προβλημα με τα smilies κ τη σελιδα

Reaction score
0
παιδια εχω προβλημα οταν βαζω smilies. δηλαδη για να μπουν στην απαντηση μου πρεπει να ιδρωσω τι εννοω πως οταν τα βαζω δν μπαινουν στην απαντηση μου παρα πρεπει να ξανακανω επεξεργασια μηνυματος κι αν μπουν. επιπλεον ολες οι σελιδες του avsite κατεβαινουν αργα με αποτελεσμα να μπαινοβγενω στη σελιδα για να κατεβει πιο γρηγορα. μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω

Reaction score
20.832
Απάντηση: προβλημα με τα smilies κ τη σελιδα

Μήπως βάζεις πάνω από τρία; Επισήμως (γιατί πλαγίως γίνεται) δεν μπαίνουν παραπάνω στις απαντήσεις...

Reaction score
0

οχι το κανει ακομα κ με 1. ρε γμτ! η σελιδα κατεβαινει (αν κατεβει) πολυ αργα!

Reaction score
1.213

Μήπως βάζεις πάνω από τρία; Επισήμως (γιατί πλαγίως γίνεται) δεν μπαίνουν παραπάνω στις απαντήσεις...

Απο δω μπορειτε να βαλετε σεις smilies ? Γιατι εμενα δεν μου τα δεχεται ....

http://planetsmilies.net/smilies/sport/ :121::141:

Reaction score
1.213

Mηπως γινεται να προσθεσουμε και smilies στα ηδη υπαρχοντα ? :121:

Reaction score
20.832

Απο δω μπορειτε να βαλετε σεις smilies ? Γιατι εμενα δεν μου τα δεχεται ....

http://planetsmilies.net/smilies/sport/
Τα εξαφανίζει, κι όχι μόνο από το συγκεκριμένο site. Αν τα ανεβάσω στο photobucket τα περνάει κανονικά... :139:

Reaction score
6
Το παθαινω και εγω. Καποιες φορες δεν μπαινουν και χανει την πλακα του το κειμενο...

Κανω edit advanced αλλα τιποτα:122:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Προσοχή όταν κάνετε quote. Αν έχει βάλει ο άλλος δύο, εσείς μπορείτε να βάλετε μέχρι δύο ακόμα, για να φτάσουν συνολικά τα τέσσερα. Διαφορετικά, χάνονται όλα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Μήπως πρέπει να κάνουμε κανένα γερό τραπέζωμα στον ζογκλαίρ να τον καλοπιάσουμε να μας επιτρέπει να βάζουμε μερικά ακόμη;

Reaction score
1.844

Πολύ καλή ιδέα! :444: Αλλά δύσκολα να γίνει Σαλονίκη, δεν τον κόβω για "μετακινήσιμο". :121:

Reaction score
1.213

Παιδια, παραγιναν oι περιορισμοι με τα smilies... :121:

Reaction score
20.832

Ο περιορισμός λειτουργεί κάπως περίεργα πάντως...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: προβλημα με τα smilies κ τη σελιδα

Ο περιορισμός λειτουργεί κάπως περίεργα πάντως...
Ο περιορισμός δεν λειτουργεί περίεργα. Εσύ είσαι ζαβολιάρης :116:

Reaction score
20.832

"Ζαβολιάρης" είμαι, αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι ενώ δεν δέχεται τα smilies από διάφορα site, όπως αυτό που ανέφερε ο Μελέτης σε προηγούμενο μήνυμα, με μια μικρή "ζαβολιά" ξεπερνιέται ο περιορισμός όσον αφορά το ίδιο το avsite!

Reaction score
1.213

ξεπερνιέται ο περιορισμός όσον αφορά το ίδιο το avsite!
Πονταρουν στο κοπο που θελει...:141::141:

Θα ανεβασω μου φαινεται καμμμια εκατοστη smilies σε hosting και θα τα πουμε....:125:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παιδιά σημασία έχει ότι οι κανόνες μπαίνουν για να μη γίνεται κατάχρηση. Ασφαλώς δεν χάθηκε ο κόσμος αν κάποιος βάλει με οποιονδήποτε τρόπο μια φορά 5 smileys αντί για 4. H εικόνα της σελίδας όμως αν αρχίσουμε όλοι να του δίνουμε να καταλαβαίνει, θα είναι άθλια. Αυτή ακριβώς η κατάχρηση που συνέβαινε παλαιότερα από διάφορα μέλη είναι που ώθησε στην επιβολή του περιορισμού.

Υπάρχουν και κάποια τεχνικά φόρουμ (δεν εννοώ av εδώ) που για να διασφαλίσουν τη σοβαρότητα της εικόνας τους ως τεχνικών πηγών αναφοράς - γιατί πέραν του περιεχομένου, και η εικόνα παίζει κι αυτή το ρόλο της - δεν επιτρέπουν ούτε ένα τοσοδούλι smiley... Μην πάμε εμείς στο άλλο άκρο!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: προβλημα με τα smilies κ τη σελιδα

Υπάρχουν και κάποια τεχνικά φόρουμ (δεν εννοώ av εδώ) που για να διασφαλίσουν τη σοβαρότητα της εικόνας τους ως τεχνικών πηγών αναφοράς - γιατί πέραν του περιεχομένου, και η εικόνα παίζει κι αυτή το ρόλο της - δεν επιτρέπουν ούτε ένα τοσοδούλι smiley... Μην πάμε εμείς στο άλλο άκρο!
Για πες ενα..:138::138::143:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis