προβλημα αναπαραγωγης 3d με nvidia +power dvd 12

Reaction score
188
εχω την nvidia gtx 660.δεν μπορω με τιποτα να παιξει ο epson 9000 3d απο το pc.ουτε με power dvd 12 ultra ουτε με core win dvd pro 11 ουτε με tmt 5.μου τα παιζει σε 2d ολα.παταω το κουμπι 3d,μαυριζει η εικονα για λιγο και αντι ο epson να γυρισει σε 3d,δεν κανει τιποτα και η ταινια συνεχιζει και παιζει 2d.μιλαμε με υλικο 3d iso.

εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα καλωδια 2 1.3 και 1 1.4.

drivers εχω δοκιμασει τους τελευταιους 306.97 καθως και τους beta 310.ενοειται πως η συνδεση ειναι gtx-660-epson 9000 χωρις να εχω συνδεσει τιποτα αλλο πανω.single monitor δηλαδη,γιατι ειχα διαβασει οτι σε πολαπλα μονιτορ δεν παιζει..

power dvd με το τελευταιο update.το ιδιο και το win dvd.το tmt 5 το δοκιμασα trial.

αφου τα πηρα κρανιο και εχω ριξει δυο ξενuχτια απειρου ψαξιματος,εφερα ενα ps3 slim ενος φιλου και με το καλωδιο το 10μετρο που εχω το 1.3 επαιξαν τα παντα ρολοι.

Reaction score
188
Απάντηση: προβλημα αναπαραγωγης 3d με nvidia +power dvd 12

λοιπον εχουμε και λεμε...θελει ενεργοποιημενο το stereoscopic 3d.απλα μου επαιζε στο 720p και επρεπε να το γυρισω σε 108024.

παιζει λοιπον 3d αλλα το power dvd 12 με αφηνει να αλλαξω το depth,ενω κανονικα νομιζω οτι αυτη η ρυθμιση πρεπει να ειναι κλειδωμενη.και χωρις να το πειραξω με κουραζε λιγο και το μειωσα.κατι και εκει παλι δεν παει σωστα.
λεει :if you watching 2d media in 3d mode anb feel uncomfortable try adjusting the 3d scene.μα το θεμα ειναι τοι δεν παιζω 2d!!και αυτο ειτε το αφησω στο auto,ειτε στο hdmi 1.4 3d 1080p 24.

οταν επαιξα με win dvd pro 11 επαιξε 3d κανονικα,αλλα εκει δεν με αφηνε να αλλαξω το depth και ηταν λιγο ποιο ξεκουραστο.

portioli εκανα αυτο που ειπες.1 προβολεα και 2 ενισχυτη.εχω προβληματα αργει να κλειδωσει,και οταν κλειδωσουν και τα 2,παρατηρω στις αναλυσεις,οτι o onkyo η native αναλυση ειναι 1080i με μεγιστο ρυθμο τα 30hz.αυτο δεν μπορω να καταλαβω γιατι βλεπει ετσι τον onkyo?ειτε επιλεξω αυτο ειτε το 1080p-60hz που ετσι ειναι κανονικα,κολαει το 3d και δεν περναει και η ηχος στο ενισχυτη.ο προβολεας συνεχιζει να δουλευει 3d οσο το stereoscopic 3d ειναι τικαρισμενο,αλλα το power dvd και το win dvd αδυνατουν να δειξουν 3d εικονα.

ειτε δωσω hdmi-epson και dvi-hdmi-onkyo ειτε hdmi-onkyo dvi-hdmi-epson το αποτελεσμα ιδιο.

αν δωσω σκετο dvi-onkyo χωρις τιποτα αλλο πανω στις αναλυσεις θα μου γραψει 1080p-60hz native.και εκει παιζω κομπλε με dts-ma-dd-true hd καθως και ομαλοτατη αναπαραγωγη 24p,απο την εξοδο hdmi στον epson.

οποτε αφου δεν βγαζω ακρη αποφασισα το 3d να το βλεπω με απλο dts-dolby digital απο την optical out της motherboard στον onkyo...το ξερω οτι η καλυτερη λυση ειναι ενας νεος ενισχυτης με 1.4,αλλα νομιζω ειναι περιττο εξοδο μονο και μονο να ακου hd ηχο για τα λιγα 3d που βλεπουμε.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: προβλημα αναπαραγωγης 3d με nvidia +power dvd 12

Δεν έχω εξοπλισμό 3D αλλά σήμερα πήγα με το laptop σε φίλο που έχει 3D προβολέα και έκανα μερικές δοκιμές.
Δοκίμασε τα παρακάτω,
1. Συνέδεσε το PC με τον προβολέα ενώ είναι και τα δυο ανοικτά
2. Άνοιξε το nvidia control panel και τρέξε το Stereoscopic 3D wizard
3. Στην οθόνη θα σου δείξει διάφορα σχήματα που πρέπει να επιλέξεις ανάλογα με το τι βλέπεις με κάθε μάτι από τα 3D γυαλιά

Μόλις τελειώσει μπορείς να δοκιμάσεις, λογικά τώρα θα πρέπει να είναι οκ.
Στο PowerDVD αφήσεις όλες τις επιλογές στο αυτόματο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@