προβλημα με εξωτερικο σκληρο σε dvd

Reaction score
0
προσφατα πηρα το dvp3350 της philips με usb και συνδεσα ενα εξωτερικο σκληρο 250gb της vebratim ολα ηταν αψογα ,φορτωσα ταινιες για τους πιτσιρικαδες,μετα απο 2 εβδομαδες αρχισε να κολαει το συστημα και να κοβεται η ταινια στη μεση,και να γυρνα στο μενου του δισκου,εκανα format σε vista .και απο τοτε δεν αναγνωριζει το dvd το δισκο,τα vista εχουν 2 επιλογες για format ntfs exfat δοκιμασα και τα 2 αλλα δεν παιζει τιποτα .παρκαλω βοηθεια!

Reaction score
0
Απάντηση: προβλημα με εξωτερικο σκληρο σε dvd

προσφατα πηρα το dvp3350 της philips με usb και συνδεσα ενα εξωτερικο σκληρο 250gb της vebratim ολα ηταν αψογα ,φορτωσα ταινιες για τους πιτσιρικαδες,μετα απο 2 εβδομαδες αρχισε να κολαει το συστημα και να κοβεται η ταινια στη μεση,και να γυρνα στο μενου του δισκου,εκανα format σε vista .και απο τοτε δεν αναγνωριζει το dvd το δισκο,τα vista εχουν 2 επιλογες για format ntfs exfat δοκιμασα και τα 2 αλλα δεν παιζει τιποτα .παρκαλω βοηθεια!
Καλημέρα μου ακούγεται παράξενο που δεν το βλέπει σε FAT σε NTFS μου ακούγεται λογικό αφού το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ με usb stick.
Επίσης έχω αντιμετωπίσει το εξής ένα usb stick με χωριτικότητα 64gb να το βλέπει όταν είναι άδειο και να παίζει χωρίς πρόβλημα όταν του έβαζα έως 20 Gb απο εκέι και πάνω αρχικά κολούσε και μετά δεν το αναγνώριζε. Τελικά έφταιγε το usb ήταν της πλάκας.
δοκίμασε να κάνεις format 2 φορές σε Fat32 και να περνάς τα αρχεία σιγά σιγά δοκιμάζοντας τον μην τον γεμίσεις με την μια.
επίσης αν έχεις ενα δευτερο usb drive κάνε το δοκιμή να αποκλέισεις οτι φταίει το dvd

Ελπίζω να βγάλεις άκρη

Reaction score
0

καλημερα,ενα usb stick 2gb που εχω το διαβαζει κανονικα ,τα vista εχουν μονο τα exFAT σαν επιλογη

Reaction score
0

καλημερα,ενα usb stick 2gb που εχω το διαβαζει κανονικα ,τα vista εχουν μονο τα exFAT σαν επιλογη
βάλε τι stick στον Η/Υ και κανε δεξι κλικ και ιδιοτητες να δεις τι σου βγαζει NTFS - FAT θα δείς οτι σου βγάζει FAT32. Έτσι πρέπει να γίνει και ο σκληρός.

αν συνδέσεισ το σκληρο στον Η/υ και πατήσεις δεξι κλικ στις επιλογές σου βγάζει διαμορφωση αν την επιλέξεις πρεπει να σου έχει 3 επιλογές NTFS- EXFAT - FAT32 πρεπει να επιλέξεις την τριτη επιλογη αν δεν μπορείς στον δικόσου Η/Υ δοκίμασε σε κάποιον άλλον πάντος πρεπει να είναι FAT32 για να το δει το dvd ή η tv

Reaction score
0

και ενοείτε οτι θα κάνεις FULL FORMAT όχι QUICK πρέπει να ξεμαρκάρεις το τετραγωνάκι QUICK FORMAT

εγώ έχω windows 7 και μου βγάζει 3 επιλογές όπως σου είπα παραπάνω

Reaction score
0

Νομίζω πάντως οτι πρέπει να είναι σε FAT32 οποσδήποτε για να το δεί το dvd. Αν γνωρίζει κάποιο παιδί κάτι παραπάνω να σε βοηθήσει

Reaction score
0

ο δισκος επιτρεπει format μονο σε NTFS H exFAT αρχεια μπορουμε να κανουμε κατι?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas