προβλημα με καρτα ηχου!!!!!!!!

Reaction score
9
εχω την εξης καρτα ηχου.sound blaster x-fi surround 5.1 pro εναν ενισχυτη av yamaha rx-v650.συνδεδεμενη με οπτικη ινα στον ενισχυτη.εχω ενεργοποιησει ολα τα απαραιτητα περι δειγματοληψιας 16 bit/48khz kai 24bit/96khz καθως το dolby kai dts.ολα καλα μεχρι εδω.ματροσκα (mkv) παιζω παντα που οι περισσοτερες υποστηριζουν και τα 2 format ηχου.με το vlc παιζω με βολευει απιστευτα.οταν πηγαiνω στο devise (ρυθμισεις που εχει το vlc απο πανω) εχω δηλωσει στο vlc 5.1.εχω κανονικα dolby digital ενδειξη στον av mou.οταν ομως παω πιο κατω στου divise τις επιλογες και βαζω spdif o av mou παιρνει τοτε το dts κανονικα αφου και ηχητικα υπερεχει δηλ λειτουργει.το προβλημα ομως ειναι οτι παιζει η ταινια κανενα 5λεπτο το πολυ και μετα αρχιζει και κανει διακοπες συνεχεια ο ηχος.οχι μια ουτε δυο διακοπες αλλα συνεχεια σε σημειο να σε κανει να το αλαξεις σε doldy digital.στην αρχη ειχα δει δυο ταινιες με dts κανονικα χωρις κολληματα.μετα απο 2 μερες οτι την ειχα παρει δηλ να σου τα κολληματα εως και σημερα.ουτε 2 μηνες δεν την εχω την καρτα.αν μπορει να με βοηθησει καποιος στο προβλημα αυτο θα κανω τουμπες!!!!!

Reaction score
4.728
Απάντηση: προβλημα με καρτα ηχου!!!!!!!!

Αδερφέ ,βάλε καμιά παράγραφο και κάνα τόνο γιατί δεν διαβάζετε το παραπάνω.
Φιλικά.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads