZ-HD30EX&catid=100021 και http://www.jvc.gr/product.php?id=GZ-HD5EX&catid=100021 και απο οτι βλεπω μια απο τις διαφορες τους ειναι η υπαρξη θυρας fireware.Με δεδομενα οτι και οι 2 ειναι με σκληρο δισκο ,θεωρητε οτι ειναι απαραιτητη η υπαρξη της εν λογω θυρας;Αν ξερει και καποιος να εκφερει αποψη για το ποια απο τις ποιο πανω καμερες ειναι καλυτερη θα μου εκανε μεγαλο καλο.Ευχαριστω

Reaction score
4.468
από μία sony dv που έχω παρατηρώ καλύτερη ταχύτητα από fire όταν μετατρέπω τα video σε avi!

στη δική σου περίπτωση μάλλον copy θα κάνεις οπότε καλή είναι και η usb

Reaction score
0
από μία sony dv που έχω παρατηρώ καλύτερη ταχύτητα από fire όταν μετατρέπω τα video σε avi!

στη δική σου περίπτωση μάλλον copy θα κάνεις οπότε καλή είναι και η usb
Ειναι μονο η ταχυτητα καλυτερη η και η ποιοτητα βιντεο γιατι πριν απο λιγες ημερες μου εφερε καποιος φιλος μια mini dv καμερα της σονυ και το capture video μεσω firewire ηταν κλασεις ανωτερο απο οτι με usb.Μηπως παιζει και κατι αλλο;

Reaction score
14
στην μεταφορά απο τον σκληρό η σύνδεση είναι καθαρά "κομπιουτερική" δηλαδή σαν να συνδεέις εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ένα USB memory stick. τοσο απλό.

Οπότε εδώ δεν θές τίποτε άλλο απο USB 2.0.

Η firewire κατά την ταπεινή μου γνώμη και διορθώστε με αν κάνω λάθος χρειάζεται μόνο σε κάμερες με κασέττα για να γίνει η μετατροπή και η μεταφορά του ψηφιακού σήματος απο την κασέτα στον σκληρό σου.

Επίσης αλλη χρησιμοτητα ίσως και η μόνη πρακτικά ανάγκη υπάρξης firewire είναι η σύνδεση βιντεοκάμερας με σκληρό δίσκο με ενα DVD Recorder που διαθέτει και αυτό Firewire, οπότε η μεταφορά σου γίνεται απο τον σκληρό της κάμερας στον σκληρό του recorder σε Digital/digital mode. οπότε δεν εχεις καμμιά μετατροπή απο ψηφιακό σε αναλογικό και μετά πάλι ψηφιακό για εγγραφή στον σκληρό του recorder.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili