προβλημα με οπτικη ινα

Reaction score
148
συνδεω τον CAV-A8 με τη καρτα ηχου του pc(aydigy 2 zs 7.1)αλλα επειδη ο CAV δεν εχει coaxial και η καρτα ηχου δεν εχει οπτικη εχω παρει ενα ανταπτορα που μετατρεπει το coaxial σε optical και απο εκει και μετα μια 10μετρη οπτικη ινα παει στον ενισχυτη.

το προβλημα ειναι οτι κανει μικρες διακοπες το σημα του ηχου για 1 δευτερολεπτο...και δεν το κανει παντα...κοιταξα τα βυσματα ειναι το ενα βυσμα της οπτικης ινας στο ανταπτορακι παιζει ελαχιστα και αν το κουναο πολυ κανει διακοπες αλλα οταν το εχω ακινητο??μια φορα δεν εκανε κα8ολου.κουναο το καλωδιο της οπτικης ινας και δεν το εκανε για 2 μερες καθολου.τι κουλα πραματα ειναι αυτα?θα δοκιμασω με ενα dvd μπας και φταει ο ανταπτορας...καμια ιδεα? :?

Reaction score
148
τελικα φταει η οπτικη ινα....εβαλα την οπτικη κατευθειαν στο pioneer dvd και εκανε παλι τα ιδια κολπα και τελικα φταινε τα βυσματα της...αλλα τι περιμενεις
οπτικη ινα 10μ 27 ευρω...θα παω στο νακα να τους το τριψω στη μουρη θα μου το αλλαξουν λετε?

Reaction score
0
Αν την εχεις λιγο καιρο μπορει αν και μου φαινετα λιγο δυσκολο. γιατι αν την εχεις τσακισει καπου μπορει να σου κανει τετοια προβληματα και αυτοι μπορει να επικαλεστουν κατι τετοιο.Ειχα παρομοια περιπτωση γι' αυτο σου λεω.

Reaction score
148
δεν εχει τσακισει πουθενα το προβλημα ειναι στα βυσματα οποτε θα αναγκαστω να περασω 8 μετρα καλωδιο rca και πισω απο τον ενισχυτη να μπει ο μετατροπεας με 1 μετρο οπτικη ινα...ξερεις τι σπαστικο ειναι να κανει μικρες διακοπες..... :twisted:

Reaction score
0
Tο φανταζομαι. ειναι τοσο οσο και τα σπασιματα της εικονας οταν το player δεν διαβαζει καλα το DVD ή μηπως ειναι χειροτερο?

Reaction score
7
τελικα φταει η οπτικη ινα....εβαλα την οπτικη κατευθειαν στο pioneer dvd και εκανε παλι τα ιδια κολπα και τελικα φταινε τα βυσματα της...αλλα τι περιμενεις
οπτικη ινα 10μ 27 ευρω...θα παω στο νακα να τους το τριψω στη μουρη θα μου το αλλαξουν λετε?

Αν δε φαινεται καποια φθορα στο εξωτερικο περιβλημα.... πρεπει να στην αλλαξουν...
Δεν ειναι Ecosse, ετσι?

Γι αυτο δεν παιρνω εγω τετοια...ακριβα... Της tele και κανω τη δουλεια μου... φως περναει ετσι κι αλλιως...

Reaction score
148
τελικα πηρα ενα κοπιδακι εξυσα το βυσμα ωστε να μπαινει πιο μεσα και εξυσα ελαφρα το πλαστικο απο κει που μπαινει το φως 4 ταινιες ουτε μια διακοπη!!! :D :D :D :D :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.400
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim