προβλημα με ηχεια, help...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Ενα ζευγος q acoustics 2010i μετα απο καιρο απραξιας μου εβγαλε το εξης προβλημα... Το ενα ηχειο σε χαμηλες εντασεις παιζει μπουκωμενα η' και διακεκομενα οταν αυξομειωνω... Μετα απο ενα επιπεδο εντασης παιζει κανονικα. οταν χαμηλωνω το ξανακανει. Μετα απο ωρα λειτουργιας δειχνει να δουλευει κανονικα... Εχει κανεις καμμια ιδεα? Κατι με το crossover? Με καποιο τεμπελικο πυκνωτακι? Δοκιμασα και με αλλα ηχεια και παιζουν κανονικα τα καλωδια δειχνουνι οκ και οταν αλλαζω θεσεις στα ηχεια left- right ,το ιδιο ηχειο εχει το θεμα δηλ.. δεν προερχεται απο τον ενισχυτη η' τα καλωδια. Για οτι αλλο ρωτηστε δεν σκεφτομαι κατι αλλο να αναφερω..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Παίξε λίγες ώρες δυνατά, μπορεί να επανέλθει το τεμπελάκι. Αλλιώς επισκευή του cross.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Παίξε λίγες ώρες δυνατά, μπορεί να επανέλθει το τεμπελάκι. Αλλιώς επισκευή του cross.
Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Αν ειναι οντως αυτο (πυκνωτακι), να παω να το δω? Μπορει να δημιουργησει κατι αλλο στην πορεια?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Δε νομίζω, αυτό που κάνει μόνο. Μπορεί να είναι και κόλληση.

Το είχα πάθει με κάτι πανάκριβα MB Quart αυτοκινήτου με cross σε plexiglass, χρυσές επαφές και άλλα ψωνίστικα. :D Ήθελε ένα τσίτωμα και ξυπνούσε το δεξί.
Άρχισε το 2002, αυξήθηκε λίγο το 2004, έλυσα το μισό αυτοκίνητο για να τα βγάλω πίσω απ' το ταμπλώ, τα φτιάξαμε και έναν χρόνο μετά τα ίδια. >:(
Μέχρι τώρα παίζουν έτσι στον επόμενο. :)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Δε νομίζω, αυτό που κάνει μόνο.

Το είχα πάθει με κάτι πανάκριβα MB Quart αυτοκινήτου με cross σε plexiglass, χρυσές επαφές και άλλα ψωνίστικα. :D Ήθελε ένα τσίτωμα και ξυπνούσε το δεξί.
Άρχισε το 2002, αυξήθηκε λίγο το 2004, έλυσα το μισό αυτοκίνητο για να τα βγάλω πίσω απ' το ταμπλώ, τα φτιάξαμε και έναν χρόνο μετά τα ίδια. >:(
Μέχρι τώρα παίζουν έτσι στον επόμενο. :)
Σε ευχαριστω πολυ... Θα το παρακολουθησω σε βαθος χρονου για να δω... Να εισαι καλα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89